Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Den Haag Bezuidenhout

Binnenhof van Den Haag

Ben jij van plan om jouw huis in de Haagse wijk Bezuidenhout te verkopen? Dan is de zoektocht naar een makelaar waarschijnlijk begonnen. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken en je huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. We hebben een top-10 samengesteld van de beste makelaars in het Bezuidenhout en bieden ook handige informatie, zoals de gemiddelde kosten voor een makelaar, de makelaarscourtage en de actuele woningwaarde van Bezuidenhout. En om het af te maken, delen we graag onze nuttige tips om jouw verkoopproces soepeler en succesvoller te maken! 

 • Er zijn meer dan 60 makelaarskantoren actief in Den Haag
 • Het kost gemiddeld 4.667euro om een huis in Den Haag te verkopen
 • De gemiddelde courtage die een Haagse makelaar rekent is 1,11%

 

Dit zijn de beste makelaars in Den Haag Bezuidenhout

In Den Haag zijn op dit moment 60 makelaars actief in het Bezuidenhout. Hieruit kiezen is natuurlijk niet makkelijk. Daarom hebben wij voor jou een lijst samengesteld met de 10 beste makelaars in deze wijk. Deze makelaars hebben niet alleen jarenlange ervaring en expertise, maar zijn ook betrouwbaar en zullen jouw belangen behartigen tijdens het verkoopproces. Deze makelaars zijn niet per se gevestigd in deze wijk, maar ze zijn er wel actief. 

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Doen NVM Makelaar
 3. Röttgering makelaars
 4. Thuismakelaar
 5. MTV Makelaardij
 6. B&F Makelaar
 7. House to Sell Haaglanden
 8. Van Paaschen Makelaar
 9. Langezaal NVM Makelaar
 10. H&W Makelaars

Wil je weten welke makelaars de lijst aanvoeren in heel Den Haag? Je leest het op onze pagina over beste makelaars van Den Haag. Vind jouw makelaar in Den Haag

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over de kosten en verwachte opbrengst
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3000 mensen gingen je voor
 • Gemiddeld 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Vul je postcode en huisnummer in en ontvang snel de eerste voorstellen van de beste makelaars in Het Bezuidenhout.

 

Alles wat je moet weten om je huis te verkopen in Den Haag Bezuidenhout

De huizenprijzen in Den Haag zijn, net zoals in de rest van Nederland, de afgelopen jaren flink gestegen. Er is een beperkt aanbod aan huizen, terwijl de vraag nog altijd erg hoog is. Dit betekent dat het de ideale tijd is om je huis te verkopen in Den Haag, en met name deze wijk. In 2020 is Bezuidenhout door het AD zelfs uitgeroepen tot populairste plek om te wonen! 

Ben je op zoek naar een makelaar om je huis te verkopen in deze wijk van Den Haag? Via Mijn Verkoopmakelaar vind je gemakkelijk en snel de beste makelaars bij jou in de buurt. Lees hier hoe je gratis en vrijblijvend gebruik maakt van onze dienst.


Gemiddelde makelaarskosten in Den Haag Bezuidenhout

gemiddelde makelaarstarieven nederland

(afbeelding) Gemiddelde makelaarstarieven in Nederland

Als verkoper van een huis is het belangrijk om te begrijpen hoe de vergoeding van een makelaar werkt. In de meeste gevallen betaal je geen vast bedrag voor hun diensten, maar een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs - de makelaarscourtage genoemd. In deze populaire buurt van Den Haag is de gemiddelde courtage 1,11% van de verkoopopbrengst, wat neerkomt op een gemiddeld bedrag van €4.667, inclusief btw. Om meer te weten te komen over deze kosten en om goed geïnformeerd te zijn voordat je een makelaar inschakelt, raden we je aan ons onderzoek over de tarieven van makelaars in Nederland te lezen.


Waarom een makelaar inschakelen?

Goed en snel een huis verkopen is niet eenvoudig. Je moet rekening houden met veel zaken en je moet belangrijke beslissingen nemen. Met een makelaar aan je zijde, profiteer je van hun kennis en ervaring. Daarnaast kan een makelaar helpen met het doorhakken van knopen. Dit alles voorkomt veel zorgen en stress.

Een makelaar regelt verschillende zaken voor je, zoals:

 • Het voorbereiden van de verkoop, zoals het maken van foto’s (en evt. video) en het inmeten van je huis
 • Het bepalen van de juiste verkoopstrategie en vraagprijs (uiteraard samen met jou)
 • Het plaatsen van jouw woning op huizensites (wist je dat je jouw woning enkel mét makelaar op Funda kunt plaatsen?)
 • Het begeleiden van de bezichtigingen
 • Het doen van de onderhandelingen wanneer er een bod ligt (uiteraard in samenspraak met jou)
 • Het opmaken van het koopcontract

Dat is nog niet alles. Lees hier wat een makelaar nog meer voor je doet

Vind de beste makelaar voor de beste prijs

Soms verschillen makelaarskantoren wel €1.700 qua makelaarscourtage. Als je wilt besparen op deze kosten, maar niet wilt inleveren op de kwaliteit of diensten van de makelaar, dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Alle makelaars die bij ons zijn aangesloten zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid en rekenen een scherpe courtage, aangezien ze met andere makelaars op het platform concurreren. Dit zorgt ervoor dat je via Mijn Verkoopmakelaar tot wel 40% kunt besparen op makelaarskosten!

Prijzen van makelaars bij Mijn Verkoopmakelaar

 

Hoe werkt het?

Door je gegevens in te vullen en je woning aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar, worden de beste makelaars in de omgeving op de hoogte gesteld van je verkoopaanvraag. Zij doen je dan een voorstel met daarin informatie over de verkoopkansen van je woning, de makelaarskosten en de geschatte verkoopprijs. Dit is allemaal gratis en vrijblijvend, dus je kunt zonder verplichtingen kijken wat de meest geschikte optie voor jou is. 

Deze stappen loop je door:

 1. Vul je postcode en huisnummer in
 2. Vul details over je woning in en voeg (optioneel) foto’s toe
 3. Ontvang reacties van makelaars uit de buurt, inclusief waarde-indicatie en makelaarskosten
 4. Nodig makelaar(s) uit om bij jou thuis langs te komen
 5. Goede match met een makelaar? Schakel deze in voor de verkoop van je woning!

Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

Voordelen

 • Je bespaart tijd, want de makelaars doen jou een voorstel (je hoeft ze dus niet zelf te contacten)
 • De makelaars zijn gecheckt op betrouwbaarheid
 • Je bespaart tot wel 40% aan kosten voor een makelaar (makelaars rekenen met scherpe, concurrerende courtages via ons platform)
 • Het beste eindresultaat voor jouw verkoop

Tip: Door het toevoegen van foto’s, wordt de kans op reacties van makelaars vergroot. Met foto’s kunnen ze namelijk een betere inschatting maken van de verkoopkansen. 

Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

 

Kom in contact met makelaars uit Den Haag

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over de kosten en verwachte opbrengst
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3000 mensen gingen je voor
 • Gemiddeld 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Vul je postcode en huisnummer in en ontvang snel de eerste voorstellen van de beste makelaars in Het Bezuidenhout.

 

Bekende makelaars bij Mijn Verkoopmakelaar:

 

Logo Thuismakelaar Den Haag

Thuismakelaar

De makelaardij heeft twee medewerkers, Jeroen Bouwman en Ewout Tjeenk Willink. Jeroen heeft in 2010 de makelaardij opgericht. Jeroen heeft makelaarservaring sinds 1998. Ewout is sinds 2006 makelaar. De heren hebben dus veel ervaring in de makelaardij. Ze zijn actief in de regio Den Haag en omstreken. Het kantoor is te vinden op de Appelstraat in 's-Gravenhage.


Over Den Haag Bezuidenhout

De wijk Bezuidenhout ligt net iets ten noorden van het centrum van Den Haag en is een erg gewilde wijk om in te wonen. Ook is het erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het Beatrixkwartier, de tweede kantorenlocatie van Nederland, vind je veel moderne kantoren en grote multinationals. Zoals al eerder benoemd is Bezuidenhout in 2020 door het AD benoemd tot populairste wijk van Nederland om in te wonen en dit heeft een aantal redenen. Het is een rustige stadswijk met het centrum van Den Haag op loopafstand. In de Theresiastraat vind je gezellige winkeltjes en genoeg plekken voor een lekker hapje en/of drankje. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd, waardoor er genoeg leuke horecagelegenheden te vinden zijn voor een jonger publiek. Het prachtige Haagse bos ligt op loopafstand, dus aan een stuk rustige natuur waar je kan wandelen of sporten kom je ook niet te kort.

 • Koffietentjes: Roberto's Eten & Drinken, Bij Mauce
 • Stations: Den Haag Centraal en Laan van Nieuw Oost-Indië
 • Scholen: HSV International Primary School, Hogeschool Inholland, Koninklijk Conservatorium, ROC Mondriaan, Zandvliet (Den Haag), Van Hoogstratenschool (Den Haag) en de Nutsschool Bezuidenhout.
 • Parken: Haagse Bos
 • Winkelcentra: Theresiastraat
 • Potentiële kopers: Gezinnen, stellen met kinderwens, beleggers

Geschiedenis van Den Haag Bezuidenhout

Het Bezuidenhout was ooit een plek waar turf werd gewonnen. Turf werd gebruikt als brandstof destijds. De eerste bebouwing kwam aan de bezuidenhoutseweg in de vorm van buitenhuizen en boerderijen. Rond 1730 werd het Bezuidenhout door de groei een buurt: Besuyenhouyts Buert.

In de negentiende eeuw groeide Den Haag snel. Rond 1850 werden er plannen gemaakt om snel veel huizen bij te bouwen. Tot 1945 werd er doorgebouwd. De gebouwen uit die laatste periode kun je herkennen aan de stijlen Nieuwe Haagse School en de Nieuwe Zakelijkheid.

Tot de Tweede Wereldoorlog woonden er veel joden in het Bezuidenhout. Zij maakte zo'n 14% van de bevolking uit. Veel joden werden er gedeporteerd. Toch was het Bezuidenhout tijdens de oorlog overbevolkt. Dit kwam door het bombardement van Rotterdam en de ontruiming van Scheveningen. Al deze mensen trokken naar het Bezuidenhout.

Grote delen van het Bezuidenhout zijn in de oorlog gebombardeert door de geallieerden. Het ging om een menselijk fout: de verkeerde locaties voor de bommen waren overgenomen. Dat koste meer dan 500 mensen het leven en betekende dat er grote delen van het gebied opnieuw moesten worden opgebouwd na de oorlog. Het plan hiervoor werd opgesteld door de bekende stedenbouwkundige Willen Dudok.Gerelateerde artikelen:

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Den Haag Bezuidenhout

 • Wat is de top-10 makelaars in Den Haag Bezuidenhout?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Doen NVM Makelaar
  3. Röttgering makelaars
  4. Thuismakelaar
  5. MTV Makelaardij
  6. B&F Makelaar
  7. House to Sell Haaglanden
  8. Van Paaschen Makelaar
  9. Langezaal NVM Makelaar
  10. H&W Makelaars
 • Wat kost het verkopen van een huis in Den Haag Bezuidenhout?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.667. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag Bezuidenhout?

  Er zijn in Den Haag ongeveer 60 makelaars actief die het Bezuidenhout bedienen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel