Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Makelaar in Blijdorp

Blijdorp Rotterdam

Foto door: Guilhem Vellut

We hopen je op deze pagina de geschikte makelaar te kiezen voor het verkopen van je huis in Blijdorp. Vergelijk makelaars en maak de beste keuze voor jou.

 • Er zijn 201 makelaarskantoren actief in Blijdorp
 • De gemiddelde courtage die een makelaar rekent is 1,2%
 • Het kost gemiddeld 3.830 euro om een huis in Blijdorp te verkopen

 

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Blijdorp

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis of appartement wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen Blijdorp per prijsklasse met makelaar

Een Rotterdamse makelaardij rekent gemiddeld € 3.830 voor het verkopen van een huis in Blijdorp. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Gemiddeld vraagt een makelaar in Blijdorp 1,2% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

 

Makelaars vergelijken in Blijdorp

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de Rotterdamse makelaars dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

 

Voorbeeld reacties van makelaars

 

Op basis van opbrengst en snelheid

Wij houden van de makelaars bij hoe goed de opbrengst is, en hoe snel zij een woning verkopen. Hierdoor weet je zeker dat als het belangrijk is dat het huis snel verkocht is, dat dit ook lukt.

 Gemiddelde makelaarscourtage Blijdorp

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze rekenen voor hun dienstverlening. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

 

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe ze over je huis denken.

Vergelijk de voorstellen van makelaars:

 • Lokaal
 • Snel
 • Gratis

 

Handig om te weten over Blijdorp

Blijdorp is een groene wijk die is ontstaan in 1931. Er zijn veel parken, grasvelden, speeltuinen en vijvers. Het uitstapje in Blijdorp is de dierentuin Diergaarde Blijdorp. Dit is ideaal voor een leuk dagje uit voor de hele familie, jong en oud. Na de tweede wereldoorlog waren mensen opzoek naar een plek om te wonen. Op het Noorderkanaal aan de wijk Blijdorp liggen er ook vandaag nog, veel woonboten, die zorgen voor meer woningen in de wijk. Gelukkig is Blijdorp nooit geraakt bij de bombardementen van Rotterdam.

Er wonen een hoop jonge mensen in Blijdorp en Blijdorp is ook 1 van de rijkste wijken van Rotterdam Noord. Een bekend park in Blijdorp is het Vroesenpark, dat tegenover Diergaarde Blijdorp ligt. In de zomer komen daar veel mensen bij elkaar om te barbecueën. Er zijn naast parken, veel sportverenigingen in de wijk te vinden. Er is ook een park vooral voor sporters, het Roel Langerakpark. In de buurt van het park ligt de natuurspeeltuin De Speeldernis. Het is een ideale natuurspeeltuin voor kinderen die houden van avontuur. Blijdorp is dus erg geschikt voor gezinnen, kinderen, sporters en recreanten. 

 

Lokale makelaars in Blijdorp

 

Blijdorp Makelaardij

Blijdorp Makelaardij Blijdorp

Deze makelaardij heeft lokale kennis van de wijk, dat blijkt wel uit de naam van het kantoor. Het makelaarskantoor is te vinden aan de Volmarijnstraat in Rotterdam West.

 

Voorberg Makelaars

Voorberg NVM Makelaars Blijdorp

Deze makelaardij is ook gespecialiseerd in de wijk Blijdorp. Ze zitten er al sinds 1984. De makelaars zijn echté Rotterdammers. Het makelaarskantoor zit in het hart van Blijdorp aan de Statenweg. De makelaardij heeft 8 medewerkers.

 

VandeVijver Makelaardij

vandeVijver Makelaardij Blijdorp

Joe van de Vijver heeft in 2016 dit makelaarskantoor opgericht. Het kantoor is meer dan 5 jaar gevestigd in de wijk Blijdorp, waar ze van houden. Er staan 4 medewerkers klaar om je te helpen.

 

 

Vergelijk Makelaars uit Blijdorp 

Vul hieronder je postcode & huisnummer in en krijg van de makelaars uit Blijdorp een voorstel met:

 • De aanpak voor de verkoop
 • De verwachting van de verkoopopbrengst van jouw huis
 • De makelaarskosten die zij rekenen.

 • Lokaal
 • Ervaren
 • Gratis

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Blijdorp

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Blijdorp?

  Er zijn in Blijdorp 201 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echt gevestigd in Blijdorp. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Blijdorp gemiddeld?

  Een makelaar in Blijdorp rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Blijdorp?

  Het tarief dat een makelaar in Blijdorp rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.830. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Blijdorp vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Blijdorp. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel