Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Logo's van makelaars in Utrecht en de Meern

Vergelijk makelaars in De Meern

Zoek je een goede makelaar in De Meern? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in De Meern en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

9 verkopers uit De Meern kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in De Meern

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in De Meern. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in De Meern. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in De Meern die het beste bij je past!

Gemiddelde courtage
1.10%
Gemiddeld tarief
€ 5.675
Aantal makelaars
15

Dit zijn de top 10 beste makelaars in De Meern

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in De Meern voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in De Meern.

 1. Van Doorn Makelaardij
 2. Bieden & Wonen Utrecht
 3. Van Scherpenzeel Makelaars
 4. Walton makelaars
 5. RE/MAX Gildenhof
 6. Aarendonk ERA Makelaardij
 7. Jacobi Makelaars
 8. Rohlof Real Estate Utrecht
 9. LEF Makelaars & Taxateurs
 10. Keizerskroon Makelaars

De bovengenoemde makelaars in De Meern hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in De Meern, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Op zoek naar een aankoopmakelaar in De Meern?

Ben je op zoek naar een koopwoning in De Meern? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform:

 1. Je bespaart kosten. De bij ons aangesloten makelaars doen jou prijsvoorstellen waarmee je tot wel 40% aan kosten kunt besparen.
 2. Je bespaart tijd. De beste makelaars uit de buurt doen jou een voorstel, in plaats van dat jij contact met hen moet opnemen.
 3. Je ontvangt enkel voorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die doen wat ze beloven. Iedere makelaardij wordt door ons gecontroleerd op basis van behaalde resultaten.
 4. Je maakt geheel gratis gebruik van onze dienstverlening. En geen zorgen: je zit ook nergens aan vast!
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in De Meern

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in De Meern

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in De Meern

De kosten van een makelaar in De Meern verschillen per prijsklasse, type woning en branchevereniging (NVM of niet). Het bedrag dat je betaalt aan de makelaar, bestaat enkel uit de courtage: een percentage van het verkoopbedrag van de woning. De kosten van de notaris worden namelijk door de koper betaald.

Het gemiddelde tarief van makelaars in De Meern 1.10% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.2%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 5.675, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Over de Meern

De Meern is een plaats in de gemeente van Utrecht. Eerst vormde De Meern, Haarzuilens en Vleuten de gemeente Vleuten-De Meern tot 2001. De Meern heeft meer dan 22.000 inwoners. De Meern is een groot dorp net buiten de drukke stad Utrecht. Er staat een bijzonder gebouw in De Meern. Het is een castellum. Het Castellum Hoge Woerd is een nagemaakt Romeins Fort van vroeger.

 

Makelaars in de buurt van De Meern:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in De Meern?

  Er zijn in De Meern 15 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in De Meern. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in De Meern?

  Een makelaar in De Meern rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1.10% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in De Meern rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.675. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel