AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn
Winkelstraat in Weert

Makelaar Weert

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen of een woning aan te kopen? Ontvang van makelaars in Weert een voorstel met hun aanpak voor jouw situatie. Vergelijk de kosten, beoordelingen en resultaten (zoals gemiddelde verkoopopbrengsten en snelheid van hun diensten) met elkaar en kies de makelaar in Weert waarmee jij een klik hebt.

Waar heb je een makelaar voor nodig?

Over makelaars in Weert

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Weert, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Weert, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Weert kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
6

Aankoopmakelaar nodig in Weert?

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Weert? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel.

Een aankoopmakelaar staat woningzoekers bij in de zoektocht naar hun droomhuis. Deze persoon helpt je de juiste woningen te vinden, gaat mee naar bezichtigingen (als je dit wilt), doet de onderhandelingen en regelt de juridische rompslomp. Het bespaart je dus een hoop stress en uitzoekwerk. De meeste makelaars nemen alles voor je uit handen, maar er zijn ook kantoren waarbij je tegen gereduceerd tarief deeldiensten kunt afnemen.

De kennis, ervaring en connecties van een makelaar vergroten meestal jouw kans op een geslaagde koop. Je bent bijvoorbeeld sneller op de hoogte van nieuw woningaanbod. Voordat huizen op Funda verschijnen, is namelijk een paar dagen verwerkingstijd nodig. In die tussentijd is de woning wel al bekend bij jouw makelaar. Je hebt dus meer tijd en kans om bezichtigingen te plannen.

Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

 • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars in Weert die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
 • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare aankoopmakelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
 • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
 • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
Vind een aankoopmakelaar

NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Weert

Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM, moeten aan strenge opleidings- en ethische regels voldoen. De vereniging stelt hoge eisen aan haar leden en alleen makelaars met een specifiek diploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO) kunnen zich aansluiten. Het opstarten van een NVM-kantoor vereist daarom een uitgebreidere procedure dan bij de VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

Zowel de NVM als de VBO zijn intern als extern betrokken bij politieke lobby en maatschappelijke vraagstukken. VastgoedPro is houdt zich daar niet mee bezig. Deze beroepsorganisatie is puur gericht op het ondersteunen van haar leden, zonder politieke betrokkenheid en externe bemoeienis.

Waarom een makelaar?

Makelaars zijn er niet voor niets. Een huis verkopen doe je namelijk niet iedere dag, en er komt veel bij kijken. Een makelaar is dan ook geen overbodige luxe en neemt veel zaken voor je uit handen.

Een makelaar regelt zaken als:

 • Het plaatsen van jouw woning op Funda (dat mogen alleen makelaars)
 • Het plannen en begeleiden van bezichtigingen
 • Het beantwoorden van vragen van potentiële kopers
 • Het voeren van de onderhandelingen over de vraagprijs

Dat is nog lang niet alles. Lees hier wat een makelaar allemaal voor je regelt en ontdek alles wat je moet weten over het verkopen van je huis.

Wat is mijn huis waard?

Vergelijk makelaars in Weert

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaarskantoren in Weert

Saelmans Makelaardij

Saelmans is al meer dan 50 jaar actief in de omgeving Weert, Leudal, Nederweert en Maasgouw. De makelaardij is opgericht in 1971 door Jan Saelmans. Het familiebedrijf is officiëel lid van de vereniging NVM.


Dwars Makelaars

Deze makelaardij is gevestigd in Weert en Eindhoven. Het makelaarskantoor is opgericht in 1997 in Weert door René Dwars. Daarna is dit uitgegroeid tot een makelaardij met twee locaties en 10 medewerkers.


Sharon Bish Makelaardij

Sharon werkt sinds 1997 in de makelaardij. In 2014 is ze haar eigen makelaarskantoor gestart. In 2008 is ze lid geworden bij de vereniging NVM. Ze is werkzaam aan de Maaspoort in Weert.


Woon! Totaaladvies

Deze makelaardij is sinds 1997 gevestigd in Nederweert. Het makelaarskantoor is een echt familiebedrijf met de medewerkers Anton Jacobs, Ralf Jacobs en Kim Jacobs. Anton en Ralf zijn de makelaars die ervaring hebben in de woningmarkt van Weert.


Foto door: Pimvantend

 

Makelaars in de buurt van Weert:

 

For English:

 

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 13 september 2023

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel