Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Woonwijk in Vlaardingen

Makelaars Vlaardingen

Zoek je een goede makelaar in Vlaardingen? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Vlaardingen en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

16 verkopers uit Vlaardingen kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Vlaardingen

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Vlaardingen opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Vlaardingen gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
13
Verkoopsnelheid
17 dagen

Dit zijn de top 8 beste makelaars in Vlaardingen

Dit is de top-8 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Vlaardingen. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Vlaardingen op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Vrije Makelaars
 2. Voorberg Makelaars Rotterdam
 3. BLITS Makelaars
 4. DWM Makelaardij
 5. Thuismakelaar.nl
 6. Top Wonen
 7. YESS Real Estate
 8. RE/MAX Totaal Makelaars

Dit overzicht van beste makelaars in Vlaardingen is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Vlaardingen?

Ben je op zoek naar een koopwoning in Vlaardingen? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een woning. Hij of zij heeft een goed netwerk en kennis van de lokale woningmarkt. Je haalt dus de nodige kennis en ervaring in huis, zodat je met een prettig gevoel het aankoopproces ingaat. Je wordt geholpen bij de volgende zaken: het vinden van geschikte woningen, het bezichtigen van woningen (als jij dat wilt), het doen van een goed bod, het doen van de onderhandelingen en het regelen van de juridische rompslomp.

Een ander voordeel: aankoopmakelaars in Vlaardingen hebben meestal sneller toegang tot het woningaanbod, waardoor je meer kans hebt op het plannen van bezichtigingen dan wanneer je dit via Funda zou doen. Wil je alleen geholpen worden met bepaalde zaken en een aantal taken zelf uitvoeren? Veel makelaars bieden tegen gereduceerd tarief ook deeldiensten aan.

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars in Vlaardingen doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Vlaardingen

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

De prestaties van makelaars in Vlaardingen

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Vlaardingen om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Vlaardingen presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Vlaardingen

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Vlaardingen is 100%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 100% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

dr. Abraham Kuyperstraat 99, Vlaardingen
8 maanden geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 200.000)
Binnen 18 dagen verkocht
Molukkenstraat 56, Vlaardingen
9 maanden geleden verkocht
+10%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 275.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Delftseveer 2B, Vlaardingen
9 maanden geleden verkocht
+13%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 225.000)
Binnen 16 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Vlaardingen levert gemiddeld 9% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Vlaardingen neemt gemiddeld 17 dagen in beslag.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Vlaardingen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 6% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Foto door: Bert Knottenbeld

 

Over Vlaardingen

Vlaardingen ligt vlakbij Schiedam en Delft. De stad Vlaardingen is bekend van de haring en visserij. Tegenwoordig is er een stuk minder visserij dan vroeger. De stad heeft verschillende historische gebouwen en een oude haven.

Vlaardingen is verdeeld in 8 wijken: het Centrum, Broekpolder, Westwijk, Holy-Zuid, Holy-Noord, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Vettenoordse Polder en Babbelspolder. 

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Vlaardingen:

 

Logo Makelaardij Thuis

Makelaardij Thuis

Makelaardij Thuis heeft een knusse sfeer. Bernadette Veltman richtte dit kantoor op in 2008. Het makelaarskantoor heeft 4 verschillende makelaars. Op het kantoor is ook de thuishond Bram aanwezig. Makelaardij Thuis doet aan aankoop, verkoop, taxatie en consultancy.

 

Logo Van Zon Makelaars

Van Zon Makelaars

Els van den Tempel is de makelaar van dit kantoor. Ze is gespecialiseerd in de plaats Vlaardingen. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Bilitonlaan in Vlaardingen. De website is makkelijk in gebruik en ziet er verzorgd uit.

 

Logo Van Driel Makelaardij Vlaardingen

Van Driel Makelaardij Vlaardingen

Van Driel Makelaardij heeft een kantoor in Rotterdam en Vlaardingen. Ton Van Driel is eigenaar van dit makelaarskantoor. Het kantoor beschikt over drie verschillende makelaars. Van Driel Makelaardij is een NVM-makelaar.

 

Makelaars in de buurt van Vlaardingen:

 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel