Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Logo's van makelaars in Schiedam

Vergelijk makelaars in Schiedam

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Schiedam een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Schiedam waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 46 verkopers uit Schiedam gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Schiedam

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Schiedam, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Schiedam, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Schiedam kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Gemiddelde courtage
1.13%
Gemiddeld tarief
€ 3.356
Aantal makelaars
30
Verkoopsnelheid
24 dagen

Top-10 beste makelaars in Schiedam

Dit zijn de 10 van beste makelaars in Schiedam voor het verkopen van je huis.

 1. Moerman & de Jong Makelaars Schiedam
 2. M1 Makelaardij
 3. Van Herk Makelaardij Rotterdam
 4. Voorberg Makelaars Rotterdam
 5. BLITS Makelaars
 6. RE/MAX Totaal Makelaars
 7. YESS Real Estate
 8. DWM Makelaardij
 9. Thuismakelaar.nl
 10. Prinsenstad Makelaardij

Deze lijst is samengesteld op basis van de prestaties van makelaarskantoren via Mijn Verkoopmakelaar. Wij vergelijken de makelaars in Schiedam op basis van frequentie en snelheid van verkoop, onafhankelijke beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar en de verkoopopbrengst ten opzichte van de belofte van de makelaar vooraf. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Aankoopmakelaar nodig in Schiedam?

Ben je niet bezig met het verkopen van je huis, maar juist op zoek naar een koopwoning in Schiedam? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je ook daarmee helpen!

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 35% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Schiedam

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Schiedam

In Schiedam zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Schiedam goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Schiedam

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Schiedam is 80%. Dat betekent dat de verkoop in 80% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Voltastraat 11A, Schiedam
3 maanden geleden verkocht
+3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 21 dagen verkocht
Schie 154, Schiedam
6 maanden geleden verkocht
95%van de verwachtte opbrengst (€ 300.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Dr Schaepmansingel 197, Schiedam
7 maanden geleden verkocht
+14%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 27 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Schiedam zelfs 9% meer op dan dat zij voor de verkoop hebben ingeschat. De gemiddelde verkoopsnelheid van een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar in Schiedam is 24 dagen.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Schiedam

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Schiedam

Het tarief van een makelaar in Schiedam is gemiddeld 1.13% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Minder dan € 300.000
1.3%
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.0%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 3.356, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Schiedam?

  Er zijn in Schiedam 30 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Schiedam. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Schiedam?

  Een makelaar in Schiedam rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.13% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Schiedam rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.356. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel