AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Doetinchem

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Doetinchem? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Doetinchem te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Doetinchem wilt verkopen.

Over het verkopen van een woning in Doetinchem

Benieuwd naar de gemiddelde verkoopsnelheid, verkoopprijzen en vierkantemeterprijzen voor woningen in Doetinchem? Of naar de kosten voor het verkopen van je huis in Doetinchem? Wij houden het met precisie voor je bij! Vergelijk de data met die van andere steden en weet waar je ongeveer aan toe bent bij het verkopen van je huis. Lees hier hoe het er in ±city momenteel voor staat:

Verkoopsnelheid
36 dagen
Vierkante meter prijs
€ 2.281
Gemiddelde opbrengst
€ 260.000

Snel je huis verkopen in Doetinchem

Heb je haast met het verkopen van je huis in Doetinchem, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Doetinchem is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Doetinchem een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Doetinchem het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Doetinchem jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Het verkopen van een huis in Doetinchem duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 36 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Doetinchem op?

Het verkopen van een woning in Doetinchem levert gemiddeld € 260.000 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Doetinchem

Een goede manier om huizenprijzen in Doetinchem met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Doetinchem bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 2.281 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Doetinchem verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Doetinchem meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 2.280

De opbrengst van de verkoop in Doetinchem is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 104% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Doetinchem ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Doetinchem extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Doetinchem.

Een huis verkopen in Doetinchem via een makelaar

De meeste verkopers in Doetinchem schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Doetinchem, de beste te selecteren voor de verkoop.

Wat is mijn huis waard?

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Doetinchem

Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

Verkooptransacties in Doetinchem

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Deilhorst 34, Doetinchem- Verkoop
5 maanden geleden verkocht
+4%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 230.000)
Binnen 36 dagen verkocht
Gemiddeld is de opbrengst voor verkopers in Doetinchem 104% van wat vooraf door de verkoopmakelaar wordt ingeschat.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel