AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Middelburg

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 19 januari 2022
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Herenhuizen in Middelburg

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Middelburg

  Start de verkoop van jouw huis in Middelburg. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

  Over het verkopen van een woning in Middelburg

  Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Middelburg? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Middelburg? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

  Verkoopsnelheid
  57 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 3.128
  Gemiddelde opbrengst
  € 298.109
  Gemiddeld tarief
  € 3.544

  Snel je huis verkopen in Middelburg

  Op Mijn Verkoopmakelaar kun je binnen 2 dagen de makelaar kiezen die jouw woning het snelst verkoopt. Je krijgt van meerdere makelaars uit Middelburg een reactie met daarin hun tarief én de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars.

  Als je bij jouw aanmelding ook foto's toevoegt, kunnen makelaars uit Middelburg direct zeggen welke overwaarde te verwachten. Zo ben je geen tijd kwijt aan het plannen van alle afspraken met makelaars bij jou thuis.

  Het verkopen van een huis in Middelburg duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 57 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Middelburg op?

  Het verkopen van een woning in Middelburg levert gemiddeld € 298.109 op.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Middelburg

  Een goede manier om huizenprijzen in Middelburg met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Middelburg bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.128 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Middelburg verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Middelburg meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Tussen 60 m² en 100 m² € 3.225
  Tussen 100 m² en 200 m² € 2.964

  De opbrengst van de verkoop in Middelburg is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 97% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Middelburg ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Middelburg extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Middelburg.

  Een huis verkopen in Middelburg via een makelaar

  De meeste verkopers in Middelburg schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Middelburg, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Middelburg

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Middelburg

  Gemiddeld vraagt een makelaar in Middelburg een courtage van 1.20% van de verkoopopbrengst voor het verkopen van een appartement in Middelburg.

  De kosten van het verkopen van een huis in Middelburg zijn gemiddeld € 3.544. Dit bedrag is in inclusief BTW.

  Dit zijn de top-5 makelaars voor het verkopen van een huis in Middelburg

  Dit zijn de 5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Middelburg.

  1. VN makelaars
  2. Bert Bimmel Makelaardij
  3. Aerssens & Partners
  4. Kuub Makelaars Axel
  5. Anthonise Makelaars

  De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

  Informatie over woningen in Middelburg

  Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. In Middelburg staan veel woningen die uit de twintigste of zelfs negentiende eeuw komen. Zorg dus dat bij de verkoop van het huis alles in orde is. De woning moet nog stevig en veilig zijn. Er kan in oudere woningen schade ontstaan aan het houtwerk of het beton. Het is belangrijk dat alle problemen zijn verholpen bij de verkoop.

  Middelburg ligt dichtbij de Noordzee, het is dus vaak gewoonlijk om een interieur te hebben met een strand of zee thema. 

   

  Foto bovenaan door: Rob Oo

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Middelburg

  • Wat levert het verkopen van een huis in Middelburg op?

   Een woning in Middelburg levert gemiddeld € 298.109 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Middelburg is: € 3.128 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Middelburg verkocht?

   Het vekopen van een woning in Middelburg duurt gemiddeld 57 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel