Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Oosterhout aan het water

Vergelijk makelaars in Oosterhout

Zoek je een goede makelaar in Oosterhout? Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties in je mailbox van de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk beoordelingen, kosten en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) van makelaars in Oosterhout en ontdek welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Meer weten? Lees meer over Mijn Verkoopmakelaar.

8 verkopers uit Oosterhout kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Oosterhout

Op Mijn Verkoopmakelaar houden we precies voor je bij hoeveel makelaars in Oosterhout opleveren en wat hun gemiddelde verkoopsnelheid is. Daarnaast checken we dagelijks wat zij gemiddeld rekenen qua kosten en courtage. Op deze manier vergelijk je het aanbod van makelaarskantoren in Oosterhout gemakkelijk met de gemiddelden, en ontdek je welke makelaardij de meest gunstige voorwaarden heeft. Heb je al reacties van verkoopmakelaars ontvangen? Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar met de beste statistieken!

Aantal makelaars
14

Dit zijn de top 8 beste makelaars in Oosterhout

Dit is de top-8 van beste makelaars voor het verkopen van je woning in Oosterhout. Deze lijst is samengestelde op basis van de prestaties en beoordelingen van de makelaars in Oosterhout op Mijn Verkoopmakelaar.

 1. Noud Kops Makelaardij
 2. Ster Makelaardij
 3. Mijnwoonmakelaar
 4. ERA Content Plus
 5. TQ Makelaars Breda-Ulvenhout
 6. RE/MAX Optimus Makelaars Krijnen
 7. ERA Focus Muijsenbergh
 8. Era makelaardij Amerstreek

Dit overzicht van beste makelaars in Oosterhout is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars de woningen hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De prestaties van de makelaars zijn vergeleken op basis van de volgende factoren:

 • Het aantal verkopen
 • De snelheid van de verkoop van de woningen
 • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
 • De beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar

Op zoek naar aankoopmakelaar in Oosterhout?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Oosterhout. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Oosterhout

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Oosterhout

Als je op zoek bent naar een geschikte makelaar in Oosterhout om je te helpen bij het verkopen van je woning, is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Maar hoe kom je erachter welke makelaar écht doet wat hij of zij belooft? Via de data van Mijn Verkoopmakelaar kom je een heel eind! Wij houden namelijk precies voor je bij hoe de makelaars in Oosterhout presteren, en of de vooraf gegeven inschattingen met betrekking tot verkoopprijs en verkoopsnelheid kloppen.

De betrouwbaardheid van makelaars in Oosterhout

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de betrouwbaarheid van makelaars op Mijn Verkoopmakelaar in Oosterhout is 67%. Dit betekent in de praktijk dat de verkoop in 67% van de gevallen voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht dan van tevoren werd ingeschat.

Hoe we dit meten? We vergelijken de inschatting van de verkoopmakelaar met het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning uiteindelijk wordt verkocht.

Hagebeemd 9, Oosterhout
5 maanden geleden verkocht
98%van de verwachtte opbrengst (€ 375.000)
Binnen 10 dagen verkocht
Krommebeemd 14, Oosterhout
6 maanden geleden verkocht
+11%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 4 dagen verkocht
Ruys de Beerenbrouckplein 126, Oosterhout
6 maanden geleden verkocht
+12%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 350.000)
Binnen 4 dagen verkocht
Hoeveel hoger die verkoopopbrengst dan precies is? In Oosterhout krijgen verkopers gemiddeld gezien 7% meer voor hun huis dan vooraf ingeschat.

Wat doet een makelaar?

Je kunt je huis ook zonder makelaar verkopen, maar dat is niet aan te raden. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van een woning. Twijfel je over het al dan niet inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis?

Deze zaken neemt een makelaar voor je uit handen:

 • Het inmeten en fotograferen van je woning
 • Het plaatsen van je woning op Funda (alleen makelaars kunnen dit)
 • Al het geregel rondom bezichtigingen en het biedingsproces
 • Het bij verkoop versturen van de benodigde stukken naar de betrokken partijen

Meer weten? Lees hier wat een makelaar nog meer voor je regelt.

Vergelijk makelaars in Oosterhout

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 93% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

 Foto door: Arend

Wonen in Oosterhout

Oosterhout is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft meer dan 60.000 inwoners. Het winkelcentrum Arendshof is de populairste park om te winkelen in Oosterhout. De Heuvel en de Markt zijn de hoofdpleinen van Oosterhout.

Oosterhout staat bekend om de Slotjes van Oosterhout. Er zijn nu nog vijf slotjes over in de stad. Een slot of slotje is te vergelijken met een kasteel. De vijf slotjes zijn: Slotje Borsele, Slotje Limburg, Slotje Beveren, Slotje, Slotje Brakestein en Slotje De Blauwe Camer. Om deze slotjes heen, liggen slotparken. Hier kun je mooie bloemen, bomen en vijvers vinden.

Makelaars in de buurt van Oosterhout:

 

For English:

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel