AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Makelaar in Utrecht Lombok


Makelaar in Utrecht Lombok

Heb je plannen om je woning in de wijk Utrecht Lombok te verkopen en zoek je een goede makelaar die je hierbij kan helpen? Gelijk heb je. Een ervaren en deskundige makelaar kan namelijk een belangrijke rol spelen bij het succesvol verkopen van je huis. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben een lijst samengesteld met de top 10 beste makelaars in Utrecht Lombok. 

Op onze pagina vind je ook informatie over de gemiddelde kosten van makelaars en de gemiddelde woningwaarde in deze buurt. Bovendien bieden we handige tips die je kunnen helpen bij het verkopen van je woning, zodat je het proces snel en met een goed resultaat afsluit. Succes!

 • Er zijn 220 makelaarskantoren actief in Utrecht
 • Het kost gemiddeld 5.324 euro om een huis in Utrecht Lombok te verkopen
 • De gemiddelde courtage die een makelaar in deze wijk rekent is 1,03%
 • De waarde van woningen in Utrecht zijn de laatste jaren erg gestegen


Dit zijn de beste makelaars in Utrecht Lombok

In de levendige en diverse wijk Utrecht Lombok zijn veel makelaars actief. Het grote aanbod aan makelaardijen kan het lastig maken om de juiste makelaar te vinden. Maar maak je geen zorgen, wij hebben het zoekwerk voor je gedaan. We hebben een top 10 samengesteld van de beste makelaars in Utrecht Lombok, gebaseerd op gebruikerservaringen van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en verkoopprestaties. Hoewel niet alle makelaars gevestigd zijn in deze wijk, zijn ze wel allemaal actief in deze buurt.

De top 10 makelaars in Utrecht Lombok zijn:

 1. Vizier Makelaardij
 2. Grada Jager Makelaardij
 3. HJ Makelaardij
 4. RE Aankoopmakelaars
 5. Peek&Pompe Makelaars
 6. Burgersdijk Makelaars 
 7. Waltmann Makelaars
 8. Nu Makelaardij
 9. Van As & Van Hooff Makelaars
 10. Donné Vastgoed

Ben je nieuwsgierig geworden naar de beste makelaars in heel Utrecht? Jij vraagt wij draaien: je leest het op onze pagina over de top-10 makelaars in Utrecht


Vind jouw makelaar in Lombok, Utrecht

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gemiddeld 2% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

 • Gratis
 • Snel
 • Vrijblijvend
 • OnafhankelijkWaarom een makelaar inschakelen?

Wil je jouw huis in Utrecht Lombok verkopen? Dan kan het een goed idee zijn om een verkoopmakelaar in te schakelen. Zo'n makelaar kent de huizenmarkt in deze buurt als geen ander en kan je helpen bij van alles en nog wat. Van het bepalen van een goede vraagprijs tot het regelen van bezichtigingen. En van het onderhandelen over de verkoopprijs tot het opstellen van het koopcontract.

Bovendien heeft een verkoopmakelaar vaak een groot netwerk van potentiële kopers en weet hij of zij hoe jouw woning het beste kan worden gepresenteerd om de juiste doelgroep aan te trekken. Zo verkoop je snel en succesvol jouw huis, zonder gedoe en stress. Wel zo fijn in zo’n hectische periode!

Een verkoopmakelaar zorgt bijvoorbeeld ook voor:

 • Professionele foto's (en evt. video's) van je huis, om het zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. 
 • Plaatsing van jouw woning op huizensites, zoals Funda.
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen.

Lees welk werk een makelaar je verder uit handen neemt

Kortom, een verkoopmakelaar biedt professionele begeleiding en ontlast je tijdens het verkoopproces. Zo kun jij je concentreren op andere zaken, zoals alles wat geregeld moet worden voor jouw nieuwe droomhuis.


Alles wat je moet weten om je huis te verkopen in Utrecht Lombok

Net zoals in de rest van de randstad, zijn ook de huizenprijzen in Lombok de afgelopen jaren flink gestegen. Er zijn veel mensen op zoek naar een woning in deze multiculturele wijk van Utrecht. Dit maakt het een goed moment om jouw huis te verkopen. Daar komt natuurlijk veel bij kijken. Om je op weg te helpen lees je hier alles wat je moet weten om je huis te verkopen in Utrecht. Lees ook eens onze tips voor het snel verkopen van je woning en het verkoopklaar maken van je huis

Zoek je nog een makelaar om je woning in Lombok te verkopen? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je makkelijk en snel de beste makelaars in de buurt. Lees hieronder hoe je gratis en vrijblijvend gebruikmaakt van onze diensten.
Gemiddelde makelaarskosten in Lombok

Bij het verkopen van een woning betaal je meestal geen vast bedrag aan een verkoopmakelaar, maar een percentage van de verkoopprijs, de zogenaamde makelaarscourtage. In Utrecht is de gemiddelde makelaarscourtage doorgaans 1.03% van de verkoopprijs. De gemiddelde kosten van een verkoopmakelaar in Utrecht, inclusief BTW, zijn ongeveer €5.324

Het is verstandig om de kosten van een makelaar te kennen voordat je er een inschakelt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. In ons artikel over de kosten van een verkoopmakelaar kun je meer informatie vinden.


Vind de beste makelaar voor de beste prijs

Heb je via-via een makelaar in Lombok op het oog? Dat is heel fijn, maar besef je dat er honderden euro’s verschil kunnen zitten tussen de kosten van makelaarskantoren. Voor dezelfde kwaliteit en dezelfde diensten! 

Als je geld wilt besparen en toch dezelfde kwaliteit en diensten van een makelaar wilt ontvangen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze aangesloten makelaars zijn betrouwbaar en bieden extra scherpe tarieven, omdat ze met elkaar concurreren op ons platform. Via Mijn Verkoopmakelaar kun je tot wel 40% besparen op de kosten van een makelaar in Lombok. Leg de tarieven en diensten naast elkaar en maak daarna een weloverwogen keuze.


Hoe het werkt

Vul je gegevens in en meld je woning aan bij Mijn Verkoopmakelaar. De beste makelaars werkzaam in Lombok krijgen vervolgens een melding van jouw aanvraag. Zij doen jou een voorstel waarin informatie staat over hun diensten, de verkoopmogelijkheden van jouw huis, de makelaarskosten en de verwachte verkoopprijs. Deze voorstellen ontvang je gratis en vrijblijvend. Je bepaalt zelf of je met een makelaar in contact wilt komen, en met wie. Zo kun je zonder enige verplichting bekijken welke makelaar bij je past. 


Deze stappen loop je door:

 1. Vul je postcode en huisnummer in
 2. Vul details over je woning in en voeg (optioneel) foto’s toe
 3. Ontvang reacties van makelaars uit de buurt, inclusief waarde-indicatie en makelaarskosten
 4. Nodig makelaar(s) uit om bij jou thuis langs te komen
 5. Goede match met een makelaar? Schakel deze in voor de verkoop van je woning!

Voorbeeldreacties van makelaars op een aangeboden woning bij Mijn Verkoopmakelaar

Voordelen

 • Je bespaart tijd, want de makelaars doen jou een voorstel (je hoeft ze dus niet zelf te contacten)
 • De makelaars zijn gecheckt op betrouwbaarheid
 • Besparing tot wel 40% aan makelaarskosten door scherpe, concurrerende courtages via ons platform
 • Het beste eindresultaat voor de verkoop van jouw woning

Tip: Als je duidelijke foto's van je woning toevoegt, vergroot je de kans op reacties van makelaars. Dit helpt hen om de verkoopkansen van je huis beter in te schatten en een passend voorstel te doen. Zo krijg je niet alleen meer reacties, maar ook van betere kwaliteit. Bovendien gaat het verkoopproces sneller. Het is dus zeker een aanrader om goede foto's van je huis te maken en toe te voegen bij je aanmelding.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.Vind snel een goede makelaar in Lombok, Utrecht

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gemiddeld 2% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

 • Gratis
 • Snel
 • Vrijblijvend
 • Onafhankelijk

 

Over de wijk Lombok in Utrecht

Lombok is een multiculturele wijk in het westen van Utrecht, vlakbij het centrum. De wijk bestaat uit de buurten Lombok-Oost, Lombok-West en Leidseweg. Het is een levendige wijk met een mix van verschillende culturen en nationaliteiten. Dit zie je terug in de vele verschillende restaurants en winkels die er te vinden zijn. Vanwege de strategische ligging zijn de laatste jaren veel jonge mensen naar dit stadsdeel getrokken. 

Lombok heeft een lange geschiedenis van migratie en heeft daardoor een diverse gemeenschap die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. De wijk staat bekend om de gezellige markt op het plein waar je heerlijk kunt eten en de vele groene parken en plantsoenen.

De wijk is zeker ook geschikt voor gezinnen. Er zijn verschillende voorzieningen die gericht zijn op kinderen, zoals basisscholen, kinderopvang en speeltuinen. Ook is er een divers aanbod aan woningen, van ruime gezinswoningen tot appartementen. 

Een populaire hotspot in Lombok is het Majellapark, waar je heerlijk kunt wandelen en picknicken. Ook het Molenpark is een populaire plek voor bewoners om te ontspannen en te genieten van de natuur. Verder is de Kanaalstraat een bekende straat in Lombok met veel winkels en eetgelegenheden. 


 


Buurten in Utrecht:

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Lombok

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Lombok?

  Er zijn in Utrecht 220 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Utrecht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Lombok gemiddeld?

  Een makelaar in Lombok rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,03% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Lombok?

  Het tarief dat een makelaar in Lombok rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €5.324. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Lombok vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Utrecht Lombok. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel