AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Makelaar in Rotterdam Zuid

Op deze pagina vind je welke makelaar je moet kiezen als je een huis gaat aankopen óf verkopen in Rotterdam-Zuid.


Wij hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van de top-5 beste makelaars die actief zijn in Rotterdam-Zuid. Mocht je geen zin hebben om al die makelaars 1-voor-1 thuis uit te nodigen, dan lees je onderaan hoe je 1 één keer jouw situatie kan voorleggen aan de makelaars in Rotterdam-Zuid kun voorleggen.

Dit is de beste manier om heel snel er achter te komen welke makelaar goed is én je bespaart heel veel kosten, omdat je ook op prijs kan vergelijken.

Foto door Rutger van der Maar

 

Vergelijk makelaars in Rotterdam Zuid

Ontvang van meerdere Rotterdamse makelaars die actief zijn in Zuid een voorstel voor jouw verkoop of aankoop:

  • Vergelijk op ervaring & aanpak
  • Bespaar op makelaarskosten

De top-5 makelaars voor het verkopen van je huis in Rotterdam-Zuid

Op basis van reviews, beoordelingen, transacties en onze eigen ervaringen hebben we de lijst samengesteld van de beste makelaars in Rotterdam Zuid. Wij hebben de lijst handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Rotterdam, Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Rotterdam-Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde en Charlois.

  1. Zuidstad Makelaars
  2. Van der Wiel
  3. Stad & Land NVM Makelaars
  4. Ooms Makelaars Rotterdam
  5. Lokkerbol NVM Makelaars

Logo's van makelaars in Rotterdam
Makelaars in de buurt van Rotterdam:

 

Ga je Verkopen? Kom er in één keer achter hoe de makelaars in Rotterdam-Zuid over uw huis denken:

Door hieronder uw gegevens achter te laten, vind je welke makelaars uit Rotterdam-Zuid bereid om jouw huis te verlopen. Zij laten voor u een reactie achter met wat ze van uw woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert. Dat is gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars zullen je daarnaast ook meteen vertellen wat ze voor tarief rekenen. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop.

Meld je woning aan

Vertel zo veel mogelijk over je huis. Zo hebben makelaars direct een goed beeld en kunnen ze je een goede aanbieding doen:

  • Per e-mail
  • Vergelijken & besparen
  • Makelaars uit Rotterdam

 

Een woning aankopen in Rotterdam

Ga je niet verkopen, maar ben je juist op zoek naar een woning in Rotterdam-Zuid. Dan kun je door hieronder jouw gegevens achter te laten, er achter komen hoe de makelaars uit Rotterdam-Zuid jou kunnen helpen bij de aankoop. Zij sturen jou een reactie met hoe ze je kunnen helpen bij het vinden van een huis dat voldoet aan jouw eisen. Ze geven je ook eerlijk feedback als ze denken dat je eisen niet haalbaar zijn. Dat is gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars vertellen je ook wat zij voor tarief rekenen als ze jou gaan helpen bij de aankoop. Zo kun je slim vergelijken en besparen op kosten.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar jij het beste kunt inschakelen voor jouw zoektocht naar een woning in Rotterdam-Zuid.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel