Vergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Nijmegen

Start de verkoop van jouw huis in Nijmegen. Meld je woning aan en krijg reacties van meerdere makelaars.

Al 20 verkopers uit Nijmegen hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Nijmegen

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Nijmegen voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Nijmegen. Check de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
29 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.030
Gemiddelde opbrengst
€ 443.333
Gemiddelde kosten
€ 4.147

Snel je huis verkopen in Nijmegen

Wil je je huis snel verkopen? Dan zit je goed bij Mijn Verkoopmakelaar. Het verkopen van een woning in Nijmegen kan razendsnel! Heb je haast bij het verkopen van je huis, dan hebben we een aantal tips voor je:

1. Bespaar tijd met het vergelijken en kennismaken met makelaars, door je aan te melden bij Mijn Verkoopmakelaar. In plaats van dat jij contact legt met makelaars, nemen zij contact met jou op.

2. Wij houden voor je bij welke partijen het snelste huizen verkopen in Nijmegen. Op basis van deze info kies je eenvoudig de makelaar waarmee je de grootste kans hebt om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen voor een goede prijs.

3. Voeg duidelijke foto’s toe bij jouw aanmelding, zodat de aangesloten makelaars je direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopopbrengst en de snelheid van verkoop. Bovendien vergroot je hiermee de kans op reacties, wat de snelheid ten goede komt.

Het verkopen van een huis in Nijmegen duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 29 dagen.

Wat levert het verkopen van een huis in Nijmegen op?

Momenteel gaan de huizen in Nijmegen als warme broodjes over de toonbank. Ben jij van plan om je woning te verkopen in deze stad, dan is de kans groot dat je overwaarde creëert. Het verkopen van een woning in city levert momenteel gemiddeld € 443.333 op. Voor welke verkoopprijs jouw woning in Nijmegen wordt verkocht, hangt af van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de vierkantemeterprijs, de staat van de woning, de ligging én het aantal potentiële kijkers en kopers.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Nijmegen

Een goede manier om huizenprijzen in Nijmegen met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Nijmegen bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.030 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Nijmegen verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Nijmegen meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 100 m² en 200 m² € 4.030

De opbrengst van de verkoop in Nijmegen is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 14% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Nijmegen ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Nijmegen extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie m.b.t. de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Nijmegen.

Een huis verkopen in Nijmegen via een makelaar

De meeste verkopers in Nijmegen schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Nijmegen, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Nijmegen

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 13% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Nijmegen

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Nijmegen rekent gemiddeld 1.22% van de verkoopopbrengst.

Kosten per prijsklasse
Tussen € 300.000 en € 600.000
1.1%

De kosten van het verkopen van een huis in Nijmegen zijn gemiddeld € 4.147. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Nijmegen

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 100% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Roerstraat 13, Nijmegen
2 maanden geleden verkocht
108%van de vraagprijs (€ 325.000)
Binnen 31 dagen verkocht
de Gildekamp 3039, Nijmegen
3 maanden geleden verkocht
111%van de vraagprijs (€ 235.000)
Binnen 30 dagen verkocht
Mr. Franckenstraat 66, Nijmegen
3 maanden geleden verkocht
104%van de vraagprijs (€ 335.000)
Binnen 42 dagen verkocht
Gemiddeld leveren makelaars in Nijmegen zelfs 14% meer op dan dat zij voor de verkoop beloofd hebben.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Nijmegen

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Nijmegen.

 1. Marjan van Heerde Makelaardij B.V.
 2. Pulles Makelaardij
 3. Beaufort Makelaars
 4. Fontein Makelaardij
 5. Mooi Huis Makelaars Nijmegen

Dit overzicht van makelaars is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars preseteren in Nijmegen via Mijn Verkoopmakelaar.

Op basis van het aantal verkopen, de snelheid van de verkoop van de woningen, de opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf en de beoordelingen van eerdere verkopers in Nijmegen op Mijn Verkoopmakelaar is deze lijst samengesteld.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Nijmegen

 • Wat levert het verkopen van een huis in Nijmegen op?

  Een woning in Nijmegen levert gemiddeld € 443.333 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Nijmegen is: € 4.030 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Nijmegen verkocht?

  Het vekopen van een woning in Nijmegen duurt gemiddeld 29 dagen.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel