Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Lelystad

Start de verkoop van jouw huis in Lelystad. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

Al 32 verkopers uit Lelystad hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Lelystad

Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Lelystad? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Lelystad? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

Verkoopsnelheid
29 dagen
Vierkante meter prijs
€ 2.796
Gemiddelde opbrengst
€ 382.801
Gemiddeld tarief
€ 4.122

Snel je huis verkopen in Lelystad

Op Mijn Verkoopmakelaar kun je binnen 2 dagen de makelaar kiezen die jouw woning het snelst verkoopt. Je krijgt van meerdere makelaars uit Lelystad een reactie met daarin hun tarief én de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars.

Als je bij jouw aanmelding ook foto's toevoegt, kunnen makelaars uit Lelystad direct zeggen welke overwaarde te verwachten. Zo ben je geen tijd kwijt aan het plannen van alle afspraken met makelaars bij jou thuis.

Het verkopen van een huis in Lelystad duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 29 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Lelystad op?

Het verkopen van een woning in Lelystad levert gemiddeld € 382.801 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Lelystad

Een goede manier om huizenprijzen in Lelystad met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Lelystad bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 2.796 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Lelystad verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Lelystad meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 2.795

De opbrengst van de verkoop in Lelystad is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 10% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Lelystad ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Lelystad extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Lelystad.

Beoordelingen van verkopers in Lelystad

Makelaars in Lelystad krijgen een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. Alle beoordelingen zijn van verkopers uit Lelystad die via Mijn Verkoopmakelaar hun makelaar hebben gekozen.

Over Kopen met Kijken Makelaardij
25 oktober 2022
Een makelaar met hart voor haar cliënten
Fatima reageerde snel en kon duidelijk aangeven wat ze zou kunnen betekenen, zelfs bij een aanvankelijke verkoopuitdaging
Goede tips en adviezen om de eigen woning verkoopklaar te krijgen
Fatima toont een warme belangstelling, denkt mee, maar komt ook met een goede strategie en neemt hé als klant goed mee in wat er gaat komen
Ik startte met een verkoopvraag, maar heb Fatima ook betrokken bij de aankoop omdat ik veel vertrouwen voelde in haar kunnen. Ze was goed bereikbaar voor allerlei vragen, communiceert rustig, positief en duidelijk en ziet mogelijkheden ipv drempels. Een hele prettige ervaring in een spannend traject. Superblij met zowel verkoop als aankoop!
Ja ik raad deze makelaar aan
Laetitia | Bleyenbeekstraat, Almere
Over Kopen met Kijken Makelaardij
30 september 2022
Een betere ga je echt niet vinden.
Heeft veel kennis van zaken van de business.
Is scherp, fanatiek en betrouwbaar.
Haar warme en vriendelijke uitstraling en communicatie.
Te laag courtage. Zulke kwaliteit verdiend meer.
Fatima is een charismatische vrouw die van aanpakken weet. In een kennismakingsgesprek wist ik in 5 minuten dat ik bij haar moest zijn. Zij heeft een duidelijk plan en stelt de wensen van de verkoper centraal. Zij communiceerd kort, snel en duidelijk en je weet altijd wat de stand van zaken is. Ze heeft verstand van makelaardij, hypotheken en heeft een netwerk.
Ja ik raad deze makelaar aan
Arjan | Cyclaamstraat, Almere

Een huis verkopen in Lelystad via een makelaar

De meeste verkopers in Lelystad schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Lelystad, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Lelystad

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Lelystad

Gemiddeld vraagt een makelaar in Lelystad een courtage van 1.12% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een appartement in Lelystad.

De kosten van het verkopen van een huis in Lelystad zijn gemiddeld € 4.122. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Lelystad

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 86% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

De Schans 16 8, Lelystad
1 maand geleden verkocht
96%van de vraagprijs (€ 350.000)
Binnen 36 dagen verkocht
Hofstede 194, Lelystad
2 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 235.000)
Binnen 15 dagen verkocht
Punter 22 5, Lelystad
2 maanden geleden verkocht
+2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 270.000)
Binnen 49 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Lelystad een 10% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Lelystad

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Lelystad.

 1. Rohlof Real Estate Lelystad
 2. Kopen met Kijken Makelaardij
 3. Rademakelaars
 4. Balm Makelaardij
 5. WT Wonen

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Lelystad

 • Wat levert het verkopen van een huis in Lelystad op?

  Een woning in Lelystad levert gemiddeld € 382.801 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Lelystad is: € 2.796 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Lelystad verkocht?

  Het vekopen van een woning in Lelystad duurt gemiddeld 29 dagen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel