Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Diemen van boven

Beste makelaars in Diemen

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen, en zoek je een goed makelaarskantoor in Diemen om je daarbij te helpen? Op Mijn Verkoopmakelaar vergelijk je snel en eenvoudig de beste makelaars bij jou in de buurt. Vul hieronder je postcode en huisnummer in en ontvang reacties van makelaars in je mailbox. Vergelijk de beoordelingen, verkoopsnelheid en makelaarskosten en kies het makelaarskantoor dat voldoet aan jouw wensenpakket.

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

Al 6 verkopers uit Diemen vonden hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Over makelaars in Diemen

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste makelaar. Hoe weet je bijvoorbeeld of een aanbod van een makelaarskantoor een goed aanbod is? Hoe verhouden de courtage, kosten en verkoopsnelheid zich tot de rest van de makelaarskantoren in Diemen? Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we de gemiddelde verkoopsnelheid, makelaarskosten en verkoopopbrengsten van de makelaars in Diemen voor je bij. Zo vergelijk je eenvoudig de reacties van de makelaarskantoren in je mailbox met de rest van de markt. Handig toch?

Gemiddelde courtage
0.99%
Gemiddeld tarief
€ 5.904
Aantal makelaars
15
Verkoopsnelheid
23 dagen

Dit zijn de top 10 makelaars in Diemen

Dit zijn de 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Diemen.

 1. VLIEG Amsterdam
 2. Rohlof Real Estate Amsterdam
 3. Your Home Makelaars
 4. Hollands Best Makelaars & Taxateurs
 5. Rohlof Real Estate Konadu
 6. Rohlof Real Estate
 7. Makelaar in Amsterdam
 8. Dutch Real Estate Company
 9. Bieden & Wonen De Pijp
 10. Keizerskroon Makelaars

Deze makelaarskantoren scoren het beste op de volgende punten: aantal verkopen, verkoopsnelheid en verkoopopbrengst. Daarnaast kregen zij de beste beoordelingen van huizenverkopers in Diemen, aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Deze top 10 lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Op zoek naar aankoopmakelaar in Diemen?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Diemen. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Diemen

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

De prestaties van makelaars in Diemen

Onder het mom van “praatjes vullen geen gaatjes” houden we bij Mijn Verkoopmakelaar voor je bij welke makelaars in Diemen écht doen wat ze beloven. We vergelijken de vooraf gedane beloftes met de resultaten achteraf, zodat jij precies weet bij welk makelaarskantoor de verkoop van jouw woning in goede handen is.

Zijn makelaars in Diemen betrouwbaar?

In de reacties die jij van makelaars in Diemen ontvangt, geven ze een inschatting van de verkoopprijs en verkoopsnelheid van jouw woning. Fijn om te weten: de betrouwbaarheid van makelaars via Mijn Verkoopmakelaar in Diemen ligt op 50%. Dat betekent dat de verkoopopbrengst in 50% van de gevallen hoger is dan vooraf door de makelaar wordt ingeschat.

Carel Willinkgracht 853, Diemen
3 maanden geleden verkocht
+10%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 475.000)
Binnen 30 dagen verkocht
Emmastraat 106, Diemen
10 maanden geleden verkocht
81%van de verwachtte opbrengst (€ 505.000)
Binnen 16 dagen verkocht
De verkoopsnelheid van makelaarskantoren in Diemen is gemiddeld 23 dagen. Wil je weten hoe een specifieke makelaar presteert? Je vindt de resultaten in je persoonlijke omgeving op Mijn Verkoopmakelaar!

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

Zo regelt een makelaar bijvoorbeeld:

 • Het fotograferen en inmeten van je woning
 • De plaatsing op Funda (dat kan niet zonder een makelaar)
 • Alles rondom de bezichtigingen
 • Het opmaken van de koopovereenkomst

Meer weten? In dit artikel lees je wat een makelaar voor je doet bij het verkopen van je woning. Ben je benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het verkoopproces? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Diemen

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van een makelaar in Diemen

Als je een makelaar inschakelt bij de verkoop van je woning in Diemen, betaal je hem of haar een makelaarscourtage. Dit is een vergoeding voor het werk dat hij of zij levert. De hoogte van de courtage verschilt per type woning, prijsklasse en of de makelaar bij een branchevereniging (NVM, VBO) is aangesloten of niet. Naast deze courtage ben je geen extra kosten kwijt aan het makelaarskantoor. De notariskosten worden betaald door de koper.

De gemiddelde makelaarskosten in Diemen is 0.99% van de verkoopprijs.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.9%

In totaal komt dat gemiddeld neer op een bedrag van € 5.904, inclusief BTW en opstartkosten. Ben je benieuwd wat de gemiddelde makelaarskosten (courtages) zijn in andere steden van Nederland? Op onze pagina over de kosten van een makelaar lees je er alles over.

Afbeelding door: Bobo Boom

 

Over Diemen

Diemen is een plaats met meer dan 30.000 inwoners. De plaats ligt vlak naast de hoofdstad Amsterdam. Diemen is een groot dorp. In de gemeente Diemen zijn ook Oud-Diemen, Over-Diemen en Stammerdijk te vinden. Diemen ligt in de streek genaamd Amstelland. Diemen biedt veel natuur, zoals het Diemerbos. Veel inwoners zien Diemen als een dorp van Amsterdam.

 

Uitgelichte makelaarskantoren in Diemen:

 

Logo Ameo Makelaars & Taxateurs

 Ameo Makelaars & Taxateurs Diemen

Makelaars in de buurt van Diemen:

 

For English:

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Diemen?

  Er zijn in Diemen 15 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Diemen. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost een makelaar in Diemen?

  Een makelaar in Diemen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 0.99% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Diemen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 5.904. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 14 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel