Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Huizen in De Vleuten Utrecht

Vergelijk makelaars in Vleuten

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Vleuten een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Vleuten waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 7 verkopers uit Vleuten gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Vleuten

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Vleuten, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Vleuten, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Vleuten kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
7
Verkoopsnelheid
14 dagen

Op zoek naar aankoopmakelaar in Vleuten?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Vleuten. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Vleuten

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Vleuten

In Vleuten zijn tal van makelaars actief die je kunt inschakelen voor de verkoop van je woning. Maar welke makelaar doet nu precies, of zelfs méér, dan hij of zij belooft? Op Mijn Verkoopmakelaar kunnen we jou dat precies vertellen. Hieronder lees je welke makelaars in Vleuten goed presteren en te vertrouwen zijn. Wij houden namelijk, met uiterste precisie, voor je bij hoe de makelaars presteren ten opzichte van de belofte die ze vooraf aan verkopers maken. Transparanter dan dat krijg je het niet!

De betrouwbaardheid van makelaars in Vleuten

De belofte die een makelaar op Mijn Verkoopmakelaar vooraf maakt, wordt vergeleken met de uiteindelijke opbrengst van een verkoop.

De betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Vleuten is 100%. Dat betekent dat de verkoop in 100% van de gevallen méér oplevert dan vooraf wordt ingeschat.

Beeldentuinlaan 14, Vleuten
7 maanden geleden verkocht
+21%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 750.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Een huis dat wordt verkocht in Vleuten levert gemiddeld 21% meer op dan vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Vleuten duurt gemiddeld 14 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

Wat heb je aan een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt de makelaar voor:

 • Het inmeten en fotograferen van jouw woning
 • De plaatsing van jouw woning op Funda (je kunt niet jouw eigen woning op funda zetten)
 • Het inplannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het opmaken van het koopcontract

Weten wat een makelaar nog meer doet? In dit artikel lees je wat de werkzaamheden van een makelaar zijn. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden bij het verkopen van je woning? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Vleuten

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Foto door: E. Dronkert

Uitgelichte makelaarskantoren in Vleuten:

 

Logo April Makelaars Vleuten

April Makelaars

April Makelaars heeft maarliefst 5 kantoren. De kantoren zijn gevestigd in: Gouda, Vleuten, Woerden, Vianen en Leiden. April Makelaars bestaat uit 7 medewerkers in totaal. Het makelaarskantoor in Vleuten is te vinden aan de Dorpsstraat. 

 

Logo Welwonend Makelaardij 

Welwonend Makelaardij

Deze makelaardij valt erg op met opvallende en grappige foto's op de website. Op de website noemen ze zichzelf de makelaar met kleur. Elly Verkleij en Thomas van Gool zijn de makelaars van het kantoor. De makelaardij is actief in de gebieden tussen de A2 en A12. Aan de geinige website van deze makelaardij kun je zien dat het een stel unieke makelaars zijn.  Het makelaarskantoor is te vinden in de Smalle Themaat in Vleuten.

 

Logo De Keizer Makelaarsgroep Vleuten

De Keizer Makelaarsgroep Vleuten

De Keizer Makelaarsgroep is een grote makelaardij met meerdere vestigingen. De Keizer heeft kantoren in Vianen, Maarssen, Houten, Vleuten, Nieuwegein en Utrecht. Deze makelaardij heeft in totaal rond de 50 medewerkers. Dat is niet niks.

 

Makelaars in de buurt van de Vleuten:

 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel