AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Makelaar in Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum

Ga jij binnenkort je huis verkopen, en ben je op zoek naar een goed makelaarskantoor in Rotterdam Centrum om daarmee te helpen? Op deze pagina vind je de top-10 beste makelaars in het centrum van deze grote havenstad. Ook lees je alles over de gemiddelde makelaarskosten, courtage en woningwaarde in Rotterdam Centrum Als afsluiting hebben we een paar gouden tips opgesteld voor het verkopen van jouw huis. 

 • Er zijn meer dan 52 makelaars actief het centrum van Rotterdam
 • Het kost gemiddeld €4.466 om een huis in Rotterdam te verkopen
 • Een Rotterdamse makelaar rekent gemiddeld 1,04% makelaarscourtage


Op deze pagina hebben wij de resultaten van verschillende makelaarskantoren op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u zwart op wit vinden welke makelaarskantoren in Rotterdam het beste uit de verf komen. De onderstaande makelaarskantoren zijn niet perse gevestigd in dit stadsdeel, maar ze zijn er wel actief.Dit zijn de beste makelaars in Rotterdam Centrum:

Deze makelaarskantoren zijn door ons geselecteerd op basis van het aantal huizen dat zij verkocht hebben in Rotterdam Centrum. Daarnaast keken we naar de verkoopsnelheid, verkoopprijzen en beoordelingen van verkopers die jou voorgingen.

 1. PLEK Makelaardij
 2. De Makelaars (DE)
 3. StartHousing
 4. M1 Makelaardij
 5. Makelaardij Lankhuijzen
 6. Haagendoorn NVM Makelaardij
 7. MAARTEN Makelaardij
 8. Voorberg NVM Makelaars
 9. Van Herk Makelaardij
 10. Ooms Makelaars Rotterdam

Wil je weten welke makelaars de lijst aanvoeren in heel Rotterdam? Je leest het op onze pagina over top-10 makelaars uit Rotterdam.

Vul uw postcode en huisnummer in en ontvang direct uw eerst voorstellen van de beste makelaars in Rotterdam CentrumVergelijk makelaars in Rotterdam Centrum

 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Gratis & vrijblijvend

 • Veilig
 • Vrijblijvend
 • Gratis
 • OnafhankelijkWaarom een makelaar inschakelen?

Bij het verkopen van je huis komt veel kijken en daarom kiezen veel mensen voor het inschakelen van een makelaar. Een makelaar is een professional die jou kan begeleiden bij het gehele proces van de transactie. Naast de vele ervaring en kennis die een makelaar kan bijdragen, kan hij/zij ook helpen bij het doorhakken van knopen en veel tijd en moeite besparen. Kortom, met een makelaar voorkom je veel zorgen en stress.

Een makelaar kan de volgende zaken voor je regelen:

 • Het voorbereiden van de verkoop, zoals het maken van foto’s (en evt. video) en het inmeten van je huis
 • Het bepalen van de juiste verkoopstrategie en vraagprijs (uiteraard samen met jou)
 • Het plaatsen van jouw woning op huizensites (wist je dat je jouw woning enkel mét makelaar op Funda kunt plaatsen?)
 • Het begeleiden van de bezichtigingen
 • Het doen van de onderhandelingen wanneer er een bod ligt (uiteraard in samenspraak met jou)
 • Het opmaken van het koopcontract

Dat is nog niet alles. Lees hier wat een makelaar nog meer voor je doet.Wat moet je weten om je huis te verkopen in Rotterdam Centrum?

De prijzen van woningen in Rotterdam zijn de afgelopen jaren erg gestegen, terwijl de vraag ernaar nog steeds erg hoog is. Dat betekent dat de verkooptrajecten niet lang zullen duren en het dus de ideale tijd is om je huis te verkopen in het centrum van Rotterdam. Hier vind je alle dingen die je moet weten om je huis te verkopen in Rotterdam. Lees ook eens onze tips voor het snel verkopen van je woning en het verkoopklaar maken van je huis

Ben je nog op zoek naar een makelaar die jou kan helpen bij de verkoop van je woning in het hart van de stad? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je eenvoudig en snel de beste makelaars in jouw stadsdeel. Lees hier hoe je gratis en vrijblijvend gebruik kunt maken van onze dienst.

 
Gemiddelde makelaarskosten in Rotterdam

Voor de diensten van een makelaar betaal je meestal geen vast bedrag, maar een percentage van de verkoopprijs. Dit heet een makelaarscourtage. Makelaars in Rotterdam rekenen gemiddeld met een courtage van 1,04% van de verkoopopbrengst. 


 

Gemiddeld rekent een Rotterdams makelaarskantoor €4.466 voor het verkopen van een woning. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Wil je meer weten? Lees dan ook eens ons artikel over de kosten voor een verkoopmakelaar.

 

Over het centrum van Rotterdam

Het centrum van Rotterdam is een ontzettend bruisende en levendige wijk en staat bekend om zijn drukke centrum en vele bezienswaardigheden. Het biedt erg veel voor zowel toeristen als voor de inwoners. In het centrum bevinden zich talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De bekendste straat voor het uitgaansleven is de Witte de Withstraat. Hier zijn café’s, restaurants, kunstgaleries, diverse winkels en gemeentelijke monumenten te vinden. Ook is het centrum een belangrijk verkeersknooppunt, waardoor het een populaire locatie is voor kantoren en bedrijven. Deel van dit verkeer zijn bijvoorbeeld de Maasboulevard, de Coolsingel en de Lijnbaan. De laatstgenoemde wordt tegelijk ook gezien als de populairste en belangrijkste winkelstraat van Rotterdam. Andere leuke plekken om te bezoeken zijn het Rotterdamse Kunstmuseum Boijmans van Beuningen, het Maritiem Museum Rotterdam en natuurlijk de Euromast. 

De prijzen van woningen in Rotterdam zijn de afgelopen jaren erg gestegen, terwijl de vraag ernaar nog steeds erg hoog is. Dat betekent dat de verkooptrajecten niet lang zullen duren en het dus de ideale tijd is om je huis te verkopen in het centrum van Rotterdam. Hier vind je alle dingen die je moet weten om je huis te verkopen in Rotterdam.


Vind de beste makelaar in Rotterdam voor de beste prijs

Er kan een ontzettend groot verschil in prijs zitten tussen verschillende makelaarskantoren. In sommige gevallen kan dat verschil wel oplopen tot €1.700,-. Als je kosten wilt besparen zonder dat je inlevert op de kwaliteit of diensten van de verkoopmakelaar, dan zit je hier goed! Bij Mijn Verkoopmakelaar zijn de aangesloten makelaars allemaal gecontroleerd op betrouwbaarheid én rekenen ze een extra scherpe courtage. Dit doen ze omdat ze concurreren met andere makelaars op ons platform. Hiermee bespaar je tot wel 40% aan makelaarskosten!

Hoe het werkt

Meld je woning aan bij Mijn Verkoopmakelaar en vul je gegevens in. De beste makelaars in de buurt worden dan op de hoogte gesteld van jouw aanvraag. Ze reageren dan op je woning en doen daarbij een voorstel. In dat voorstel laten ze weten wat de verkoopkansen zijn, wat de geschatte verkoopprijs is en wat de makelaarskosten zullen zijn. Dit alles is geheel vrijblijvend en helemaal gratis.

Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

Deze stappen loop je door:

 1. Vul je postcode en huisnummer in
 2. Vul details over je woning in en voeg (optioneel) foto’s toe
 3. Ontvang reacties van makelaars uit de buurt, inclusief waardeindicatie en makelaarskosten
 4. Nodig makelaar(s) uit om bij jou thuis langs te komen
 5. Goede match met een makelaar? Schakel deze in voor de verkoop van je woning!

Voordelen

 • Je bespaart tijd, want de makelaars doen jou een voorstel (je hoeft ze dus niet zelf te contacten)
 • De makelaars zijn gecheckt op betrouwbaarheid
 • Je bespaart tot wel 40% aan kosten voor een makelaar (makelaars rekenen met scherpe, concurrerende courtages via ons platform)
 • Het beste eindresultaat voor jouw verkoop

Tip: het toevoegen van foto’s vergroot de kans op reacties van makelaars, omdat ze op die manier een betere inschatting kunnen maken van de verkoopkansen. 

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  

Vergelijk makelaars in Rotterdam

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gemiddeld 2% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

 • Veilig
 • Vrijblijvend
 • Gratis
 • OnafhankelijkUitgelichte makelaarskantoren in Rotterdam Centrum 

PLEK Makelaardij

Logo Plek Makelaardij Rotterdam

Gevestigd op de Pannekoekstraat bedient Elbert van Donselaar en zijn team de woningmarkt in het centrum van Rotterdam. Loop een keer binnen voor een goede kop koffie.


De Makelaars, Rotterdam (DE)

Logo De Makelaars Rotterdam

In juni 2010 ging De Makelaars Jenné | Baars | Jenné van start met kantoren in Rotterdam en Zoetermeer. Het kantoor in Rotterdam wordt geleid door Niels baars


StartHousing

Logo StartHousing Rotterdam

Met een gemiddelde van 9,0 op funda voor verkoop is StartHousing een betrouwbaar kantoor. Naast de vestiging in Rotterdam, is er ook een vestiging van Utrecht.

Het kantoor heeft veel ervaring met verhuur, dit komt de actuele woning kennis ten goede. Tot 2013 hette StartHousing: 123wonen.


M1 Makelaardij

Logo M1 Makelaardij Rotterdam

Het driemanschap van Montana de Roode, Michael Horst en Celine den Hoedt is M1 Makelaardij. Michael is als directeur, de kartrekker. Sinds 2007 bestaat het VBO-kantoor al.

Met gemiddeld een 9,4 op funda voor Funda, mag dit kantoor niet in deze lijst ontbreken.


Makelaardij Lankhuijzen

Logo Makelaardij Lankhuijzen

Lankhuijzen is een van de oudere makelaarskantoren in Rotterdam. Het kantoor staat onder leiding van Pieter Rijsdijk. Naast Pieter zijn er nog 4 medewerkers werkzaam bij het kantoor.


Haagendoorn NVM Makelaardij

Logo Haagendoorn NVM Makelaardij Rotterdam

Herbet Hagendoorn, zoon van een architect, richtte Haagendoorn NVM Makelaardij op. Herbert is al sinds 1989 actief in de Rotterdamse makelaardij. Het kantoor is gevestigd in Oostzeedijk.


MAARTEN Makelaardij

Logo MAARTEN Makelaardij Rotterdam

Excuus voor de hoofdletters, maar zo spel je de naam. Maarten Broekman en Herjan Rook richtte in 2009 het kantoor op. Sindsdien zijn ze hart gegroeid in omvang.

Inmiddels heeft MAARTEN ook een kantoor in Dordrecht om naast Rotterdam, ook de Drechtsteden te bedienen. MAARTEN richt zich met namelijk op young professionals, expats en jonge gezinnen. Het resultaat? Meer dan 50.000 volgers op sociale media.


Voorberg NVM Makelaars

LogoVoorberg NVM Makelaars Rotterdam

Voorberg NVM Makelaars wordt geleid door Max de la Court en Nicole Aanen. Sinds 1999 is Nicole al bij het kantoor betrokken. In 2006 kwam Max haar aanvullen.


Van Herk Makelaars Rotterdam

Van Herk Makelaars Rotterdam is onderdeel van de Schep Groep. Van Herk is in bijna heel Zuid-Holland actief en staat op nummer 7 van beste verkopende makelaars in Nederland.

Lucas is verantwoordelijk voor alle verkopen in Rotterdam.


Ooms Makelaars Rotterdam

Logo Ooms Makelaars Rotterdam

Dit kantoor in Rotterdam is een van de 8 vestigingen van Ooms Makelaars. De andere vestigingen zijn over de rest van de regio verspreid. Rogier Kroese is binnen het Rotterdamse kantoor de specialist op het gebied van verkopenMakelaars in andere wijken en buurten in Rotterdam

 

For English:Veelgestelde vragen

 • Wat is de gemiddelde makelaarscourtage in Rotterdam?

  Een Rotterdamse makelaar rekent ongeveer 1,04% aan makelaarscourtage voor het verkopen van een woning.

 • Hoeveel kost een makelaar in Rotterdam?

  Een makelaar in Rotterdam kost gemiddeld €4.466 voor het verkopen van een woning.

 • Wat zijn de top 10 makelaars van Rotterdam Centrum?

  1. PLEK Makelaardij
  2. De Makelaars (DE)
  3. StartHousing
  4. M1 Makelaardij
  5. Makelaardij Lankhuijzen
  6. Haagendoorn NVM Makelaardij
  7. MAARTEN Makelaardij
  8. Voorberg NVM Makelaars
  9. Van Herk Makelaars
  10. Ooms Makelaars Rotterdam

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel