Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Winkelstraat in Weert

Vergelijk makelaars in Weert

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen? Ontvang van makelaars in Weert een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vergelijk de kosten, beoordelingen en verkoopresultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van verkoop) met elkaar en kies de makelaar in Weert waarmee jij een klik hebt.

Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

Al 6 verkopers uit Weert gingen je voor op Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Weert

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Weert, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Weert, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Weert kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
3

Op zoek naar aankoopmakelaar in Weert?

Ben je niet van plan om een huis te verkopen, maar ben je juist bezig met het aankopen van een woning in Weert. Ook dan helpen we je met het vergelijken van makelaars.

Ik zoek een aankoopmakelaar

NVM Makelaars in Weert

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar zijn aangesloten bij de NVM, VBO, VastgoedPRO of helemaal zelfstandig. Makelaars die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie als de NVM, moeten voldoen aan een aantal opleidingsvereisten en ethische regels. Door deze eisen kan het zijn dat je voor een NVM makelaar iets duurder uit bent, dan bij een niet-NVM makelaar.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Weert

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 9% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Weert

Saelmans Makelaardij

Saelmans is al meer dan 50 jaar actief in de omgeving Weert, Leudal, Nederweert en Maasgouw. De makelaardij is opgericht in 1971 door Jan Saelmans. Het familiebedrijf is officiëel lid van de vereniging NVM.


Dwars Makelaars

Deze makelaardij is gevestigd in Weert en Eindhoven. Het makelaarskantoor is opgericht in 1997 in Weert door René Dwars. Daarna is dit uitgegroeid tot een makelaardij met twee locaties en 10 medewerkers.


Sharon Bish Makelaardij

Sharon werkt sinds 1997 in de makelaardij. In 2014 is ze haar eigen makelaarskantoor gestart. In 2008 is ze lid geworden bij de vereniging NVM. Ze is werkzaam aan de Maaspoort in Weert.


Woon! Totaaladvies

Deze makelaardij is sinds 1997 gevestigd in Nederweert. Het makelaarskantoor is een echt familiebedrijf met de medewerkers Anton Jacobs, Ralf Jacobs en Kim Jacobs. Anton en Ralf zijn de makelaars die ervaring hebben in de woningmarkt van Weert.


Foto door: Pimvantend

 

Makelaars in de buurt van Weert:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 20 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel