Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Den Haag Bezuidenhout

Binnenhof van Den Haag

Hieronder lees je wat je moet doen om je huis te verkopen met een makelaar in Den Haag Bezuidenhout. Je vindt de top-10 van goed makelaars voor het verkopen van je woning in Den Haag Bezuidenhout. Én we geven je een paar tips over wat je kunt doen, om de verkoop makkelijker te maken.

 

Over Den Haag Bezuidenhout

Koffietentjes: Roberto's Eten & Drinken, Bij Mauce

Stations: Den Haag Centraal en Laan van Nieuw Oost-Indië

Scholen: HSV International Primary School, Hogeschool Inholland, Koninklijk Conservatorium, ROC Mondriaan, Zandvliet (Den Haag), Van Hoogstratenschool (Den Haag) en de Nutsschool Bezuidenhout.

Parken: Haagse Bos

Winkelcentra: Theresiastraat

Potentiële kopers: Gezinnen, stellen met kinderwens, beleggers

  

Geschiedenis van Den Haag Bezuidenhout

Het Bezuidenhout was ooit een plek waar turf werd gewonnen. Turf werd gebruikt als brandstof destijds. De eerste bebouwing kwam aan de bezuidenhoutseweg in de vorm van buitenhuizen en boerderijen. Rond 1730 werd het Bezuidenhout door de groei een buurt: Besuyenhouyts Buert.

In de negentiende eeuw groeide Den Haag snel. Rond 1850 werden er plannen gemaakt om snel veel huizen bij te bouwen. Tot 1945 werd er doorgebouwd. De gebouwen uit die laatste periode kun je herkennen aan de stijlen Nieuwe Haagse School en de Nieuwe Zakelijkheid.

Tot de Tweede Wereldoorlog woonden er veel joden in het Bezuidenhout. Zij maakte zo'n 14% van de bevolking uit. Veel joden werden er gedeporteerd. Toch was het Bezuidenhout tijdens de oorlog overbevolkt. Dit kwam door het bombardement van Rotterdam en de ontruiming van Scheveningen. Al deze mensen trokken naar het Bezuidenhout.

Grote delen van het Bezuidenhout zijn in de oorlog gebombardeert door de geallieerden. Het ging om een menselijk fout: de verkeerde locaties voor de bommen waren overgenomen. Dat koste meer dan 500 mensen het leven en betekende dat er grote delen van het gebied opnieuw moesten worden opgebouwd na de oorlog.

 Het plan hiervoor werd opgesteld door de bekende stedenbouwkundige Willen Dudok.

Dit zijn de top-10 beste makelaars in Den Haag Bezuidenhout:

In Den Haag zijn in totaal 91 makelaars actief. Dit is de top-10 van beste makelaars in Den Haag Bezuidenhout gebaseerd op ervaringen van gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en daadwerkelijke prestaties.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Doen NVM Makelaar
 3. Röttgering makelaars
 4. Thuismakelaar
 5. MTV Makelaardij
 6. B&F Makelaar
 7. House to Sell Haaglanden
 8. Van Paaschen Makelaar
 9. Langezaal NVM Makelaar
 10. H&W Makelaars

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Den Haag wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

   

Huis verkopen in Den Haag Bezuidenhout

Ben je van plan een huis te verkopen in Den Haag Bezuidenhout, dan heb je het op zich makkelijk. Er zijn veel kopers geïnteresseerd in een woning in Den Haag Bezuidenhout. 

In 2020 noemde het AD Bezuidenhout de Populairste plek om te wonen. Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met lange verkooptrajecten. Een verkoop binnen een maand is geen uitzondering in Bezuidenhout.

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Den Haag Bezuidenhout

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een Haagse makelaardij rekent gemiddeld € 3.287 voor het verkopen van een huis in Den haag. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

  

Makelaars vergelijken in Den Haag Bezuidenhout

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de makelaars uit Den Haag dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

Prijzen van makelaars bij Mijn Verkoopmakelaar

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe de makelaars over je huis denken.

Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

 

Bekende makelaars bij Mijn Verkoopmakelaar:

 

Logo Thuismakelaar Den Haag

Thuismakelaar

De makelaardij heeft twee medewerkers, Jeroen Bouwman en Ewout Tjeenk Willink. Jeroen heeft in 2010 de makelaardij opgericht. Jeroen heeft makelaarservaring sinds 1998. Ewout is sinds 2006 makelaar. De heren hebben dus veel ervaring in de makelaardij. Ze zijn actief in de regio Den Haag en omstreken. Het kantoor is te vinden op de Appelstraat in 's-Gravenhage.

 

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Den Haag Bezuidenhout

 • Wat is de top-10 makelaars in Den Haag Bezuidenhout?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Doen NVM Makelaar
  3. Röttgering makelaars
  4. Thuismakelaar
  5. MTV Makelaardij
  6. B&F Makelaar
  7. House to Sell Haaglanden
  8. Van Paaschen Makelaar
  9. Langezaal NVM Makelaar
  10. H&W Makelaars
 • Wat kost het verkopen van een huis in Den Haag Bezuidenhout?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.287. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Haag Bezuidenhout?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel