Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Geworteld wonen Rijswijk

Vergelijk makelaars in Rijswijk

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Rijswijk een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Rijswijk waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 32 verkopers uit Rijswijk gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Rijswijk

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Rijswijk, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Rijswijk, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Rijswijk kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
1.13%
Gemiddeld tarief
€ 3.842
Aantal makelaars
33
Verkoopsnelheid
28 dagen

Top-10 beste makelaars in Rijswijk

Dit zijn de 10 van beste makelaars in Rijswijk voor het verkopen van je huis.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Prinsenstad Makelaardij
 3. Janson Makelaardij
 4. Alexandra van der Schot Makelaardij: SMASH Makelaars
 5. Doen NVM Makelaars Voorburg, Lonneke Wouters
 6. B&F Makelaar
 7. Van Silfhout & Hogetoorn
 8. Röttgering makelaars
 9. The Real Estate Company
 10. MTV Makelaardij

Deze lijst is samengesteld op basis van de prestaties van makelaarskantoren via Mijn Verkoopmakelaar. Wij vergelijken de makelaars in Rijswijk op basis van frequentie en snelheid van verkoop, onafhankelijke beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar en de verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte van de makelaar vooraf. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Rijswijk?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Rijswijk? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Rijswijk hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Rijswijk doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Rijswijk

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Rijswijk

In Rijswijk zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Rijswijk goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Rijswijk

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Rijswijk is 82%. Dat betekent dat de verkoop in 82% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Beemdgrasstraat 4, Rijswijk
2 weken geleden verkocht
98%van de vraagprijs (€ 595.000)
Binnen 53 dagen verkocht
Van Rijnweg 68, Rijswijk
2 maanden geleden verkocht
+6%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 650.000)
Binnen 26 dagen verkocht
Ocarinalaan 580, Rijswijk
3 maanden geleden verkocht
+9%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Rijswijk levert gemiddeld 6% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Rijswijk duurt gemiddeld 28 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Rijswijk

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Rijswijk

Het tarief van een makelaar in Rijswijk is gemiddeld 1.13% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.842, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

De geschiedenis van Rijswijk

De geschiedenis van Rijswijk gaat terug tot 3.700 jaar voor Christus (!). Toen leefde er al de eerste jagers en verzamelaars in het gebied. Dit weten we omdat er een begraafplaats uit de tijd is gevonden.

Later, bouwden de Romeinen een fort in het gebied. Er zijn resten gevonden van typisch Romeinse woningen met een soort oude vloerverwaming.  

Foto door: Nanda Sluijsmans

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Rijswijk:

 

Logo Van Oosterom en Verhagen Makelaars Rijswijk

Van Oosterom & Verhagen Makelaars

Deze makelaardij heeft twee panden. Deze liggen in Rijswijk en Ypenburg. O&V Makelaars is een groot kantoor met meer dan 25 medewerkers. Wat opvalt is dat het makelaarskantoor ook een verhuisservice en opslagservice aanbiedt. Dit makelaarskantoor is aangesloten bij de vereniging NVM.

 

Logo Freek Fontein Makelaardij

Freek Fontein Makelaardij

Freek Fontein heeft deze makelaardij in 2002 opgericht. Freek is opgegroeid in Den Haag. Samen met Steven Went is hij makelaar bij de makelaardij. Deze makelaardij is te vinden aan de Haagweg in Rijswijk.

 

Logo Driehoek Makelaardij

Driehoek Makelaardij

De eigenaar van Driehoek Makelaardij is Jan Willem d'Haans. Jan Willem wil dat mensen heerlijk kunnen wonen zonder zorgen in de regio Haaglanden. De makelaardij levert ook bouwkundige rapporten en energielabels. Het makelaarskantoor bestaat sinds 2006.

 

Makelaars in de buurt van Rijswijk:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijswijk?

  Er zijn in Rijswijk 33 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Rijswijk. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Rijswijk?

  Een makelaar in Rijswijk rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.13% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Rijswijk rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.842. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel