Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Straat in Voorburg

Vergelijk makelaars in Voorburg

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in Voorburg in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Voorburg waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

9 verkopers uit Voorburg kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Voorburg

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Voorburg. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Voorburg. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Voorburg die het beste bij je past!

Aantal makelaars
16
Verkoopsnelheid
30 dagen

Dit zijn de top 8 beste makelaars in Voorburg

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Voorburg voor je bij.

Dit is de top-8 van beste makelaars in Voorburg.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Doen NVM Makelaars Voorburg, Lonneke Wouters
 3. Smash Makelaars
 4. Doen NVM Makelaars Voorburg Burger
 5. De Wekker Makelaardij
 6. Rotsvast Den Haag b.v.
 7. Kleurrijk Makelaars & Taxateurs
 8. Alexandra van der Schot Makelaardij

De bovengenoemde makelaars in Voorburg hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Voorburg, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Voorburg?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Voorburg. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Voorburg

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Voorburg

Het vinden van een makelaar in Voorburg met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Voorburg hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Voorburg jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Voorburg doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Voorburg geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Voorburg is 94%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 94% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Prins Bernhardlaan 27, Voorburg
1 maand geleden verkocht
+9%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 280.000)
Binnen 174 dagen verkocht
van Naeltwijckstraat 9, Voorburg
2 maanden geleden verkocht
+12%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 300.000)
Binnen 162 dagen verkocht
Plaats van Middendorp 6, Voorburg
2 maanden geleden verkocht
+1%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 750.000)
Binnen 27 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Voorburg krijgen verkopers gemiddeld gezien 10% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in Voorburg gemiddeld in 30 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Voorburg

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Voorburg

 

Smash Makelaars

Smash Makelaars Logo

Smash Makelaars zit in de straat Tulpentuin in Voorburg en een kantoor aan de Binckhorstlaan in Den Haag. De eigenaar is Sander van Meerten. Sander heeft een historie in de Biotech en is werkzaam geweest voor de producent van het coronavaccin Janssen. De makelaardij is werkzaam in de Haaglanden.

 

Informatie over Voorburg

Voorburg is een stad in de provincie Zuid-Holland. Voorburg wordt gezien als voorstad van de stad Den Haag. De stad Voorburg heeft meer dan 40.000 inwoners. De stad grenst aan Leidschendam, Den Haag en Rijswijk. Vlakbij Voorburg ligt het familiepark Drievliet. 

In de Herenstraat is er elke zaterdag een markt te vinden. In de Van Schagenstraat is maandelijks een biologische markt te vinden. Voorburg bestaat uit veel oude woningen en geeft een echt-hollands stadsgevoel. Sommige inwoners ervaren Voorburg als een dorp.

Foto door: Michael Kooiman

 

Makelaars in de buurt van Voorburg:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel