AmsterdamAmersfoortRotterdamUtrechtDen HaagBredaDen BoschAlmereGroningenEindhovenTilburgApeldoorn

Vind een makelaar in Oldenzaal

Antoine Steenkamer
Antoine Steenkamer
Publicatiedatum: 30 augustus 2023
Vergelijk prestaties & tarieven van makelaars
Makelaar in Oldenzaal

Inhoudsopgave

  Er zijn veel makelaars te vinden in Oldenzaal. Op deze pagina lees je welke diensten deze makelaars aanbieden, welke tarieven ze hanteren, hoe ze presteren en bij welke brancheverenigingen ze zich kunnen aansluiten. Bepaal wat jij belangrijk vindt en vergelijk makelaars uit Oldenzaal op basis van hun betrouwbaarheid, deskundigheid en kosten. Ontdek ook onze top makelaars in Oldenzaal en vind snel de makelaar die het beste bij jou past.

  Hoe het werkt

  Via Mijn Verkoopmakelaar ontvang je voorstellen van betrouwbare makelaars uit jouw buurt in je mailbox, inclusief persoonlijk bericht en de kosten van hun dienstverlening. Zo vergelijk je makelaars uit Oldenzaal op basis van cijfers en beoordelingen en kun je tot 40% besparen op makelaarskosten. Lees meer over hoe Mijn Verkoopmakelaar werkt.

  Waar heb je een makelaar voor nodig?

  Over makelaars in Oldenzaal

  Wij houden de gemiddelde cijfers van makelaars uit Oldenzaal voor je bij, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. Op dit moment zijn er 5 makelaars actief in Oldenzaal. Gemiddeld rekenen zij met een courtage van % van de verkoopprijs. Een makelaar in Oldenzaal kost gemiddeld . Het afronden van een verkoop in Oldenzaal duurt gemiddeld 17 dagen.

  Bovenstaande gegevens hebben betrekking op verkoopmakelaars in Oldenzaal. Wil je juist meer weten over de recente resultaten van aankoopmakelaars in deze plaats? Neem contact met ons op, dan helpen we je verder.

  Aantal makelaars
  5
  Verkoopsnelheid
  17 dagen

  Top-5 beste makelaars in Oldenzaal

  Dit zijn de 5 van beste makelaars in Oldenzaal.

  1. Sleutelmakelaars
  2. De Huizenbemiddelaar Twente
  3. Silderhuis Makelaardij
  4. Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo
  5. Marcel Kon

  Dit overzicht van de beste makelaars in Oldenzaal is gemaakt op basis van hoe goed de makelaars hebben gepresteerd via Mijn Verkoopmakelaar. De makelaars zijn op basis van de volgende factoren met elkaar vergeleken:

  • Het aantal verkopen en aankopen in Oldenzaal
  • De snelheid van de verkoop en aankoop van de huizen
  • De opbrengst ten opzichte van de belofte vooraf
  • De beoordelingen van eerdere verkopers en kopers in Oldenzaal

  Wij werken dagelijks de top-10 lijst bij.

  Aankoopmakelaar nodig in Oldenzaal?

  Ben je op zoek naar een koopwoning in Oldenzaal? Om je kans op het vinden van jouw droomhuis te vergroten, is het inschakelen van een goede aankoopmakelaar essentieel. Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen!

  Benieuwd naar de voordelen van het vinden van een aankoopmakelaar via ons platform? We zetten er hier alvast een paar voor je op een rij:

  • Je ontvangt prijsvoorstellen van makelaars die tot wel 40% goedkoper zijn dan buiten ons platform
  • Je ontvangt enkel prijsvoorstellen van betrouwbare makelaars die door ons zijn gecontroleerd op basis van hun resultaten
  • Je bespaart tijd, want het speurwerk naar een goede makelaar nemen we helemaal voor je uit handen
  • Je maakt geheel gratis gebruik van ons platform en je zit nergens aan vast
  Vind een aankoopmakelaar

  NVM, VBO en VastgoedPro makelaars in Oldenzaal

  Op Mijn Verkoopmakelaar is een breed scala aan makelaars aangesloten. Sommigen zijn aangesloten bij brancheorganisaties, zoals NVM of VBO. Anderen zijn aangesloten bij beroepsorganisaties, zoals VastgoedPro. Weer anderen werken helemaal zelfstandig.

  De NVM is de belangrijkste vereniging voor makelaars in Nederland met ongeveer 4400 leden, gevolgd door de VBO met ongeveer 1100 leden. VastgoedPro is een beroepsorganisatie met ongeveer 800 leden.

  NVM-makelaars moeten aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Strenge opleidingseisen
  • Ethische regels
  • Het bezit van een specifiek makelaarsdiploma (makelaarsdiploma van SVMNIVO)

  Het opstarten van een NVM-kantoor vereist dan ook een uitgebreidere procedure dan bij VBO en VastgoedPro. Daarom betaal je ook vaak iets meer voor de diensten van een NVM-kantoor als je het vergelijkt met niet-NVM makelaars.

  De prestaties van makelaars in Oldenzaal

  Het vinden van een makelaar in Oldenzaal met een goed verhaal, is niet zo lastig. Een makelaar die écht doet wat hij of zij belooft, die is pas écht waardevol. Daarom houden wij een strak overzicht van de cijfers en resultaten van onze makelaars voor je bij. Zo kun jij in één oogopslag zien op welke makelaar in Oldenzaal je kunt bouwen.

  De betrouwbaardheid van makelaars in Oldenzaal

  Iedereen die een verkoopmakelaar via Mijn Verkoopmakelaar vindt, ontvangt vooraf een inschatting van de verkoopopbrengst. Als we deze inschattingen vergelijken met de daadwerkelijke verkoopprijs, dan ontvangen verkopers in Oldenzaal in 67% van de gevallen méér dan vooraf werd ingeschat.

  Pelikaanstraat 9, Oldenzaal- Verkoop
  7 maanden geleden verkocht
  100%van de vraagprijs (€ 250.000)
  Binnen 14 dagen verkocht
  Telgenkamp 20, Oldenzaal- Verkoop
  9 maanden geleden verkocht
  +3%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 497.500)
  Binnen 18 dagen verkocht
  Peterskamplaan 73, Oldenzaal- Verkoop
  2 jaar geleden verkocht
  +5%meer opgebracht dan de vraagprijs (€ 229.000)
  Binnen 19 dagen verkocht
  Een huis dat wordt verkocht in Oldenzaal levert gemiddeld 103% op van wat vooraf wordt ingeschat. Het verkopen van een huis in Oldenzaal duurt gemiddeld 17 dagen via Mijn Verkoopmakelaar.

  Wat heb je aan een makelaar?

  Het inschakelen van een makelaar neemt je veel zorgen en stress uit handen. Zo zorgt een makelaar voor:

  1. Het vinden van geschikte woningen (nog voordat ze op Funda staan)
  2. Het plaatsen van jouw woning op woningsites, zoals Funda
  3. De bezichtigingen en onderhandelingen
  4. Het regelen en controleren van alle benodigde documenten

  Weten wat een makelaar nog meer doet? Lees meer over wat de werkzaamheden van een verkoopmakelaar zijn en wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees hier alles wat je moet weten over het verkopen van je huis of het kopen van een huis.

  Weet jij hoeveel jouw huis waard is? Bereken het binnen 1 minuut!

  Wil je weten wat jouw huis waard is? Met onze gratis waardebepaling heb je binnen 1 minuut het antwoord. Het werkt heel simpel: vul jouw naam, adres en e-mailadres in op het formulier. Dan halen wij alle beschikbare gegevens over jouw woning op. Daarnaast onderzoeken we welke vergelijkbare woningen er de afgelopen tijd in jouw buurt zijn verkocht.

  Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw waarderapport + een handig overzicht van recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt.

  Tip: wil je jouw woning binnenkort verkopen, maar wacht je nog op het beste moment? Vink de optie ‘Update waardestijging’ aan op het formulier. Dan ontvang je iedere 2 maanden een update van ons over de actuele waardeverandering van jouw huis.

  Wat is mijn huis waard?

  Vergelijk makelaars in Oldenzaal

  Waarom Mijn Verkoopmakelaar

  • Ontvang voorstellen van meerdere makelaars
  • Krijg vooraf duidelijkheid over kosten
  • Kies op basis van prestaties en resultaten
  • Ruim 3.000 mensen gingen je voor
  • Gratis & vrijblijvend

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel