Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Huizen aan de haven in Hoorn

Makelaar in Hoorn

Ontvang van makelaars in Hoorn een voorstel voor de verkoop van jouw huis. Vul hier jouw postcode en huisnummer in:

9 verkopers uit Hoorn kozen hun makelaar via Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars in Hoorn

Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Hoorn, houden we bij Mijn Verkoopmakelaar bij hoeveel makelaars er zijn in Hoorn, wat de gemiddelde verkoopsnelheid is en wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten, courtage en verkoopsnelheid van de makelaars in Hoorn kunnen uiteenlopen. Daarom is het vergelijken van makelaars erg belangrijk. Bepaal wat voor jou de belangrijkste eisen zijn en kies de makelaar die daar het beste bij aansluit.

Aantal makelaars
9

Dit zijn de top 7 makelaars in Hoorn

Dit zijn de 7 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Hoorn.

 1. Hoekstra & Van Eck Hoorn
 2. 4x1 Makelaardij
 3. Kingma Makelaars
 4. RE/MAX Connect Han van Wijk
 5. NH Makelaar
 6. Koning Makelaar
 7. Stevens Vastgoed

Dit overzicht van beste makelaars in Hoorn is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars hebben gespresteerd via Mijn Verkoopmakelaar.

De makelaars zijn op basis van de volgende factoren met elkaar vergeleken: op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van huizen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Wat doet een makelaar?

Het inschakelen van een makelaar is niet verplicht in Nederland. Je kunt dus altijd besluiten om jouw woning zelf te verkopen. Toch heeft het inschakelen van een makelaar een aantal belangrijke pluspunten.

De voorbereiding

Een makelaar helpt je met het inmenten van jouw woning, zodat jij en de toekomstige koper weten hoeveel vierkante meters jouw huis precies is.

Daarnaast kan een makelaar jou wijzen op mogelijke verbeteringen aan de woning, die weinig moeite kosten maar veel verschil maken: spotjes in de badkamer, likje verf of een andere indeling van de woonkamer.

Als jouw woning er dan spik & span uitziet, zorgt de makelaar dat er duidelijke en mooie foto's worden gemaakt.

Funda & bezichtingen

Het plaatsen van een woning op Funda moet altijd via een makelaar. Dat zijn de regels van de website Funda. Na de plaatsing kunnen mogelijke kopers een bezichting aanvragen.

Vaak vinden deze in de 2 of 3 weken erna plaats. De makelaar plant en begeleid deze bezoeken. Het is gebruikelijk dat jij als eigenaar daar dan niet bij bent.

Onderhandelingen & koopcontract

Na de bezichtigingen vindt er een bieding (inschrijving) plaats of een onderhandeling. Als jij akkoord bent met de koper, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. De overdracht van de woning vindt plaats bij de notaris.

Vergelijk makelaars in Hoorn

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Uitgelichte makelaars in Hoorn

Qua makelaars moet je in Hoorn even goed opletten. Niet alle makelaars zijn namelijk even actief. Hierdoor zijn ze nét niet op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen.

Een paar makelaars willen we uitlichten:

 

 Logo John Greuter Makelaardij

John Greuter Makelaardij

Het makelaarskantoor van John Greuter is gevestigd in Zwaag, een dorp in de gemeente Hoorn. John is aangesloten bij de vereniging Vastgoedpro. Daarnaast heeft hij al sinds 2011 ervaring in de makelaarswereld. Op zijn website is uniek beeldmateriaal te vinden wat goed uitlegt wat John te bieden heeft.


Logo 4x1 Makelaardij 

4X1 Makelaardij

Dit makelaarskantoor is gevestigd in het centrum van Hoorn. De makelaardij heeft al meer dan 17 jaar ervaring en heeft 4 medewerkers. De twee makelaars van dit kantoor zijn Corné van Dis en Edward Roozendaal.


 Logo Steneker & Van Westen Vastgoed

Steneker & Van Westen Vastgoed

De makelaardij ligt in het dorp Hoogkarspel, net buiten de gemeente Hoorn. De makelaardij heeft 5 medewerkers, met als eigenaresse Sieta Steneker. Naast de gemeente Hoorn zijn ze ook actief in de gemeente Drechterland.


Foto bovenaan door: Bert Knottenbeld

 

Makelaars in de buurt van Hoorn:

 

For English:

 

Joey Lagerwerf
Joey Lagerwerf
Publicatiedatum: 15 december 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel