Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Vleuten - De Meern

Op deze pagina vind je een overzicht van de top-10 beste makelaars in Vleuten - De Meern . Ook hebben wij een kaartje toegevoegd van alle actieve verkoopmakelaars die in Vleuten - De Meern huizen verkopen .

Huis verkopen Utrecht makelaars

 

De top-10 beste makelaars in Vleuten - De Meern

Op basis van beoordelingen, reviews en onze eigen ervaringen hebben we de lijst samengesteld van de beste makelaars in Vleuten - De Meern. Wij hebben de lijst handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Vleuten - De Meern:

  1. Vizier Makelaardij
  2. Grada Jager Makelaardij
  3. HJ Makelaardij
  4. RE Aankoopmakelaars
  5. Peek&Pompe Makelaars
  6. Brecheisen Makelaars
  7. Waltmann Makelaars
  8. Nu Makelaardij
  9. Van As & Van Hooff Makelaars
  10. Donné Vatgoed

   

  De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Vleuten - De Meern

  Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarscourtage die makelaars rekenen voor de verkoop van een huis. 

  Tarieven makelaars Utrecht vergelijken verkopen huis

  Een Utrechtse makelaardij vraagt gemiddeld een tarief van € 4.911 voor het verkopen van een huis in Utr echt. Veel makelaarskantoren vragen overigens niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage: een courtage.

  Makelaarscourtage Utrecht vergelijken verkopen huis

  Gemiddeld vraagt een makelaar in Utrecht 1,2% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

    

  Makelaars vergelijken in Vleuten - De Meern

  Vul hieronder jouw postcode in, dan weten de makelaars uit Utrecht Oost dat je binnenkort jouw woning gaat verkopen. Zij laten voor je een reactie achter met wat ze van jouw woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning gaat opleveren . Dat is gratis en vrijblijvend.

  • Aanpak van de verkoop
  • Inschatting van de opbrengst
  • Het tarief dat de makelaars rekenen

  Kosten besparen

  De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten . Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

  Geen gedoe

  Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop.

  Vergelijk makelaars in Vleuten - De Meern

   

  Huis verkopen in Vleuten - De Meern


  Vleuten - De Meern heeft 50.000 inwoners (2020). De wijk is ontstaan in 1997. Maar nog steeds worden er nieuwe woningen in het gebied gebouwd. 

  Goede makelaars in Vleuten - De Meern

  Qua makelaars moet je in Vleuten - De Meern even goed opletten. Niet alle makelaars zijn namelijk even actief. Hierdoor zijn ze nét niet op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen.

  Ons advies om 2 of 3 makelaars te benaderen voor jouw verkoop. Daarvoor kun je de makelaars bellen en uitnodigen, maar vaak krijg je dan niet te horen wat zij kosten. 

  Vind je het belangrijk dat makelaars niet het geld uit je zakken kloppen, dan kun je hieronder van meerdere makelaars de tarieven opvragen.

   

  Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Vleuten - De Meern

  • Hoeveel makelaars zijn er actief in Vleuten - De Meern?

   Er zijn in Utrecht 222 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Utrecht. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Vleuten - De Meern gemiddeld?

   Een makelaar in Vleuten - De Meern rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

  • Wat kost het verkopen van een huis in Vleuten - De Meern?

   Het tarief dat een makelaar in Vleuten - De Meern rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.911. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  • Makelaars in Vleuten - De Meern vergelijken - hoe doe ik dat?

   Door je huis hier aan te melden. Je krijgt dan reacties van de makelaars uit Utrecht Vleuten - De Meern. Vervolgens kun je de reacties van de makelaars vergelijken op opbrengst, aanpak en kosten.

  Auteur Antoine | Laatst gewijzigd op 8 september 2021

  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel