Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaars in Ijsselstein

Zoek je een goede makelaar in Ijsselstein? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder gratis en vrijblijvend je postcode en huisnummer in en geef de specificaties van je huis door. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Ijsselstein in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, verkoopsnelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Over makelaars in Ijsselstein

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Ijsselstein, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Ijsselstein? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Aantal makelaars
2

Op zoek naar aankoopmakelaar in Ijsselstein?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Ijsselstein. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Ijsselstein

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Ijsselstein

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Ijsselstein kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Ijsselstein vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Ijsselstein via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Ijsselstein ligt op 100%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 100% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Hogebiezen 19, IJsselstein
4 maanden geleden verkocht
+27%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 1.100.000)
Binnen 20 dagen verkocht
Aalbersestraat 15, IJsselstein
5 maanden geleden verkocht
+19%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 425.000)
Binnen 22 dagen verkocht
Schaepmanstraat 63, IJsselstein
7 maanden geleden verkocht
+25%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 365.000)
Binnen 20 dagen verkocht
Gemiddeld ontvangen huizenverkopers in Ijsselstein een 24% hogere verkoopprijs dan vooraf door de makelaar is ingeschat.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Ijsselstein

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 8 augustus 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel