Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Utrecht Overvecht

Op deze pagina vind je een overzicht van de top-10 beste makelaars in Utrecht Overvecht . Ook hebben wij een kaartje toegevoegd van alle actieve verkoopmakelaars die in Utrecht Overvecht huizen verkopen .

Huis verkopen Utrecht makelaars

 

De top-10 beste makelaars in Utrecht Overvecht

Op basis van beoordelingen, reviews en onze eigen ervaringen hebben we de lijst samengesteld van de beste makelaars in Utrecht Overvecht. Wij hebben de lijst handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Utrecht Overvecht:

 1. RenkemaJansen
 2. Walton Makelaars
 3. LEF Makelaars
 4. Kraaijkamp Makelaars
 5. Van Den Horn Makelaardij
 6. CF Makelaardij
 7. Makelaarswinkel
 8. Carin Fabisch Makelaardij
 9. Domvast Makelaars
 10. Wij Makelaardij

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Utrecht Overvecht

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarscourtage die makelaars rekenen voor de verkoop van een huis. 

Tarieven makelaars Utrecht vergelijken verkopen huis

Een Utrechtse makelaardij vraagt gemiddeld een tarief van € 4.911 voor het verkopen van een huis in Utr echt. Veel makelaarskantoren vragen overigens niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage: een courtage.

Makelaarscourtage Utrecht vergelijken verkopen huis

Gemiddeld vraagt een makelaar in Utrecht 1,2% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

  

Makelaars vergelijken in Utrecht Overvecht

Vul hieronder jouw postcode in, dan weten de makelaars uit Utrecht Oost dat je binnenkort jouw woning gaat verkopen. Zij laten voor je een reactie achter met wat ze van jouw woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning gaat opleveren . Dat is gratis en vrijblijvend.

 • Aanpak van de verkoop
 • Inschatting van de opbrengst
 • Het tarief dat de makelaars rekenen

Grafiek met de prijs van een gewone makelaar tegenover dezelfde makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten . Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop.

Vergelijk makelaars in Utrecht Overvecht

 

Huis verkopen in Utrecht Overvecht


Utrecht Overvecht is een van de opkomende wijken in Utrecht. Voorheen bestond de wijk met name uit woningen onder beheer van de woningcoöperaties. Dat is nu anders. Er komen steeds meer koopwoningen bij.

Deze worden gebouwd, of door de woningcoöperaties aan de bewoners verkocht. Door deze ontwikkeling verandert de bevolking naar een steeds hogeropgeleide groep bewoners.

Goede makelaars in Utrecht Overvecht

Qua makelaars moet je in Utrecht Overvecht even goed opletten. Niet alle makelaars zijn namelijk even actief. Hierdoor zijn ze nét niet op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen.

Een paar makelaars willen we uitlichten:

 

LEF Makelaars

Logo LEF Makelaars Utrecht

LEF Makelaars is een fris Utrechts kantoor. Wij hebben veel ervaring met Anne Schep. LEF Makelaars is aangesloten bij de NVM.


Walton Makelaars

Logo Walton Makelaars Utrecht

Walton Makelaars is een Utrechts familiebedrijf. Ze zitten gevestigd aan het einde van de Amsterdamsestraatweg. Wij hebben de meeste ervaring met makelaar Nancy.


 

Voorbeeldreacties van makelaars op een aangeboden woning via Mijn Verkoopmakelaar

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Utrecht Overvecht

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Utrecht Overvecht?

  Er zijn in Utrecht 222 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Utrecht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Utrecht Overvecht gemiddeld?

  Een makelaar in Utrecht Overvecht rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Utrecht Overvecht?

  Het tarief dat een makelaar in Utrecht Overvecht rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.911. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Utrecht Overvecht vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Utrecht Overvecht. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel