Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Amersfoort

Dit zijn de 8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Amersfoort. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Amersfoort kosten.

De top-8 beste makelaars in Amersfoort 

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Amersfoort samengesteld.

De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in het Centrum, StadskemZonnehofSoesterkwartierIndustriekwartier, Bosgebied, De Koppel, De Kruisramp, Schothorst Zuid, Schothorst Noord, Liendert, Rustenburg, Buitengebied Oost, Stoutenburg Noord, Schuilenburg, Randenbroek, Dorrestein, Leusdekwartier, De Berg Zuid, De Berg Noord, Hoogland, Zielhorst, Kattenbroek, Park, Schothorst, Nieuweland, De Hoef, Hooglanderveen, Buitengebied West en Vathorst

 1. Marèll Makelaars
 2. RE/MAX Gildenhof
 3. De Huizenbemiddelaar Amersfoort
 4. Boog Makelaardij
 5. Nijeborgh Makelaardij
 6. Overeem Makelaars
 7. Janssen & Van Dijk
 8. De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort

 

 

1. Marèll Makelaars

Mar Ell: Marieke en Elles. It's all in a name. Samen zijn zij Marèll Makelaars. Zij zijn dit NVM kantoor gestart na een carrière in de financiële wereld. Aandacht voor de verkoop en vrolijkheid als je belt. Met recht de aanvoerder in deze lijst.

  

 

2. RE/MAX Gildenhof

Dit snelgroeiende kantoor is actief in de hele provincie Utrecht. Amersfoort is het domein van Job Kersten. Met een focus op snelheid is dit kantoor een goede optie als je haast hebt met het verkopen van jouw huis in Amersfoort.

 

3. De Huizenbemiddelaar Amersfoort

Samen met Heleen Smit runt Peter Dirksen De Huizenbemiddelaar Amersfoort. Als onderdeel van de Huizenbemiddelaar-organisatie met 40 vestigingen, kan het kantoor terugvallen op veel kennis. 

 

 

4. Boog Makelaardij

Het kantoor bestaat uit Etienne Boogaard. Zonder dure kantoorlocatie, kan Etienne de kosten laag houden. Een goede optie als je wel 20 jaar ervaring wilt, maar géén grote kostenpost. 

  

 

 

5. Nijeborgh Makelaardij

Het kantoor is een herkenbare makelaar in Amersfoort. Voor het aankopen en verkopen moet je vij Caroline Bosschart zijn.

   

  

6. Overeem Makelaars

Dit is het kantoor van Tim Overeem. Tim is regionaal actief, waaronder in Amersfoort. Je kunt het kantoor benaderen voor aankoop, verkoop en taxaties.

  

   

7. Janssen & Van Dijk

Met 8 medewerkers is Janssen & van Dijk een groot kantoor in het Amersfoortse. De leiding is toevertrouwet aan Egbert Janssen. Ze helpen je trouwens niet alleen met jouw huis verkopen, maar doen ook aankoop.  

  

   

8. De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort

Het kantoor dat actief is in Utrecht en Amersfoort mag niet ontbreken. By far de leukste website van ale makelaars in Amersfoort. Het complete team bestaat uit 9 gezichten.

Makelaars vergelijken in Amersfoort 

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Amersfoort

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Amersfoort?

  Er zijn in Amersfoort 144 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Amersfoort. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Amersfoort gemiddeld?

  Een makelaar in Amersfoort rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Amersfoort?

  Het tarief dat een makelaar in Amersfoort rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.548. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Amersfoort vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Amersfoort. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel