Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrecht

Makelaar in Den Bosch

Dit zijn de 8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Den Bosch. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in 's Hertogensbosch kosten.

 • Er zijn 87 makelaarskantoren actief in Den Bosch
 • De gemiddelde courtage die een makelaar rekent is 1,4%
 • Het kost gemiddeld 4.200 euro om een huis in Den Bosch te verkopen

 

 

 

Dit is de top-8 beste makelaars in Den Bosch

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Den Bosch samengesteld. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in de Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel, Vliert, Empel, Noord, Maaspoort, West, Engelen, Rosmalen Zuid, RosmalenNoord, DeGrooteWielen, Nuland en Vinkel.

 1. House to Sell Den Bosch
 2. RE/MAX Optimus Makelaars
 3. Stoffels Makelaardij
 4. Activo Makelaardij
 5. Boumij Makelaars
 6. AMB Makelaars
 7. Bijzonder Wonen Makelaardij
 8. Nextmove Makelaars

  

Makelaars vergelijken Den Bosch 

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

 • Besparen op courtage
 • Makelaars die hoge opbrengst opleveren
 • 2 minuten tijd

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

 

Huis verkopen in Den Bosch

  

1. House to Sell Den Bosch

Carola van der Krabben leidt het kantoor in Den Bosch. Vanuit Den Bosch wordt ook de rest van de House to Sell-organisatie geleid.

 

  

 

2. RE/MAX Optimus Makelaars

Vanuit Oisterwijk verkoop Harrie van Beers ook woningen in Den Bosch. Zijn snelgroeiende kantoor mocht niet ontbreken in dit lijstje.

RE/MAX is een internationale makelaarsorganisatie met meerderde kantoren in Nederland. 

 

 

 

3. Stoffels Makelaardij

Vanuit Rosmalen is Stoffels Makelaardij ook actief in Den Bosch. Het kantoor, bestaande uit 4 medewerkers, verkoopt zo'n 100 huizen per jaar. Als je je huis in Den Bosch wilt verkopen, heb je waarschijnlijk contact met Bart Stoffels of Hans van der Putten.

 

 

4. Activo Makelaardij

Activo makelaardij is actief vanuit Molenhoek en verkoopt veel huizen in Den Bosch. Het team bestaat uit 7 medewerkers. Wij hebben de meeste ervaring met Jolien van den Hogen.

  

  

5. Boumij Makelaars

Boumij is een bekende makelaar in de omgeving. Het kantoor kent 23 medewerkers. Als grote bekende mocht het kantoor niet ontbreken in dit lijstje. Wij hebben er nog maar weinig ervaring mee, dus staat de makelaardij niet al te hoog.

   

  

6. AMB Makelaars

AMB makelaars bestaat uit 8 medewerkers. Het kantoor heeft naast 's-Hertogensbosch ook vestigingen in Vught en Drunen. 

  

   

7. Bijzonder Wonen Makelaardij

Een bijzondere toevoeging in dit lijstje. De makelaardij doet alleen hele bijzondere objecten, die wat meer aandacht nodig hebben. En daar zijn ze harstikke goed in. Qua aantallen hoort het kantoor hier niet, maar mocht je een bijzondere woning in Den Bosch hebben dan is dit juist het kantoor wat je moet kiezen!

  

   

8. Nextmove Makelaars

Nextmove is de stoerste in de lijst. Dit VBO-kantoor is niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. Het gezicht van de Bosche makelaars is Frank Reede.

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Den Bosch

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Bosch?

  Er zijn in Den Bosch 87 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Bosch. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Den Bosch gemiddeld?

  Een makelaar in Den Bosch rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,4% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Den Bosch?

  Het tarief dat een makelaar in Den Bosch rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.186. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Den Bosch vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Den Bosch. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel