AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Goes

Start de verkoop van jouw huis in Goes. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

Over het verkopen van een woning in Goes

Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Goes? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Goes? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

Verkoopsnelheid
68 dagen
Vierkante meter prijs
€ 1.293
Gemiddelde opbrengst
€ 190.086

Snel je huis verkopen in Goes

Op Mijn Verkoopmakelaar kun je binnen 2 dagen de makelaar kiezen die jouw woning het snelst verkoopt. Je krijgt van meerdere makelaars uit Goes een reactie met daarin hun tarief én de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars.

Als je bij jouw aanmelding ook foto's toevoegt, kunnen makelaars uit Goes direct zeggen welke overwaarde te verwachten. Zo ben je geen tijd kwijt aan het plannen van alle afspraken met makelaars bij jou thuis.

Het verkopen van een huis in Goes duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 68 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Goes op?

Het verkopen van een woning in Goes levert gemiddeld € 190.086 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Goes

Een goede manier om huizenprijzen in Goes met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Goes bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 1.293 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Goes verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Goes meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 1.293

De opbrengst van de verkoop in Goes is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 97% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Goes ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Goes extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Goes.

Een huis verkopen in Goes via een makelaar

De meeste verkopers in Goes schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Goes, de beste te selecteren voor de verkoop.

Wat is mijn huis waard?

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Goes

Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Goes

Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Goes.

 1. Kuub Makelaars
 2. VN makelaars
 3. Anthonise Makelaars
 4. Thuismakelaars
 5. Makelaardij Maat

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel