Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Arnhem

Zie hieronder onze top-8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Arnhem. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Arnhem kosten.

Top-8 beste makelaars in Arnhem

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Arnhem samengesteld. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid.

 1. Roel Willemsem Garantiemakelaars
 2. Van Ek Garantiemakelaars
 3. Kuiper Makelaardij
 4. Het Woonhart Makelaardij
 5. BMV Makelaars
 6. Willemsen Makelaars
 7. Petra De Kleemaeker Makelaardij
 8. Open Makelaars Arnhem

  

Makelaars vergelijken in Arnhem

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

Je laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat je misschien wilt gaan verkopen. De makelaars sturen je vervolgens een bericht waarin zij uitleggen hoe zij jouw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

Huis verkopen in Arnhem

 

 

 

  

1. Roel Willemsem Garantiemakelaars

Roel Willemsem is een Arnhems makelaastkantoor bestaane uit 6 medewerkers. Samen verkopen zij jaarlijks zo'n 80 woningen. De leiding van het kantoor is in handen van Maurice Freijters.

  

 

2. Van Ek Garantiemakelaars

Paul van Ek wordt geflankeerd door Anneke en Ursula. Als team verkopen zij per jaar 55 woningen en kopen zij er 15 aan. Van Ek is een persoonlijk, kleiner kantoor. De kans is groot dat degene opneemt, die je ook echt wilt spreken. En goede keuze als je van korte lijntjes houdt. 

  

 

 

3. Kuiper Makelaardij

Patrick Klein Gunnewiek en zijn kantoor mogen absoluut niet ontbreken in deze Top-8 beste makelaars van Arnhem. Hij en zijn collega's Linda en Marjorie Cornelissen verkopen jaarlijks iets meer dan 50 woningen en hebben er 34 aangekocht. Ze kennen dus beide kanten van de woningmarkt goed.

 

 

4. Het Woonhart Makelaardij

Het kantoor bestaat uit 5 medewerkes. Aan de leiding staat Hans Hasselbach. Op funda halen zij goede beoordelingen en wij hebben er ook goede ervaringen mee. Een aanrader voor als je je huis wil verkopen in de omgeving van Arnhem.

  

 

5. BMV Makelaars

Dit grote NVM kantoor kent een team van 23 medewerkers. De leiding is in handen van Erwin Boersma. Wij hebben nog niet zoveel ervaring met het kantoor, daarom staan ze nog niet al te hoog in deze lijst.

  

 

6. Willemsen Makelaars

Dit kantoor doet bij 300 verkopen per jaar. Het team van 11 medewerkers helpt je niet alleen bij het verkopen van jouw huis in Arnhem, zij begeleiden ook het aankopen van een huis.

 

 

7. Petra De Kleemaeker Makelaardij

De makelaardij bestaande uit 10 medewerkers verkoopt jaarlijk zo'n 170 woningen. De Leiding van het kantoor is in handen van Petra Kleermaeker zelf.

  

 

8. Open Makelaars Arnhem

Open Makelaars Arnhem is een heel groot kantoor. De 18 medewerkers zijn verantwoordelijk voor 200 verkopen per jaar. Het gezicht van het kantoor is Christaan van der Sanden.

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Arnhem

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Arnhem?

  Er zijn in Arnhem 132 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Arnhem. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Arnhem gemiddeld?

  Een makelaar in Arnhem rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,4% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Arnhem?

  Het tarief dat een makelaar in Arnhem rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.014. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Arnhem vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Arnhem. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel