Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Nootdorp

Zoek je een goede makelaar in Nootdorp? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Nootdorp en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

Makelaars in Nootdorp

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Nootdorp opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Nootdorp gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
14
Verkoopsnelheid
29 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Nootdorp

Dit is de top-10 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Nootdorp. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Nootdorp op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Habets Makelaardij
 2. The Real Estate Company
 3. Alexandra van der Schot Makelaardij
 4. De Wekker Makelaardij
 5. RE/MAX de Vastgoedspecialist
 6. Apollo Makelaardij Haaglanden
 7. Emil NVM Makelaars
 8. House to Sell Haaglanden
 9. B&F Makelaar
 10. van 't Hof Makelaardij Zoetermeer

Dit overzicht van beste makelaars in Nootdorp is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar aankoopmakelaar in Nootdorp?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Nootdorp. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Nootdorp

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Nootdorp

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Nootdorp om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Nootdorp presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Nootdorp

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Nootdorp is 86%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 86% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Eikendreef 9, Nootdorp
3 maanden geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 400.000)
Binnen 20 dagen verkocht
Zegge 14, Nootdorp
5 maanden geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 535.000)
Binnen 34 dagen verkocht
Koningsvaren 29, Nootdorp
9 maanden geleden verkocht
+15%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 439.500)
Binnen 20 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Nootdorp levert gemiddeld 10% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Nootdorp neemt gemiddeld 29 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Nootdorp

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 7 februari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel