AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

De beste makelaars in Berkel en Rodenrijs

Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Berkel en Rodenrijs door Yibing Wang

Inhoudsopgave

  Om de beste makelaar in Berkel en Rodenrijs te vinden, is het belangrijk om te weten wat voor soort makelaar je zoekt. Op deze pagina lees je welke diensten makelaars in Berkel en Rodenrijs aanbieden, wat hun tarieven zijn, hoe zij presteren en bij welke brancheverenigingen ze zich kunnen aansluiten. Bepaal welke zaken jij belangrijk vindt en vergelijk kantoren op basis van kosten, betrouwbaarheid en deskundigheid. Check onze top makelaars in Berkel en Rodenrijs en vind de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen van makelaars uit jouw buurt in je mailbox, inclusief persoonlijk bericht en de tarieven voor hun dienstverlening. Op deze manier vergelijk je makelaars uit Berkel en Rodenrijs op basis van cijfers en beoordelingen en kun je tot wel 40% besparen op makelaarskosten. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Ik zoek een makelaar voor:

  Over makelaars in Berkel en Rodenrijs

  Om je te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Berkel en Rodenrijs, houden we de gemiddelde cijfers voor je bij. Er zijn op dit moment 15 makelaars actief in Berkel en Rodenrijs. De gemiddelde makelaarscourtage ligt hier op 0.93% van de verkoopprijs. Je betaald gemiddeld € 4.861 aan makelaarskosten in Berkel en Rodenrijs. Het duurt gemiddeld 113 dagen totdat een woning in Berkel en Rodenrijs is verkocht.

  Deze gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Berkel en Rodenrijs. Ben je benieuwd naar de recente cijfers van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

  Gemiddelde courtage
  0.93%
  Gemiddeld tarief
  € 4.861
  Aantal makelaars
  15
  Verkoopsnelheid
  113 dagen

  Top-10 beste makelaars in Berkel en Rodenrijs

  Dit zijn de top-10 van beste makelaars in Berkel en Rodenrijs.

  1. Van Herk Makelaars Lansingerland
  2. Moerman & de Jong Makelaars Berkel en Rodenrijs
  3. RE/MAX Totaal Makelaars
  4. Voorberg Makelaars Rotterdam
  5. Alexandra van der Schot Makelaardij: SMASH Makelaars
  6. Emil NVM Makelaars
  7. M1 Makelaardij
  8. YESS Real Estate
  9. DOEN NVM Makelaars
  10. Roland Real Estate

  Bovengenoemde makelaars in Berkel en Rodenrijs hebben het beste gepresteerd op basis van:

  • Het aantal verkopen en aankopen
  • De snelheid van het aankopen en verkopen van huizen in Berkel en Rodenrijs
  • De opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs
  • De beoordelingen van verkopers en kopers in Berkel en Rodenrijs

  Deze top-10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

  Zoek je een aankoopmakelaar in Berkel en Rodenrijs?

  Ben je van plan om een huis te kopen in Berkel en Rodenrijs? Spannend! Met een aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op het vinden van je droomhuis aanzienlijk. Nog geen makelaar gevonden? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig én supersnel een goede aankoopmakelaar bij jou in de buurt.

  Dit zijn de voordelen van het vinden van een makelaar via ons platform:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars waarmee je tot wel 40% kunt besparen
  • Je ontvangt enkel voorstellen van goede, betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun (aankoop)resultaten
  • Je bespaart tijd, want je hoeft niet zelf contact op te nemen met makelaars
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Berkel en Rodenrijs

  Er zijn verschillende brancheverenigingen in Nederland. De grootste is NVM, met 4400 leden. Gevolgd door VBO (1100 leden) en beroepsorganisatie VastgoedPro (800 leden). Veel makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO of VastgoedPro, andere werken helemaal zelfstandig.

  Makelaars bij de NVM:

  • moeten voldoen aan opleidingsvereisten en ethische regels
  • kunnen zich alleen aansluiten met een specifiek makelaarsdiploma
  • zijn door deze kwaliteitseisen soms iets duurder dan niet-NVM makelaars

  Het starten van een NVM-kantoor vereist een intensieve procedure dan bij de VBO en VastgoedPro.

  De prestaties van makelaars in Berkel en Rodenrijs

  Als je makelaars in Berkel en Rodenrijs vergelijkt, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Wij houden daarom voor je bij hoe makelaars in Berkel en Rodenrijs presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen kloppen. Zo weet je precies welke makelaar écht doet wat hij belooft.

  Hoe betrouwbaar zijn makelaars in Berkel en Rodenrijs via Mijn Verkoopmakelaar?

  In 33% van de gevallen worden woningen in Berkel en Rodenrijs voor een hogere verkoopprijs verkocht dan van tevoren door de makelaars wordt ingeschat.

  Ben je benieuwd naar de resultaten van een specifieke makelaar? Deze houden we ook voor je bij en kun je checken in je online omgeving nadat je je bij ons hebt aangemeld.

  Jupiter 51, Berkel en Rodenrijs- Verkoop
  8 maanden geleden verkocht
  +2%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 375.000)
  Binnen 28 dagen verkocht
  Ellen Vogelstraat 22, Berkel en Rodenrijs- Verkoop
  9 maanden geleden verkocht
  94%van de vraagprijs (€ 600.000)
  Binnen 222 dagen verkocht
  Röntgenstraat 35, Berkel en Rodenrijs- Verkoop
  1 jaar geleden verkocht
  95%van de vraagprijs (€ 425.000)
  Binnen 88 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Berkel en Rodenrijs 97% op van wat de makelaars voor de verkoop hebben ingeschat. De snelheid waarmee huizen in Berkel en Rodenrijs worden verkocht, is gemiddeld 113 dagen. Ben je benieuwd hoe een individuele makelaar in Berkel en Rodenrijs presteert op het gebied van verkoopopbrengst en -snelheid? Je vindt alle informatie in je persoonlijke omgeving via Mijn Verkoopmakelaar.

  Waarom kiezen voor een makelaar?

  Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

  Een makelaar regelt zaken als:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda te vinden zijn)
  2. Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
  3. De bezichtigingen en de onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van de juridische documenten

  Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een verkoopmakelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis. Of wat een aankoopmakelaar allemaal voor je regelt en wat je moet weten over het kopen van een huis.

  Weten hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huidige woning? Gebruik onze gratis waardebepaling om binnen 1 minuut de woningwaarde te berekenen. Het werkt als volgt: vul je naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Wij halen vervolgens alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Tegelijkertijd onderzoeken wij welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd bij jou in de buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je iedere 2 maanden een update ontvangen over de actuele waarde van je woning? Vink dan de optie ‘Update waardestijging’ aan in het formulier. Zo bepaal je eenvoudig het beste moment voor het verkopen van je woning!

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Berkel en Rodenrijs

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van een makelaar in Berkel en Rodenrijs

  Makelaars in Berkel en Rodenrijs kunnen op twee manieren kosten rekenen. Of ze rekenen met een makelaarscourtage, waarbij een percentage van de aankoop-/verkoopprijs in rekening wordt gebracht. Of ze brengen een vast bedrag in rekening na het aankopen/verkopen van de woning.

  De gemiddelde courtage van makelaars in Berkel en Rodenrijs is 0.93% van het aankoop-/verkoopbedrag. Dat komt neer op een gemiddeld bedrag van € 4.861 aan makelaarskosten. Dit bedrag is inclusief BTW en opstartkosten.

  Ben je benieuwd hoe de kosten van makelaars in Berkel en Rodenrijs zich verhouden tot de rest van Nederland? Je leest er alles over in ons artikel over de kosten van een makelaar. Of vergelijk direct de kosten van makelaars in Berkel en Rodenrijs door je gratis aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar.

  Kosten per prijsklasse
  Tussen € 300.000 en € 600.000
  1.1%
  Meer dan € 600.000
  1.0%

  *Bovenstaande gegevens zijn van toepassing op verkoopmakelaars in Berkel en Rodenrijs. Wil je meer weten over de kosten van aankoopmakelaars in dit gebied? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder.

  Veelgestelde vragen

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Berkel en Rodenrijs?

   Er zijn in Berkel en Rodenrijs 15 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Wat kost een makelaar in Berkel en Rodenrijs?

   Een makelaar in Berkel en Rodenrijs rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.93% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Berkel en Rodenrijs rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 4.861. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel