Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Eindhoven

Zie hieronder onze top-10 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Eindhoven. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Eindhoven kosten.

 

Top-10 beste makelaars in Eindhoven

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-10 van makelaars uit Eindhoven samengesteld.

De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in het centrum, Oud-Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud-Tongelre, Oud-Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginnging, Achtse Molen, Aanschot, Dommelbeemd, Oud-Strijp, Halve Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud-Gestel en Oud Kasteel.

 1. ERA Focus Makelaars Eindhoven
 2. DHVC Vastgoed
 3. Met Ons Makelaardij
 4. PM Makelaardij
 5. Mint Makelaars
 6. Van Santvoort Makelaars
 7. Hypodomus Makelaars
 8. Huis-O-Theek Makelaars & Taxateurs
 9. Maas Makelaars
 10. Hendriks Makelaardij Eindhoven

  

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Door onder aan de pagina jouw postcode en huisnummer in te vullen, hoor je van de Eindhovense makelaars wat zij van je woning vinden.

Zij laten jou in een reactie per mail weten:

 1. Wat hun aanpak
 2. Hoe hoog hun tarief is
 3. Welke verkoopopbrengst zij verwachten

Makelaars vergelijken

Vul hieronder jouw postcode en huisnummer en vergelijk de makelaars uit Eindhoven.

Het gebruik van Mijn Verkoopmakelaar is gratis en vrijblijvend.

 

De makelaarskantoren voor het verkopen van een huis in Eindhoven

 

ERA Focus Makelaars Eindhoven

Het kantoor bestaat uit 4 makelaars: Bas, Eric, Robert-Jan en Tim. Het kantoor is onderdeel van de grotere ERA Focus organisatie met vestigingen in 6 steden.

Naast verkoop, helpt het kantoor ook met aankoop en taxaties.

  

 

DHVC Vastgoed

Het Eindhovense makelaarskantoor staat onder leiding van Marcel Theunissen. Zijn interesse in nieuwe dingen en technieken zie je terug in hoe het kantoor zijn klanten bijstaat. 

De makelaardij helpt je niet alleen met het verkopen van jouw huis in Eindhoven. De organisatie kan jou ook helpen met aankoop, taxatie, huur en verhuur.

  

 

 

Met Ons Makelaardij

Het 4-koppige team uit Valkenswaard is mogelijk een gekke toevoeging in dit Eindhovense lijstje. Maar, mede doordat NVM-makelaar Olaf Rekoert getogen is in Eindhoven en zijn loopbaan is gestart in Eindhoven, is het kantoor ook regelmatig actief in de Eindhovense woningmarkt. 

 

PM Makelaardij

Pieter Meulenbroeks, eigenaar en naamgever van het kantoor is met name actief in Veldhoven en Einhoven.  Naast verkoop is Meulenbroeks ook actief als aankoopmakelaar.

 

 

Mint Makelaars

Anke Rombouts en Odette Beekmans zijn de dames die voor je klaarstaan in Eindhoven. Anke heeft al jarenlange ervaring in de makelaardij en Odette heeft veel ervaring met fotografie. Odette heeft ook een eigen website, photodette.nl. Odette is een makelaar met camera, zoals ze zelf zegt op LinkedIn. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Hurksestraat in Eindhoven.

 

 

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars bestaat heeft 3 vestigingen: Eindhoven, Helmond en Neunen. De vestiging in Eindhoven is de grootste van de organisatie.  Met 10 medewerkers zijn de actief in Eindhoven voor particulier en zakelijk vastgoed.

  

 

Hypodomus Makelaars

Dit grote makelaarskantoor staat onder leiding van Pascal Vlemmix. Met een achtergrond in Marketing is het geen verrassing dat Hypodomus zo'n bekende naam is geworden voor het verkopen van een huis in Eindhoven.

 

Huis-O-Theek Eindhoven

Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs

Makelaarskantoor Huis-O-Theek is sinds 1984 actief in Eindhoven en omstreken. De twee eigenaren zijn Tim Huijbregts en Robin Plaat. Ze hebben beiden altijd al in de makelaarswereld gewerkt. De heren zijn officieël lid van de NVM. Het kantoor zit bij het drukke kruispunt aan de Mauritsstraat in Eindhoven.

 

 

Maas Makelaars

Maas Makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Deze Eindhovense Makelaardij doet bijna 250 transacties per jaar. 

  

 

Hendriks Makelaardij Eindhoven

Als onderdeel van de grootste Makelaarsorganisatie van Nederland, mag de Eindhovense vestiging van Hendriks niet ontbreken in dit lijstje.

 

 

Makelaar van Uffelen

Met 12 medewerkers is Van Uffelen een belangrijk kantoor in Eindhoven. Op de valreep nog in deze lijst.

 

Vergelijk makelaars in Eindhoven

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

Snel

Je laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat je misschien wilt gaan verkopen. De makelaars sturen je vervolgens een bericht waarin zij uitleggen hoe zij jouw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Top-10 makelaars uit Eindhoven

Veel van de makelaars uit deze top-10 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

 

Vul hieronder jouw postcode en huisnummer en vergelijk de makelaars uit Eindhoven.

 

 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Snel

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Eindhoven

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Eindhoven?

  Er zijn in Eindhoven 144 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Eindhoven. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen

 • Wat kost een makelaar in Eindhoven?

  Een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,3% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Eindhoven rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.363. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Wat is de top-10 beste makelaars in Eindhoven?

  1. ERA Focus Makelaars Eindhoven
  2. DHVC Vastgoed
  3. Met Ons Makelaardij
  4. PM Makelaardij
  5. Mint Makelaars
  6. Van Santvoort Makelaars
  7. Hypodomus Makelaars
  8. Huis-O-Theek Makelaars en Taxateurs
  9. Maas Makelaars
  10. Hendriks Makelaardij Eindhoven

Auteur Antoine | Laatst gewijzigd op 11 oktober 2021

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel