Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Wil jij jouw huis in Alphen aan den Rijn verkopen? Dat doe je niet iedere dag! Mijn Verkoopmakelaar helpt je bij het vinden van de beste verkoopmakelaar in jouw stad. Laat je postcode en huisnummer achter en ontvang reacties van makelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Alphen aan den Rijn wilt verkopen.

Al 15 verkopers uit Alphen aan den Rijn hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Alphen aan den Rijn

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Alphen aan den Rijn momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Alphen aan den Rijn gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
42 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.701
Gemiddelde opbrengst
€ 785.000

Snel je huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Snel je huis verkopen in Alphen aan den Rijn? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Alphen aan den Rijn worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Het verkopen van een huis in Alphen aan den Rijn duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 42 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Alphen aan den Rijn op?

Momenteel gaan de huizen in Alphen aan den Rijn als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Alphen aan den Rijn levert momenteel gemiddeld € 785.000 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Alphen aan den Rijn wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Alphen aan den Rijn

Een goede manier om huizenprijzen in Alphen aan den Rijn met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Alphen aan den Rijn bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.701 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Alphen aan den Rijn verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Alphen aan den Rijn meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 4.700

De opbrengst van de verkoop in Alphen aan den Rijn is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 22% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Alphen aan den Rijn ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Alphen aan den Rijn extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Alphen aan den Rijn.

Een huis verkopen in Alphen aan den Rijn via een makelaar

De meeste verkopers in Alphen aan den Rijn schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Alphen aan den Rijn, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Alphen aan den Rijn

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 6% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Verkooptransacties in Alphen aan den Rijn

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Grijpensteinstraat 43, Alphen aan den Rijn
1 jaar geleden verkocht
+22%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 250.000)
Binnen 42 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Alphen aan den Rijn zelfs 22% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Top-5 beste makelaars in Alphen aan den Rijn voor het verkopen van een huis

Dit zijn de 5 beste makelaars in Alphen aan den Rijn voor het verkopen van je huis.

 1. Mooij Makelaardij
 2. B&L Vastgoed
 3. Apollo Makelaardij Leiden
 4. RE/MAX Totaal Makelaars
 5. De Leeuw Makelaardij

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Alphen aan den Rijn via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Alphen aan den Rijn op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel