Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Logo's van makelaars in Utrecht en de Meern

Makelaars De Meern

Zoek je een goede makelaar in De Meern? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in De Meern en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

11 verkopers uit De Meern kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in De Meern

Op Mijn Verkoopmakelaar doen we er alles aan om jou te helpen bij het vinden van de juiste makelaar in De Meern. Hieronder lees je alles over de gemiddelde kosten en verkoopsnelheid van makelaars die zijn gevestigd in De Meern. Daarnaast lees je hoeveel makelaars er in totaal actief zijn. Vergelijk de reacties van makelaars in je mailbox met deze gemiddeldes en kom erachter waar de makelaar in uitblinkt of juist steken laat vallen. Zo kies je eenvoudig de makelaar in De Meern die het beste bij je past!

Gemiddelde courtage
0.93%
Gemiddeld tarief
€ 5.264
Aantal makelaars
18
Verkoopsnelheid
56 dagen

Dit zijn de top 10 beste makelaars in De Meern

Natuurlijk wil je alleen de beste makelaars inschakelen voor de verkoop van jouw huis. Op Mijn Verkoopmakelaar houden we daarom de dienstverlening en resultaten van de bij ons aangesloten makelaarskantoren in De Meern voor je bij.

Dit is de top-10 van beste makelaars in De Meern.

 1. Van Doorn Makelaardij
 2. Van Scherpenzeel Makelaars
 3. Walton makelaars
 4. Bieden & Wonen Utrecht
 5. RE/MAX Gildenhof
 6. Aarendonk ERA Makelaardij
 7. Jacobi Makelaars
 8. LEF Makelaars & Taxateurs
 9. Keizerskroon Makelaars
 10. Adelmar Makelaardij Gouda

De bovengenoemde makelaars in De Meern hebben het beste gepresteerd op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen in De Meern, de opbrengst ten opzichte van de vooraf geschatte verkoopprijs en de beoordelingen van verkopers.

Zoek je een aankoopmakelaar in De Meern?

Ben je op zoek naar een koopwoning in De Meern? Op de huidige woningmarkt moet je goed beslagen ten ijs komen om je droomhuis te bemachtigen. Een goede aankoopmakelaar is daarbij geen overbodige luxe. Via Mijn Verkoopmakelaar vind je - naast verkoopmakelaars - ook eenvoudig én snel de beste aankoopmakelaars!

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in De Meern die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in De Meern

De makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn verbonden aan de NVM, VBO, VastgoedPro of zijn zelfstandig. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland en telt ongeveer 4400 leden, terwijl de VBO de tweede grootste branchevereniging is met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsvereniging met ongeveer 800 leden.

Makelaars die deel uitmaken van de NVM, moeten voldoen aan strenge opleidingseisen en ethische regels. Deze branchevereniging stelt hoge eisen aan haar leden en makelaars kunnen alleen lid worden door het behalen van een specifiek makelaarsdiploma (uitgegeven door examenbureau SVMNIVO). Hierdoor is het opstarten van een NVM-kantoor intensiever dan bij de VBO en VastgoedPro. Hierdoor kan het zijn dat je voor een NVM-makelaar wat duurder uit bent dan bij een niet-NVM-makelaar.

De NVM en VBO zijn zowel intern als extern gericht en zijn actief betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is echter alleen gericht op het ondersteunen van haar leden zonder politieke lobby of extern ingrijpen.

De prestaties van makelaars in De Meern

Het vinden van een makelaar in De Meern met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Gelukkig kom je er via Mijn Verkoopmakelaar snel genoeg achter welke makelaars in De Meern hun beloftes nakomen, of zelfs overstijgen! Voor iedere makelaar houden wij namelijk een strak overzicht bij van de gedane beloftes en resultaten. Zo kun jij in één oogopslag zien bij welke makelaars in De Meern jouw woning in veilige handen is.

Welke makelaars in De Meern doen wat ze beloven?

Goed nieuws! De meeste makelaars in De Meern geven je vooraf een betrouwbare inschatting van de verkoopsnelheid en een realistische verkoopprijs. Sterker nog: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in De Meern is 50%. Dit wil zeggen dat de verkoop in 50% van de gevallen méér oplevert dan van tevoren werd ingeschat door de betreffende makelaar.

Meentweg 47, De Meern
5 maanden geleden verkocht
+9%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 437.500)
Binnen 22 dagen verkocht
Bovenpolder 21, De Meern
8 maanden geleden verkocht
+8%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 415.000)
Binnen 11 dagen verkocht
Castellumpark 12, De Meern
2 jaar geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 749.000)
Binnen 73 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In De Meern krijgen verkopers gemiddeld gezien 4% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat. Een makelaar via Mijn Verkoopmakelaar verkoopt een woning in De Meern gemiddeld in 56 dagen.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in De Meern

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 6% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in De Meern

De kosten van een makelaar in De Meern verschillen per prijsklasse, type woning en branchevereniging (NVM of niet). Het bedrag dat je betaalt aan de makelaar, bestaat enkel uit de courtage: een percentage van het verkoopbedrag van de woning. De kosten van de notaris worden namelijk door de koper betaald.

Het gemiddelde tarief van makelaars in De Meern 0.93% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.0%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 5.264, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Over de Meern

De Meern is een plaats in de gemeente van Utrecht. Eerst vormde De Meern, Haarzuilens en Vleuten de gemeente Vleuten-De Meern tot 2001. De Meern heeft meer dan 22.000 inwoners. De Meern is een groot dorp net buiten de drukke stad Utrecht. Er staat een bijzonder gebouw in De Meern. Het is een castellum. Het Castellum Hoge Woerd is een nagemaakt Romeins Fort van vroeger.

 

Makelaars in de buurt van De Meern:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in De Meern?

  Er zijn in De Meern 18 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in De Meern. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in De Meern?

  Een makelaar in De Meern rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.93% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in De Meern rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.264. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel