Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Assen

Wil jij jouw huis in Assen verkopen? Dat doe je niet iedere dag! Mijn Verkoopmakelaar helpt je bij het vinden van de beste verkoopmakelaar in jouw stad. Laat je postcode en huisnummer achter en ontvang reacties van makelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Assen wilt verkopen.

Al 14 verkopers uit Assen hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Assen

Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Assen momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Assen gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
32 dagen

Snel je huis verkopen in Assen

Snel je huis verkopen in Assen? Daar kunnen wij je mee helpen. De woningmarkt staat er goed voor, en de meeste huizen in Assen worden snel verkocht. Om je woning extra snel te verkopen, zijn een aantal stappen cruciaal. Zo kost het vergelijken en uitkiezen van een goede makelaar doorgaans veel tijd, en verschilt het per makelaar hoe snel zij opereren m.b.t. het plannen van bezichtigingen en het maken van goede foto’s.

Om de kans op een snelle en goede verkoop van je huis te versnellen, maak je gratis en vrijblijvend gebruik van Mijn Verkoopmakelaar. Meld je aan door je postcode en huisnummer in te vullen en ontvang reacties van de beste makelaars uit de buurt. Je bespaart hiermee enorm veel tijd, want je hoeft niet zelf individueel contact te leggen.

In de reacties lees je alles over hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vergelijk de snelheid van verkopen en kies de partij waarmee jij de beste klik hebt.

Tip: voeg duidelijke, representatieve foto’s toe aan je aanmelding, zodat de partijen direct een goede inschatting kunnen maken van de verkoopresultaten. Ook vergroot je de kans op het aantal reacties, waardoor je sneller kunt vergelijken en een keuze hebt gemaakt.

Het verkopen van een huis in Assen duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 32 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Een huis verkopen in Assen via een makelaar

De meeste verkopers in Assen schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Assen, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Assen

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Verkooptransacties in Assen

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 80% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Groningerstraat 197, Assen
9 maanden geleden verkocht
97%van de vraagprijs (€ 595.000)
Binnen 35 dagen verkocht
Vaart N.Z. 170, Assen
1 jaar geleden verkocht
+9%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 495.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Chopinlaan 16, Assen
1 jaar geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 498.000)
Binnen 24 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Assen zelfs 4% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Top-5 beste makelaars in Assen voor het verkopen van een huis

Dit zijn de 5 beste makelaars in Assen voor het verkopen van je huis.

 1. Lamberink Assen
 2. Makelaardij Schierbeek
 3. Schoon Makelaardij
 4. HuitingSchoon
 5. Karaktervol wonen

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Assen via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Assen op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel