AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Waterrijk in Woerden

Makelaar Woerden

Zoek je een goede makelaar in Woerden? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Via onze handige tool vind en vergelijk je eenvoudig de makelaars bij jou in de buurt. Beantwoord hieronder de vragen over jouw huis of de droomwoning die je zoekt. Dan ontvang jij binnen no-time reacties van makelaarskantoren in Woerden in je mailbox. Vergelijk makelaarskosten, snelheid en beoordelingen met elkaar en kies de makelaardij die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je de beste deal maakt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Ik zoek een makelaar voor:

Over makelaars in Woerden

Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we van duidelijkheid en transparantie. Daarom houden we precies voor je bij hoeveel makelaars er actief zijn in Woerden, wat de gemiddelde courtages en kosten zijn en wat de gemiddelde verkoopsnelheid is. Heb je een aanbod ontvangen van een makelaar in Woerden? Vergelijk dat aanbod dan eenvoudig met de gemiddelden en zie wat voor vlees je in de kuip hebt!

Aantal makelaars
13
Verkoopsnelheid
12 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Woerden

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van een huis in Woerden.

 1. Anno Makelaardij
 2. RE/MAX Gildenhof
 3. Makelaardij Met Alex
 4. Van Doorn Makelaardij
 5. Jacobi Makelaars
 6. Keizerskroon Makelaars
 7. DWM Makelaardij
 8. Van Scherpenzeel Makelaars
 9. Overeem Makelaardij
 10. RKZ Makelaars Zuidema

Dit overzicht van beste makelaars in Woerden is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Aankoopmakelaar nodig in Woerden?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Woerden? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel.

Een aankoopmakelaar staat woningzoekers bij in de zoektocht naar hun droomhuis. Deze persoon helpt je de juiste woningen te vinden, gaat mee naar bezichtigingen (als je dit wilt), doet de onderhandelingen en regelt de juridische rompslomp. Het bespaart je dus een hoop stress en uitzoekwerk. De meeste makelaars nemen alles voor je uit handen, maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen.

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Woerden die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Woerden

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Woerden

Bij Mijn Verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat je de makelaars in Woerden kunt vertrouwen die je via ons platform vindt. Daarom houden we voor je bij of de bij ons aangesloten makelaarskantoren doen wij zij beloven. Hoe wij dat aanpakken? Voor iedere makelaar in Woerden vergelijken we de vooraf gedane inschattingen met de uiteindelijke resultaten. Denk hierbij aan de inschatting van de verkoopsnelheid en de verkoopprijs. Zo weet je precies welke makelaardij je met een gerust hart kunt inschakelen.

Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Woerden via Mijn Verkoopmakelaar?

We kunnen je gelukkig direct geruststellen: het betrouwbaarheidspercentage van de makelaars in Woerden ligt op 100%. Dat wil zeggen dat de verkoopprijs in 100% van de gevallen méér is dan vooraf werd ingeschat. Goed nieuws dus!

Barkas 21, Woerden- Verkoop
9 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 375.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Woerden 103% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Woerden is 12 dagen.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Woerden

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Woerden

 

De Koning Makelaardij Woerden

Logo De Koning Makelaars Woerden

De Koning Makelaardij is een van de grotere makelaars in de omgeving van Woerden. Het makelaarskantoor is aangesloten bij brancheorganisatie NVM en is onderdeel van de ERA groep.

De Koning Makelaardij heeft het afgelopen jaar 216 woningen vekocht. Het team bestaat uit 13 medewerkers.

 

Drieman Garantiemakelaars Woerden

Logo Drieman Garantiemakelaars Woerden

Driemand Garantiemakelaars is het tweede makelaarskantoor van Woerden. 

Met 2 makelaars, Uijtewaal en de Boer, verkochten de afgelopen 12 maanden 90 woning in Woerden en omgeving.

 

Woerden Makelaardij

Logo Woerden Makelaardij

Woerden Makelaardij is gevestigd op de Westdam. Het kantoor staat onder leiding van makelaar Pieter Ton.

Samen met zijn 2 collega's Charissa Kooijman en Meriam van Zijl waren zij het afgelopen jaar  verantwoordelijk voor het verkopen van 111 woningen in Woerden.

 

April Makelaars Woerden

Logo April Makelaars Woerden

Onder leiding van Ted Bergholtz bedient April Makelaars de woningmarkt in Woerden.

April Makelaars Woerdenis een onderdeel van de April Groep. Ooit begonnen in Gouda strekt de organisatie door groei zich u uit van Utrecht tot Leiden.

 

Gevaert Makelaars

Logo Gevaert Makelaars

90 jaar. Negentig jaar lang bestaat dit kantoor al: Gevaert Makelaars. Het team bestaat uit 5 makelaars. Het kantoor is nét buiten het centrum gevestigd, aan de Stationsweg 10.

De leiding van het makelaarskantoor ligt in de handen van Gevaert zelf. De makelaardij uit Woerden verkocht 114 woningen in het laatste jaar.

 

Linda Makelaardij

Logo Linda Makelaardij

Linda van Duuren is oprichter van Linda Makelaardij. Samen met haar collega Corinne Vergeer runnen zij dit succesvolle makelaarskantoor.

Zo verkochten zij in de afgelopen 12 maanden, zo'n 57 woningen. En als dat nog niet genoeg is. Ze hielpen daarnaast nog 30 mensen met het aankopen van een woning.

 

Rien Treur Makelaardij

Logo Rien Treur Makelaardij

Rien Treur Makelaardij is Rien Treur. Hij en zijn 3 collega's zijn het team. 

Het kantoor is gevestigd aan de Breeveld. Een beetje buiten Woerden dus. Toch verkoopt het kantoor rond de 50 woningen per jaar.

 

Wessel Ros

Logo Wessel Ros

Wessel Ros is de hekkensluiter van deze lijst. Het afgelopen jaar verkocht het kantoor wat minder woningen. 

Foto door: Nanda Sluijsmans

 

Makelaars in de buurt van Woerden:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 10 september 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel