Huis verkopenVergelijk makelaarsAmsterdamUtrechtRotterdamDen HaagAlmereEindhovenHaarlemLeidenDen BoschGroningenNijmegenHeerlen

Huis verkopen in Purmerend

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen in Purmerend? Mijn Verkoopmakelaar helpt je de beste verkoopmakelaar in Purmerend te vinden. Vul jouw postcode en huisnummer in en ontvang voorstellen van verkoopmakelaars bij jou in de buurt, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de snelheid van verkoop, kosten en beoordelingen en bepaal met welke partij jij jouw huis in Purmerend wilt verkopen.

Al 17 verkopers uit Purmerend hebben hun huis verkocht via Mijn Verkoopmakelaar

Over het verkopen van een woning in Purmerend

Wij houden de actuele cijfers van verkochte woningen in Purmerend voor je bij. Denk aan de gemiddelde vierkantemeterprijs en kosten voor het verkopen van huizen in deze stad. Je leest er ook wat de gemiddelde snelheid en opbrengst is bij het verkopen van een woning in Purmerend. Check de actuele data hier:

Vierkante meter prijs
€ 3.398
Gemiddelde opbrengst
€ 420.250
Gemiddeld tarief
€ 4.836

Snel je huis verkopen in Purmerend

Heb je haast met het verkopen van je huis in Purmerend, bijvoorbeeld omdat je dubbele lasten hebt of binnenkort naar het buitenland verhuist? Om je woning zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om de juiste makelaar te kiezen. Bij Mijn Verkoopmakelaar houden we (onder andere) de gemiddelde verkoopsnelheid van makelaars voor je bij. Bovendien ben je bij ons geen tijd kwijt aan het leggen van contact met makelaars en het vergelijken van hun aanbiedingen. Via ons portaal selecteer je eenvoudig en snel de partij die bij jou past. Sneller je huis verkopen in Purmerend is haast niet mogelijk!

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, krijg je van meerdere verkoopmakelaars uit Purmerend een reactie met daarin hun tarief, gemiddelde verkoopopbrengst én verkoopsnelheid. Vervolgens kies je binnen 2 dagen de makelaar die jouw woning in Purmerend het snelst verkoopt.

Tip: voeg duidelijke foto’s toe bij je aanmelding, zodat makelaars uit Purmerend jou direct een goede inschatting kunnen geven van de verkoopkansen en realistische opbrengst. Zo ben je geen tijd kwijt aan het ontvangen van de makelaar bij jou thuis. Ga je binnenkort foto’s schieten? Lees dan snel onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis.

Wat levert het verkopen van een huis in Purmerend op?

Het verkopen van een woning in Purmerend levert gemiddeld € 420.250 op.

Gemiddelde vierkantemeterprijs in Purmerend

Een goede manier om huizenprijzen in Purmerend met andere steden te vergelijken, is aan de hand van de vierkantemeterprijs. In Purmerend bedraagt de gemiddelde vierkantemeterprijs € 3.398 per m². Deze prijs kan verschillen per stadsdeel.

De vierkantemeterprijs van een appartement in Purmerend verschilt per grootte van de woning. Kleine woningen leveren in Purmerend meer op per vierkante meter, dan grotere woningen.

Grootte woningPrijs per m2
Tussen 60 m² en 100 m² € 3.890
Tussen 100 m² en 200 m² € 2.906

De opbrengst van de verkoop in Purmerend is via een makelaar van Mijn Verkoopmakelaar gemiddeld 0% hoger dan vooraf door de makelaars wordt ingeschat.

De staat van de woning

Naast de gemiddelde vierkantemeterprijs, is de staat van de woning een belangrijke factoren voor het (snel) verkopen van jouw huis en de hoogte van de verkoopprijs. Het kan verstandig zijn om achterstallig onderhoud aan de woning te verhelpen, voordat je de woning in Purmerend ter verkoop aanbiedt. Voor een woning die “af” is, leggen kopers meer geld neer. Bovendien doen ze sneller een bod. Er zijn nog vele tips waarmee je jouw huis in Purmerend extra aantrekkelijk maakt voor de verkoop. In ons artikel over het verkoopklaar maken van je woning lees je alle tips. Natuurlijk kun je ook altijd bij je makelaar terecht voor tips en tricks.

Het aantal potentiële kijkers en kopers

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s (en eventueel video’s) zijn voor het ontvangen van een goede verkoopopbrengst. Hoe meer potentiële kijkers en kopers, hoe meer kans op een goed bod. Door in zee te gaan met een makelaar met een groot netwerk binnen de juiste doelgroep, vergroot je de kans op een snelle en geslaagde verkoop ook aanzienlijk. een goede makelaar adviseert je ook over de beste strategie met de vraagprijs en helpt je strategisch bij de onderhandelingen. Dit draagt allemaal bij aan de uiteindelijke verkoopopbrengst van jouw huis in Purmerend.

Een huis verkopen in Purmerend via een makelaar

De meeste verkopers in Purmerend schakelen een makelaar in voor de verkoop van hun huis.

Een makelaar neemt niet alleen veel werk uit handen, maar een goede makelaar kan jouw woning sneller verkopen voor een betere opbrengst dan je dat zelf kan.

Op Mijn Verkoopmakelaar helpen we je om uit alle makelaars die actief zijn in Purmerend, de beste te selecteren voor de verkoop.

Vind een makelaar voor het verkopen van je huis in Purmerend

Vul hieronder je postcode en huisnummer in:

Waarom Mijn Verkoopmakelaar

 • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
 • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
 • Kies op basis van prestaties en resultaten
 • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
 • 8% hogere verkoopopbrengst
 • Gratis & vrijblijvend

Kosten van het verkopen van een woning in Purmerend

Gemiddeld kost het verkopen van een huis via een makelaar in Purmerend rekent gemiddeld 1.24% van de verkoopopbrengst.

De kosten van het verkopen van een huis in Purmerend zijn gemiddeld € 4.836. Dit bedrag is in inclusief BTW.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Purmerend

Dit is de top-5 beste makelaars voor het verkopen van jouw huis in Purmerend.

 1. Van Overbeek Makelaars
 2. John Greuter Makelaardij o.g.
 3. Wiesell Makelaardij
 4. Rohlof Real Estate Konadu
 5. Rohlof Real Estate | van den Bosch

De lijst is samengesteld op basis van verkoopaantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers op Mijn Verkoopmakelaar.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een huis in Purmerend

 • Wat levert het verkopen van een huis in Purmerend op?

  Een woning in Purmerend levert gemiddeld € 420.250 op bij verkoop. De gemiddelde vierkantemeterprijs van een woning in Purmerend is: € 3.398 per m2.

  De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

 • Hoe snel is een huis in Purmerend verkocht?

  Het vekopen van een woning in Purmerend duurt gemiddeld ****.

Bekend van

Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel