Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Vergelijk makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Ontvang van makelaars in Hoogvliet Rotterdam een reactie met hun voorstel voor de verkoop. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten.

Vul je postcode en huisnummer in:

Al 6 verkopers uit Hoogvliet Rotterdam vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Hoogvliet Rotterdam, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Hoogvliet Rotterdam, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Hoogvliet Rotterdam kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
12

Dit zijn de top 10 makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Dit zijn de 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Hoogvliet Rotterdam.

 1. VBW Makelaars & Taxateurs
 2. Huysvisie
 3. M1 Makelaardij
 4. BLITS Makelaars
 5. Schieland Borsboom Makelaars Rotterdam
 6. Mansion Makelaardij
 7. HUIZEN010
 8. House to Sell Haaglanden
 9. HMJ Makelaardij
 10. NSR Apartments

Dit overzicht van beste makelaars in Hoogvliet Rotterdam is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

De prestaties van makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Hoogvliet Rotterdam om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Hoogvliet Rotterdam presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Hoogvliet Rotterdam is 100%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 100% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de belofte van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Steurweg 192, Hoogvliet Rotterdam
2 maanden geleden verkocht
113%van de vraagprijs (€ 235.000)
Binnen 22 dagen verkocht
Pastinaak 39, Hoogvliet Rotterdam
5 maanden geleden verkocht
101%van de vraagprijs (€ 319.000)
Binnen 56 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Hoogvliet Rotterdam zelfs 7% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je allereerst met het inmeten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper precies weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is. Daarnaast kan een makelaar je wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite, maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, een likje verf op de kozijnen of een andere indeling van de woonkamer, bijvoorbeeld.

Als jouw woning er dan spik en span uitziet, zorgt de makelaar ervoor dat er duidelijke en mooie foto’s worden gemaakt, waarop jouw woning op zijn voordeligst aan het publiek kan worden getoond.

Makelaars kennen de buurt en weten voor welke prijs huizen - vergelijkbaar met die van jou - op de huidige markt worden verkocht. De makelaar helpt je ook bij het bepalen van een goede verkoopstrategie. Samen met de makelaar bepaal je eenvoudig een realistische en goede vraagprijs, die past bij de verkoopstrategie die jullie voor ogen hebben.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de grootste en meest bekende huizenzoekmachine van Nederland. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichtiging aanvragen, die meestal twee tot drie weken erna plaatsvinden.

De makelaar plant en begeleidt deze bezoeken. Hij ontvangt de kijkers, leidt ze rond door de woning en laat de belangrijkste pluspunten van het huis zien. Daarnaast beantwoordt de makelaar vragen over de woning en vertelt de geïnteresseerden alles over de manier waarop ze kunnen bieden op de woning.

Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar niet bij de bezichtigingen aanwezig bent. Na het verkoopklaar maken van je woning neemt de makelaar dus alle taken voor je uit handen.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Op het moment dat er een bod in beeld komt, neemt de makelaar contact met je op om dit te bespreken. De makelaar voert voor jou het woord in de onderhandelingen. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht vindt vervolgens, samen met de makelaar en de koper(s), plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend
Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 15 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel