Huis verkopenVergelijk makelaarsAankoopmakelaarAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen
Oude woningen in Nijmegen

Huis verkopen in Nijmegen

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Nijmegen? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Nijmegen te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Nijmegen wilt verkopen.

Al 50 verkopers uit Nijmegen hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Nijmegen

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Nijmegen voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Nijmegen. Check de actuele data hier:

Verkoopsnelheid
41 dagen
Vierkante meter prijs
€ 4.309
Gemiddelde opbrengst
€ 527.656
Gemiddeld tarief
€ 4.961

Snel je huis verkopen in Nijmegen

Heb je haast met het verkopen van je huis in Nijmegen, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Nijmegen is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Nijmegen een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Nijmegen het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Nijmegen jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Het verkopen van een huis in Nijmegen duurt via Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 41 dagen. Wil je meer tips voor het zo snel mogelijk verkopen van je huis? Lees dan ons artikel over snel je huis verkopen.

Wat levert het verkopen van een huis in Nijmegen op?

Het verkopen van een woning in Nijmegen levert gemiddeld € 527.656 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Nijmegen

Een goede manier om huizenprijzen in Nijmegen met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Nijmegen bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 4.309 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Nijmegen verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Nijmegen meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 4.461
Tussen 100 m² en 200 m² € 4.308
Meer dan 200 m² € 3.694

De opbrengst van de verkoop in Nijmegen is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 6% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Nijmegen ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Nijmegen extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Nijmegen.

Een huis verkopen in Nijmegen via een makelaar

De meeste verkopers in Nijmegen schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Nijmegen, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Nijmegen

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 7% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Nijmegen

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Nijmegen rekent gemiddeld 1.17% van de verkoopopbrengst.

De kosten van het verkopen van een huis in Nijmegen zijn gemiddeld € 4.961. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Verkooptransacties in Nijmegen

Op Mijn Verkoopmakelaar wordt de opbrengst van een verkoop vergeleken met de belofte die een makelaar vooraf heeft gemaakt.

Makelaars op Mijn Verkoopmakelaar leveren in 67% van de gevallen meer op dan ze vooraf beloven.

Jan Willem Passtraat 127, Nijmegen
2 weken geleden verkocht
99%van de vraagprijs (€ 270.000)
Binnen 41 dagen verkocht
Jacob Canisstraat 47, Nijmegen
3 weken geleden verkocht
100%van de vraagprijs (€ 450.000)
Binnen 47 dagen verkocht
Vossenlaan 34, Nijmegen
1 maand geleden verkocht
97%van de vraagprijs (€ 735.000)
Binnen 65 dagen verkocht
Gemiddeld krijgen verkopers in Nijmegen een 6% hogere opbrengst dan vooraf wordt ingeschat.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Nijmegen

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Nijmegen.

 1. Marjan van Heerde Makelaardij B.V.
 2. Beaufort Makelaars
 3. Pulles Makelaardij
 4. Fontein Makelaardij
 5. Mooi Huis Makelaars Nijmegen

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Foto bovenaan door: Metro Centric

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Nijmegen

 • Wat levert het verkopen van een huis in Nijmegen op?

  Een woning in Nijmegen levert gemiddeld € 527.656 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Nijmegen is: € 4.309 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Nijmegen verkocht?

  Het vekopen van een woning in Nijmegen duurt gemiddeld 41 dagen.

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 24 januari 2022

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel