Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Utrecht Leidsche Rijn

Op deze pagina vind je een overzicht van de top-10 beste makelaars in Utrecht Leidsche Rijn . Ook hebben wij een kaartje toegevoegd van alle actieve verkoopmakelaars die in Leidsche Rijn huizen verkopen .

Huis verkopen Utrecht makelaars

 

De top-10 beste makelaars in Utrecht Leidsche Rijn

Op basis van beoordelingen, reviews en onze eigen ervaringen hebben we de lijst samengesteld van de beste makelaars in Utrecht Leidsche Rijn. Wij hebben de lijst handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Utrecht Leidsche Rijn:

  1. Rosenberg Van Leusden Makelaars
  2. Hollands Best Makelaars & Taxateurs
  3. VeldhuizenKoot Makelaars Utrecht
  4. Punt Makelaars
  5. Brecheisen Makelaars
  6. Leidsche Rijn Makelaars
  7. Baluwe Eijk
  8. De Koning Makelaars
  9. NKM Woonaccent Makelaars
  10. Welwonend

    

  De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Leidsche Rijn

  Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarscourtage die makelaars rekenen voor de verkoop van een huis. 

  Tarieven makelaars Utrecht vergelijken verkopen huis

  Een Utrechtse makelaardij vraagt gemiddeld een tarief van € 4.911 voor het verkopen van een huis in Utr echt. Veel makelaarskantoren vragen overigens niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage: een courtage.

  Makelaarscourtage Utrecht vergelijken verkopen huis

  Gemiddeld vraagt een makelaar in Utrecht 1,2% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

    

  Makelaars vergelijken in Leidsche Rijn

  Vul hieronder jouw postcode in, dan weten de makelaars uit Utrecht Leidsche Rijn dat je binnenkort jouw woning gaat verkopen. Zij laten voor je een reactie achter met wat ze van jouw woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning gaat opleveren . Dat is gratis en vrijblijvend.

  • Aanpak van de verkoop
  • Inschatting van de opbrengst
  • Het tarief dat de makelaars rekenen

  Makelaarscourtage bij een gewone makelaar en via Mijn Verkoopmakelaar

  Kosten besparen

  De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten . Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

  Geen gedoe

  Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop.

  Vergelijk makelaars in Leidsche Rijn

   

  Huis verkopen in Leidsche Rijn


  Utrecht Leidsche Rijn is natuurlijk een van de mooiste stukken Utrecht. Met als kloppend hart het Wilheminapark, is deze kant van Utrecht groen en wijds opgezet. Utrecht Leidsche Rijn verbindt de binnenstad met de Uithof. 

  De huizen in Utrecht Leidsche Rijn zijn voor een deel uit de jaren '30 en daarmee heel erg intrek bij de nieuwe gezinnen. 

  Goede makelaars in Utrecht Leidsche Rijn

  Qua makelaars moet je in Utrecht Leidsche Rijn even goed opletten. Niet alle makelaars zijn namelijk even actief. Hierdoor zijn ze nét niet op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen.

  Een paar makelaars willen we uitlichten:

   

  VelhuizenKoort Makelaars

  Robert Veldhuizen en Ko Koot hebben samen VeldhuizenKoot opgericht. Robert wilde dat al vanaf dat hij 12 jaar was. Samen helpen zij huizenverkopers in Leidsche Rijn.


  Rosenberg Van Leeusden Makelaars

  Afgekort: RVL, is een middelgroot makelaarskantoor actief in Utrecht én Leidsche Rijn. Het team bestaat uit 6 medewerkers die klaarstaan voor aan- en verkoopvragen. 

  Je vindt de vestiging van RVL aan de Saffraanweg.


  Punt Makelaars

  Dit makelaarskantoor is gevestigd  in de Meern, op de Meerndijk. Vanuit dit kantoor bestieren zij de woningmarkt in Leidsche Rijn.

  De vestiging in de Meern bestaat uit 5 medewerkers en wordt geleid door Eertze Houpst.


  Brecheisen Makelaars

  DIt grote kantoor uit Utrecht, is ook actief in Leidsche Rijn. De makelaardij verschijnt af en toe in de media. Zo werden zij bijvoorbeeld geinterviewd door RTV Utrecht voor een item over de makelaardij.


   

  Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

   

  Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Leidsche Rijn

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Leidsche Rijn?

   Er zijn in Utrecht 222 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Utrecht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Leidsche Rijn gemiddeld?

   Een makelaar in Leidsche Rijn rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

  • Wat kost het verkopen van een huis in Leidsche Rijn?

   Het tarief dat een makelaar in Leidsche Rijn rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.911. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  • Makelaars in Leidsche Rijn vergelijken - hoe doe ik dat?

   Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Utrecht Leidsche Rijn. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel