Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Fonteinen in het centrum van Helmond

Huis verkopen in Helmond

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Helmond? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Helmond te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Helmond wilt verkopen.

Al 10 verkopers uit Helmond hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Snel je huis verkopen in Helmond

Heb je haast met het verkopen van je huis in Helmond, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Helmond is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Helmond een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Helmond het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Helmond jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Een huis verkopen in Helmond via een makelaar

De meeste verkopers in Helmond schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Helmond, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Helmond

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 12% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Helmond

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Helmond.

 1. ERA Focus Makelaars Helmond
 2. 365-makelaars
 3. DHVC Vastgoed
 4. Rohlof Real Estate Den Bosch, Tilburg & Eindhoven
 5. Huis-o-theek Makelaars & Taxateurs

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Foto bovenaan door: 芳蘭 徐芳蘭

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 26 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel