Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Deventer

Dit zijn de 8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Deventer. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Deventer kosten.

De top-8 beste makelaars in Deventer

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Deventer samengesteld. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in de Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoer, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele en Bathem.

 1. Postma Makelaars
 2. Helder Makelaars
 3. Getreuer Makelaars
 4. Adfinis Makelaars
 5. Thoma Post Makelaars Deventer
 6. Tysma Makelaars
 7. Ten Hag Makelaarsgroep
 8. Frans Makelaardij

 

  

1. Postma Makelaars

Het kantoor bestaat uit 8 medewerkers. Postma doet bijna alles. Huizen verkopen in Deventer, aankopen, verhuur, beheer en taxaties. Naast woningen houdt het kantoor zich ook bezig met bedrijfmatig Onroerend Goed en Hypotheken. 

   

 

2. Helder Makelaars

Helder is zowel een kantoor voor het afsluiten van een hypotheek en verzereking, als voor het verkopen van een huis in Deventer.

De makelaarstak van de organisatie wordt geleid door Bram Kamphuis. Hij wordt ondersteund door Erwin en Christel.

  

 

 

3. Getreuer Makelaars

Dit makelaarskantoor bestaat uit 2 makelaars: Erwin Getreuer en Bart Brummel. Beide zijn zij NVM-makelaars. Zij worden ondersteund door Annemijn en Judith.

Jaarlijks doet het kantoor bijna 90 woningentransacties..

  

 

4. Adfinis Makelaars

Het kantoor wordt bemand door 5 makelaars. Jaarlijks doet het kantoor zo'n 70 transacties. Deze makelaar helpt je met aankoop, verkoop, taxatie, hypotheek en verzekering

  

  

5. Thoma Post Makelaars Deventer

Thoma Post is een grote makelaarsorganisatie met heel veel vestigingen in Nederland. De vestigingen in Deventer bestaat uit 6 medewerkers. 

   

  

6. Tysma Makelaars

Tysma bestaat al sinds 2010. Met bijna 170 huisverkopen per jaar mag Tysma niet ontbreken in deze lijst. De leiding van het kantoor is in handen van Arjen.

 In totaal bestaat het Tysma-team uit 7 gezichten.

  

   

7. Ten Hag Makelaarsgroep

Ten Hag heeft vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Zutphen, Zwolle, Oosterhave en Enschede.

Willem Roeters is de kantoorleider voor de vestiging in Deventer.

  

   

8. Frans Makelaardij

Frans Makelaardij is een kleiner kantoor, maar mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Het kantoor wordt geleid door Frans van den Belt. Samen met 2 collega's bedienen zij de woningmarkt in Deventer.

Makelaars vergelijken in Deventer

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

U laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat je misschien wilt gaan verkopen. De makelaars sturen je vervolgens een bericht waarin zij uitleggen hoe zij jouw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Deventer

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Deventer?

  Er zijn in Deventer 61 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Deventer. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Deventer gemiddeld?

  Een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,3% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Deventer?

  Het tarief dat een makelaar in Deventer rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.054. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Deventer vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Deventer. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel