AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Huis verkopen in Hoofddorp

Is het tijd om jouw huis te verkopen in Hoofddorp? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar! Hier vergelijk je eenvoudig de beste verkoopmakelaars in Hoofddorp, die jou kunnen helpen met het snel verkopen van jouw huis, voor een goede verkoopprijs. Zo werkt het: meld je woning in Hoofddorp aan via onderstaande tool, en ontvang reacties van verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Geheel gratis en vrijblijvend!

Over het verkopen van een woning in Hoofddorp

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Hoofddorp voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Hoofddorp. Check de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
39 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.328
Gemiddelde opbrengst
€ 573.731
Gemiddeld tarief
€ 5.571

Snel je huis verkopen in Hoofddorp

Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Hoofddorp kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Hoofddorp. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengsten overwaarde en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

Het verkopen van een huis in Hoofddorp duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 39 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Hoofddorp op?

Momenteel gaan de huizen in Hoofddorp als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in Hoofddorp levert momenteel gemiddeld € 573.731 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Hoofddorp wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoofddorp

Een goede manier om huizenprijzen in Hoofddorp met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Hoofddorp bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.328 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Hoofddorp verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Hoofddorp meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 4.564
Tussen 100 m² en 200 m² € 4.213
Meer dan 200 m² € 4.869

De opbrengst van de verkoop in Hoofddorp is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 88% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Hoofddorp ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Hoofddorp extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Hoofddorp.

Een huis verkopen in Hoofddorp via een makelaar

De meeste verkopers in Hoofddorp schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Hoofddorp, de beste te selecteren voor de verkoop.

Wat is mijn huis waard?

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Hoofddorp

Beantwoord de vragen en ontvang reacties van makelaars:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Hoofddorp

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Hoofddorp rekent gemiddeld 0.98% van de verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis in Hoofddorp kost gemiddeld € 5.571. Dit bedrag is in inclusief BTW én inclusief opstartkosten

Verkooptransacties in Hoofddorp

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 88% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Etta Palmstraat 114, Hoofddorp- Verkoop
3 maanden geleden verkocht
+6%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 429.000)
Binnen 10 dagen verkocht
Ravensbos 75, Hoofddorp- Verkoop
3 maanden geleden verkocht
96%van de vraagprijs (€ 675.000)
Binnen 36 dagen verkocht
Dunantstraat 69, Hoofddorp- Verkoop
11 maanden geleden verkocht
+10%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 450.000)
Binnen 14 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Hoofddorp 88% op van wat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Hoofddorp

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Hoofddorp.

 1. gWoon Makelaars
 2. VLIEG Hoofddorp
 3. HOF Makelaar Taxateur
 4. Dutch Real Estate Company
 5. Hoogervorst Makelaardij

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars presteren in Hoofddorp via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Hoofddorp op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Hoofddorp

 • Wat levert het verkopen van een huis in Hoofddorp op?

  Een woning in Hoofddorp levert gemiddeld € 573.731 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Hoofddorp is: € 4.328 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Hoofddorp verkocht?

  Het vekopen van een woning in Hoofddorp duurt gemiddeld 39 dagen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel