Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Leiderdorp

De lijst met de 5 beste makelaars die actief zijn in Leiderdorp. Onderaan de pagina lees je hoe je gemakkelijk achter de prijzen van de makelaar kunt komen.

Dit zijn de top-5 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Leiderdorp

Op basis van reviews, scores, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-5 samengesteld van de beste makelaars die actief zijn in Kerkwijk, De Vogelwijk, De Schansen, Binnenhof, Voorhof, Oranjewijk, Buitenhof en Leyhof.

. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars uit Leiderdorp en omgeving.

  • Drieman Garantiemakelaars
  • Rijnland Makelaars
  • Obèr Makelaardij
  • Fons van Beukering Makelaars
  • De Wekker Makelaardij

Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars is gevestigd in Leiderdorp. Drieman is aangesloten bij de NVM. Het makelaarskantoor is te vinden op de Oosterschans.

Het kantoor staat onder leiding van Keesjan Bouw. Samen met Ellen Vlasveld-Hofenk bedient hij de woningmarkt in Leiderdorp.

Rijnland Makelaars

Rijnland makelaars komt eigenlijk uit Voorschoten. Daar is het kantoor ooit in 1964 begonnen. Op dit moment bestaat de makelaarsorganisatie uit de vestiging in Voorschoten en in Leiderdorp.

Samen bedienen de vestigingen van Rijnland makelaars de plaatsen Voorschoten, Leiderdorp, Leiden, Oestgeest, Leidschendam, Voorburg en Zoeterwoude.

Obèr Makelaardij

Obèr Makelaardij is in 2002 opgericht door Ferenc Obèr. Het kantoor is aangesloten bij brancheorganisatie VBO.Het kantoor behaalt op funda gemiddeld een 9,1 op funda.

Het kantoor is te vinden op de Hoofdstraat. Daar wordt Ferenc ondersteund door marketeer Kishan Arjun en binnendienst medewerker Marian Bruines.

Fons van Beukering Makelaars

Fons van Beukering heeft het gelijknamige kantoor in 2017 opgericht. Het makelaarskantoor is gevestigd aan de Statendaalder. 

Fons bedient de woningmarkt van Leiderdorp samen met Eduard Felitsiant. De 2 makelaars worden daarin ondersteund door binnendienst medewerker Johannes Bijleveld.

De Wekker Makelaardij

De Wekker Makelaardij is een van de grotere makelaars in de omgeving van Leiden en Leiderdorp.  Het makelaarskantoor is aangesloten bij brancheorganisatie VBO en staat onder leiding van Peter de Wekker.

De Wekker Makelaardij heeft naast een vestiging in Leiden, ook een vestiging in Zoetermeer. Vanuit de vestiging in Leiden wordt de woningmarkt in Leiderdorp, Leiden, Voorschoten en Zoeterwoude bediend.

 

Wat kost het verkopen van een huis in Leiderdorp?

Makelaars zien het liefst eerst de woning, voordat ze zeggen wat hun dienstverlening kost. Vroeger was de enige manier om de kosten te vergelijken, alle makelaars 1-voor-1 bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoeft u dat niet te doen. U hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

U laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat u misschien binnenkort wilt gaan verkopen. De makelaars bekijken de foto's van uw woningen vertellen hoe zij uw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Veel van de makelaars uit deze top-5 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kunt u niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: u kunt er ook achter komen wie het hardste voor u gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat u ook nog altijd af kunt zien van uw aanvraag. Dus ook als u bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer u gaat verkopen, kunt u uw woning voorleggen aan de makelaars. Zo komt u er achter wat de verkoopkansen zijn van uw woning.

Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel