Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum

De 10 beste makelaars voor het verkopen van je huis in het centrum van Rotterdam, vind je hieronder.

Op basis van aantallen, prestaties en beoordelingen van eerder verkopers hebben we een top-10 gemaakt van de makelaars die in Rotterdam Centrum actief zijn.

Onderaan lees je hoe je er voor kan zorgen dat je wél een top-makelaar kan krijgen, zonder teveel te betalen.

 

De top-10 makelaars in het centrum van Rotterdam voor de verkoop van je huis

Wij hebben deze lijst samengesteld op basis van reviews, beoordelingen en ervaringen die wij zelf met deze makelaars hebben.

Het overzicht is met de grootste zorg handmatige samengesteld uit alle verkoopmakelaars die in het stadscentrum van Rotterdam actief zijn.

De gewone prijs van een makelaar tegenover dezelfde makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Vul hieronder jouw postcode en huisnummer en vergelijk de makelaars uit het centrum van Rotterdam.

  


PLEK Makelaardij

Logo Plek Makelaardij Rotterdam

Gevestigd op de Pannekoekstraat bedient Elbert van Donselaar en zijn team de woningmarkt in het centrum van Rotterdam. Loop een keer binnen voor een goede kop koffie.


De Makelaars, Rotterdam (DE)

Logo De Makelaars Rotterdam

In juni 2010 ging De Makelaars Jenné | Baars | Jenné van start met kantoren in Rotterdam en Zoetermeer. Het kantoor in Rotterdam wordt geleid door Niels baars


StartHousing

Logo StartHousing Rotterdam

Met een gemiddelde van 9,0 op funda voor verkoop is StartHousing een betrouwbaar kantoor. Naast de vestiging in Rotterdam, is er ook een vestiging van Utrecht.

Het kantoor heeft veel ervaring met verhuur, dit komt de actuele woning kennis ten goede. Tot 2013 hette StartHousing: 123wonen.


M1 Makelaardij

Logo M1 Makelaardij Rotterdam

Het driemanschap van Montana de Roode, Michael Horst en Celine den Hoedt is M1 Makelaardij. Michael is als directeur, de kartrekker. Sinds 2007 bestaat het VBO-kantoor al.

Met gemiddeld een 9,4 op funda voor Funda, mag dit kantoor niet in deze lijst ontbreken.


Makelaardij Lankhuijzen

Logo Makelaardij Lankhuijzen

Lankhuijzen is een van de oudere makelaarskantoren in Rotterdam. Het kantoor staat onder leiding van Pieter Rijsdijk. Naast Pieter zijn er nog 4 medewerkers werkzaam bij het kantoor.


Haagendoorn NVM Makelaardij

Logo Haagendoorn NVM Makelaardij Rotterdam

Herbet Hagendoorn, zoon van een architect, richtte Haagendoorn NVM Makelaardij op. Herbert is al sinds 1989 actief in de Rotterdamse makelaardij. Het kantoor is gevestigd in Oostzeedijk.


MAARTEN Makelaardij

Logo MAARTEN Makelaardij Rotterdam

Excuus voor de hoofdletters, maar zo spel je de naam. Maarten Broekman en Herjan Rook richtte in 2009 het kantoor op. Sindsdien zijn ze hart gegroeid in omvang.

Inmiddels heeft MAARTEN ook een kantoor in Dordrecht om naast Rotterdam, ook de Drechtsteden te bedienen. MAARTEN richt zich met namelijk op young professionals, expats en jonge gezinnen. Het resultaat? Meer dan 50.000 volgers op sociale media.


Voorberg NVM Makelaars

LogoVoorberg NVM Makelaars Rotterdam

Voorberg NVM Makelaars wordt geleid door Max de la Court en Nicole Aanen. Sinds 1999 is Nicole al bij het kantoor betrokken. In 2006 kwam Max haar aanvullen.


Van Herk Makelaardij Rotterdam

Logo Van Herk Makelaardij Rotterdam

Van Herk Makelaardij Rotterdam is onderdeel van de Van Herk Groep. Van Herk is in bijna heel Zuid-Holland actief en staat op nummer 7 van beste verkopende makelaars in Nederland.

Nicole van Emmerik is verantwoordelijk voor alle verkopen in Rotterdam.


Ooms Makelaars Rotterdam

Logo Ooms Makelaars Rotterdam

Dit kantoor in Rotterdam is een van de 8 vestigingen van Ooms Makelaars. De andere vestigingen zijn over de rest van de regio verspreid. Rogier Kroese is binnen het Rotterdamse kantoor de specialist op het gebied van verkopen


 

For English:

 

Vergelijk makelaars in Rotterdam Centrum

Het is niet makkelijk om uit alle makelaars, de makelaar te kiezen die het best bij jou en jouw huis past. Naast deze top 10 zijn er nog veel meer makelaars actief in Rotterdam en omgeving. Hun aanpak, kosten en ervaring kan enorm verschillen. Het is daarom verstandig om beslagen ten ijs te komen.

Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

Gemakkelijk

Het is onmogelijk om alle makelaars bij u over de vloer uit te nodigen. Via Mijn Verkoopmakelaar kun je één keer contact op te nemen met de makelaars in het centrum van Rotterdam. Jij geeft aan wat jouw verkoopplannen zijn en hoe je huis er uit ziet.

Gratis

Vervolgens sturen makelaars uit de omgeving jou een reactie met wat ze van jouw woning vinden, hoe zij de verkoop voor jou willen aanpakken en wat ze kosten. Jij kunt vervolgens de geïnteresseerde makelaars vergelijken en de beste kiezen.

Betrouwbaar

De makelaar van jouw voorkeur krijgt van ons dan een seintje en neemt contact met jou op om de woning te bekijken. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie de woning gaan verkopen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel