Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrecht

Makelaar in Nijmegen

We helpen toekomstige verkopers door alle leugens en beloftes van makelaars heen te kijken. Omdat we dagelijks zien wat makelaars beloven en wat ze wel of niet waarmaken hebben we deze lijst kunnen maken. 

 • Er zijn 97 makelaarskantoren actief in Nijmegen
 • De gemiddelde courtage die een makelaar rekent is 1,2%
 • Het kost gemiddeld 4.400 euro om een huis in Nijmegen te verkopen

 Gemiddelde makelaarscourtage Amsterdam

Dit zijn de top-10 beste makelaars die actief zijn in Nijmegen:

Deze 10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Nijmegen is handmatig samengesteld op basis van aantallen, snelheid, opbrengst en beoordelingen van eerdere verkopers.

De makelaars zijn actief in Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Noord, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Oud-West, Dukenburg en Lindenholt.

 1. Pulles Makelaardij
 2. Beaufort Makelaars
 3. Fontein Makelaardij
 4. Marjan van Heerde Makelaardij
 5. Kolmeijer Makelaars Nijmegen
 6. Jans Janssen Garantiemakelaars
 7. Hestia makelaars & taxateurs
 8. Driessen Makelaardij
 9. Rob Disbergen Makelaars Nijmegen
 10. Ooststede Makelaars

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Nijmegen

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis of appartement wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Een Nijmeegse makelaardij rekent gemiddeld € 4.403 voor het verkopen van een huis in Nijmegen. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage. Gemiddeld vraagt een makelaar in Nijmegen 1,2% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

 

Makelaars vergelijk in Nijmegen

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de Nijmeegse makelaars dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

 

 

Huis of appartement snel verkopen in Nijmegen

Wij houden van de makelaars bij hoe goed de opbrengst is, en hoe snel zij een woning verkopen. Hierdoor weet je zeker dat als het belangrijk is dat het huis snel verkocht is, dat dit ook lukt.

 

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze rekenen voor hun dienstverlening. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

 

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe ze over je huis denken.

 >> Vergelijk makelaars in Nijmegen

   

De top-5 snelle makelaars in Nijmegen

1. Pulles Makelaardij

2. Beaufort Makelaars

3. Fontein Makelaardij

4. Marjan van Heerde Makelaardij

5. Kolmeijer Makelaars Nijmegen

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Nijmegen

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijmegen?

  Er zijn in Nijmegen 97 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Amsterdam. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Nijmegen?

  Een makelaar in Nijmegen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Nijmegen rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.403. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Nijmegen vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Amsterdam. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel