Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar Hoensbroek

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop? Op Mijn Verkoopmakelaar vind je snel en eenvoudig de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen. Voer hieronder jouw postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in Hoensbroek in je mailbox. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Hoensbroek waarmee jij een klik hebt.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Over makelaars in Hoensbroek

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in Hoensbroek. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in Hoensbroek. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in Hoensbroek die het beste bij je past!

Aantal makelaars
13
Verkoopsnelheid
15 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in Hoensbroek

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in Hoensbroek voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in Hoensbroek.

 1. Rademakers Vastgoed
 2. Aquina Hollanders makelaars
 3. House Hunting Parkstad
 4. OPS Advies Makelaardij
 5. Kockelkorn Makelaardij Sittard
 6. GeWOON Makelaardij Heerlen
 7. Bij Diana Makelaardij & Taxaties
 8. Dichtbij Vastgoed
 9. LWM Makelaardij
 10. van de Ven Wonen.nl

De bovengenoemde makelaars in Hoensbroek hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in Hoensbroek, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Zoek je een aankoopmakelaar in Hoensbroek?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Hoensbroek? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Hoensbroek die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Hoensbroek

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van de NVM, moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO). Hierdoor is het opstarten van een NVM-kantoor intensiever dan bij de VBO en VastgoedPro. Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar wat duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar.

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden zonder politieke lobby of extern ingrijpen.

De prestaties van makelaars in Hoensbroek

Het vinden van een makelaar in Hoensbroek met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in Hoensbroek hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in Hoensbroek jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in Hoensbroek doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in Hoensbroek geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Hoensbroek is 100%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Mgr. Feronlaan 49, Hoensbroek
7 maanden geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 240.000)
Binnen 17 dagen verkocht
Hoekstraat 8, Hoensbroek
11 maanden geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 170.000)
Binnen 12 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Hoensbroek krijgen verkopers gemiddeld gezien 6% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat. Huizen in Hoensbroek staan gemiddeld 15 dagen te koop bij inschakeling van een makelaarskantoor via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Hoensbroek

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 4% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 8 augustus 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel