AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Gouda

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 31 december 2021
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Treinspoor met trein vertrekt vanuit Hengelo

Inhoudsopgave

  Huis verkopen in Gouda

  Is het tijd om jouw huis te verkopen in Gouda? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Gouda, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Gouda aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

  Over het verkopen van een woning in Gouda

  Gaat jouw huis binnenkort in de verkoop, en ben je benieuwd wat de gemiddelde verkoopkosten, verkoopopbrengsten en vierkantemeterprijzen van woningen in Gouda momenteel zijn? Of wil je weten hoe snel een huis in Gouda gemiddeld gezien wordt verkocht? Je leest de actuele data hier:

  Verkoopsnelheid
  56 dagen
  Vierkante meter prijs
  € 3.407
  Gemiddelde opbrengst
  € 337.981
  Gemiddeld tarief
  € 3.911

  Snel je huis verkopen in Gouda

  Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Gouda kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

  1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

  2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Gouda. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

  3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengsten overwaarde en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

  Het verkopen van een huis in Gouda duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 56 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

  Wat levert het verkopen van een huis in Gouda op?

  Momenteel gaan de huizen in Gouda als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Gouda levert momenteel gemiddeld € 337.981 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Gouda wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

  Gemiddelde vierkantemeterprijs in Gouda

  Een goede manier om huizenprijzen in Gouda met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Gouda bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.407 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

  De vierkantemeterprijs van een appartement in Gouda verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Gouda meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

  Grootte woningPrijs per m2
  Minder dan 60 m² € 4.966
  Tussen 60 m² en 100 m² € 3.500
  Tussen 100 m² en 200 m² € 3.294
  Meer dan 200 m² € 1.617

  De opbrengst van de verkoop in Gouda is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 102% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

  De staat van de woning

  Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Gouda ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Gouda extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

  Het aantal potentiële kijkers en kopers

  Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Gouda.

  Een huis verkopen in Gouda via een makelaar

  De meeste verkopers in Gouda schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

  Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

  Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Gouda, de beste te selecteren voor de verkoop.

  Wat is mijn huis waard?

  Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Gouda

  Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Kosten van het verkopen van een woning in Gouda

  Het tarief van makelaars voor het verkopen van een huis in Gouda is gemiddeld 1.01% van de verkoopopbrengst.

  Het verkopen van een huis in Gouda kost gemiddeld € 3.911. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

  Verkooptransacties in Gouda

  Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

  Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 57% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

  Weegbreegaarde 17, Gouda- Verkoop
  2 weken geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 900.000)
  Binnen 203 dagen verkocht
  P.C. Hooftstraat 1, Gouda- Verkoop
  1 maand geleden verkocht
  +7%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 350.000)
  Binnen 20 dagen verkocht
  Catsveld 146, Gouda- Verkoop
  2 maanden geleden verkocht
  +10%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 272.500)
  Binnen 14 dagen verkocht
  Gemiddeld leveren makelaars in Gouda 102% op van wat zij voor de verkoop beloofd hebben.

  Top-5 beste makelaars in Gouda voor het verkopen van een huis

  Dit zijn de 5 beste makelaars in Gouda voor het verkopen van je huis.

  1. Klein Makelaardij
  2. Van Herk Makelaars Gouda
  3. Dupree Makelaars Gouda
  4. Blauw Makelaars
  5. Boer Makelaardij Gouda

  Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Gouda via Mijn Verkoopmakelaar.

  Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Gouda op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

  Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Gouda

  • Wat levert het verkopen van een huis in Gouda op?

   Een woning in Gouda levert gemiddeld € 337.981 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Gouda is: € 3.407 per m2.

   De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

  • Hoe snel is een huis in Gouda verkocht?

   Het vekopen van een woning in Gouda duurt gemiddeld 56 dagen.

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel