Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Leidschenveen

Hieronder lees je wat je moet doen om je huis te verkopen met een makelaar in Leidschenveen. Je vindt de top-10 van goed makelaars voor het verkopen van je woning in Leidschenveen. Én we geven je een paar tips over wat je kunt doen, om de verkoop makkelijker te maken.

 

Over Leidschenveen

Scholen: Daltonbasisschool Waterland, De Walvis, Montessorischool Leidschenveen, De Balans, Prinses Catharina-Amalia, ‘s Gravendreef College, ROC Mondriaan en British School in the Netherlands

Inwoners: 20.000

Vervoer: Metrostation Leidschenveen, A12, A4

Winkelcentra: Winkelcentrum Leidschenveen

Bezienswaardigheden: Kyocere stadion (ADO Den Haag), de Vliet

Buurten: Velden, Waterland, 's-Gravendreef, Lanen en De Dijken (Rietbuurt)

Potentiële kopers: Gezinnen

Pluspunten: bereikbaarheid, nieuwbouw

  

Geschiedenis van Leidschenveen

De eerste woning in Leidschenveen komen uit de jaren negentig. Als onderdeel van de vierde nota ruimtelijke ordening extra, beter bekend als VINEX, werd Ypenburg en Leidschenveen aangewezen als locatie voor 12.000 woningen.

 In Leidschenveen is het meerendeel (80%) van de woningen tussen 2000 en 2010 gebouwd. Leidschenveen is daarnaast ook erg populair bij bedrijven. Dit komt door de goede bereikbaarheid.

  

Dit zijn de top-10 beste makelaars in Leidschenveen:

In Den Haag zijn in totaal 91 makelaars actief. Dit is de top-10 van beste makelaars in Leidschenveen gebaseerd op ervaringen van gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en daadwerkelijke prestaties.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Borgdorff Makelaars
 3. Röttgering makelaars
 4. MTV Makelaardij
 5. B&F Makelaar
 6. Agterdenbosch Makelaars
 7. PSG Wonen VBO Makelaar
 8. Brix Makelaars
 9. Makelaarscentrum Leidschenveen
 10. Jora Makelaardij

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Den Haag wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

   

Huis verkopen in Leidschenveen

Ben je van plan een huis te verkopen in Leidschenveen, dan heb je het op zich makkelijk. Er zijn veel kopers geïnteresseerd in een woning in Leidschenveen. 

Leidschenveen wordt gekenmerkt door eensgezinswoningen daar omheen veel water, groene buitenruimte en speelpleintjes. Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met lange verkooptrajecten. Een verkoop binnen een maand is geen uitzondering in Leidschenveen.

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Leidschenveen

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een Haagse makelaardij rekent gemiddeld € 3.287 voor het verkopen van een huis in Den haag. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

 

 

Makelaars om je huis te verkopen in Leidscheveen

 

Smash Makelaars

Smash Makelaars Logo  

Smash Makelaars is te vinden in aan de Tulpentuin in Voorburg en een kantoor aan de Binckhorstlaan in Den Haag. De eigenaar is Sander van Meerten. Sander heeft een historie in de Biotech en is werkzaam geweest voor de producent van het coronavaccin Janssen. De makelaardij is werkzaam in de Haaglanden.

 

Makelaars vergelijken in Leidschenveen

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de makelaars uit Den Haag dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

Grafiek met makelaarprijzen in vergelijking met Mijn Verkoopmakelaar

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe de makelaars over je huis denken.

Voorbeeldreacties van makelaars op een woning

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Leidschenveen

 • Wat is de top-10 makelaars in Leidschenveen?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Borgdorff Makelaars
  3. Röttgering makelaars
  4. MTV Makelaardij
  5. B&F Makelaar
  6. Agterdenbosch Makelaars
  7. PSG Wonen VBO Makelaar
  8. Brix Makelaars
  9. Makelaarscentrum Leidschenveen
  10. Jora Makelaardij
 • Wat kost het verkopen van een huis in Leidschenveen?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.287. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Leidschenveen?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel