Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrecht

Makelaar in Enschede

Dit zijn de 8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Enschede. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Enschede kosten.

Top-8 beste makelaars in Enschede

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Enschede samengesteld. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in de Centrum, Hogeland-Velve, Boswinkel-Stadsveld, Twekkelerveld, Enschede-Noord, Ribbelt-Stokhort en Enschede-Zuid.

 1. Marcel Kon Makelaardij
 2. Vera Welker Makelaars
 3. Mijneigenmakelaar
 4. Sleutelmakelaars
 5. Blik Makelaars
 6. Snelder Zijlstra Makelaars
 7. Thoma Post Makelaars Enschede
 8. Nieuw Wonen Twente

 

  

1. Marcel Kon Makelaardij

Het kantoor met 7 medewerkers staat voor ons op in 1 in Enschede. De leiding van het kantoor ligt in handen van Marcel Kon zelf. Wij hebben de meeste ervaring met Jordy Zwarteveen, makelaar bij het kantoor.

  

 

2. Vera Welker Makelaars

Ook dit makelaarskantoor heeft een team van 7 mensen. Samen doen zij verkopen en aankopen in Enschede. Eigenaar van het kantoor is Vera zelf. 

Het kantoor is lid van de NVM en is gecertificeerd om taxaties te doen.

 

 

 

3. Mijneigenmakelaar

Dit moderne kantoor bestaat uit drie makelaars: Caroline de Vries, Hilde Weerman en Mathilde Reinerink.

Het kantoor is aangesloten bij de VBO en doet naar aan- en verkoop, ook taxaties.

 

 

4. Sleutelmakelaars

Dit kantoor is van Wilfried Wiggers. Hiervoor was Wilfried actief onder de vlag van de Huizenbemiddelaar, maar inmiddels is de makelaar met zijn eigen kantoor actief.

  

  

5. Blik Makelaars

Blik Makelaars wordt geleid door Florian Esse. Samen met Olaf Weghorst bedient hij de woningmarkt in Hengelo en Enschede. Het makelaarsduo wordt ondersteund door Marit en Lisa.

   

  

6. Snelder Zijlstra Makelaars

Snelder Zijlstra Makelaars is een grote organisatie met 3 vestigigingen: Enschede, Almelo en Hengelo. Het team in Enschede bestaat uit Anouk Hagels, Caspar Branderhorst en Niek Geerdink. 

Het kantoor is aangesloten bij de NVM.

  

   

7. Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post is een grote makelaarsorganisatie met heel veel vestigingen in Nederland. De vestigingen in Enschede bestaat uit 16 medewerkers. 

  

   

8. Nieuw Wonen Twente

Nieuw Wonen Twente is onderdeel van Snelder Zijlstra Makelaars. Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met het verkopen van nieuwbouwwoningen.

 

Makelaars vergelijken in Enschede 

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

U laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat je misschien wilt gaan verkopen. De makelaars sturen je vervolgens een bericht waarin zij uitleggen hoe zij jouw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Enschede

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Enschede?

  Er zijn in Enschede 80 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Enschede. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

 • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Enschede gemiddeld?

  Een makelaar in Enschede rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,7% van de opbrengst.

 • Wat kost het verkopen van een huis in Enschede?

  Het tarief dat een makelaar in Enschede rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.198. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Makelaars in Enschede vergelijken - hoe doe ik dat?

  Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Enschede. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel