Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Vlissingen

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Vlissingen? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Vlissingen te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Vlissingen wilt verkopen.

Al 9 verkopers uit Vlissingen hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Vlissingen

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Vlissingen voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Vlissingen. Check de actuele data hier:

Vierkante meter prijs
€ 1.861
Gemiddelde opbrengst
€ 167.500

Snel je huis verkopen in Vlissingen

Heb je haast met het verkopen van je huis in Vlissingen, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Vlissingen is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Vlissingen een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Vlissingen het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Vlissingen jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Wat levert het verkopen van een huis in Vlissingen op?

Het verkopen van een woning in Vlissingen levert gemiddeld € 167.500 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Vlissingen

Een goede manier om huizenprijzen in Vlissingen met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Vlissingen bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 1.861 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Vlissingen verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Vlissingen meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 1.861

De opbrengst van de verkoop in Vlissingen is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 0% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Vlissingen ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Vlissingen extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Vlissingen.

Een huis verkopen in Vlissingen via een makelaar

De meeste verkopers in Vlissingen schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Vlissingen, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Vlissingen

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • 7% hogere verkoopopbrengst
  • Gratis & vrijblijvend

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel