Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Gouda

Huizen in Gouda

Door: Metro Centric

Dit is de top-10 beste makelaars voor het verkopen van een huis in Gouda. Op basis van beoordelingen, reviews en onze eigen ervaringen hebben we deze top-10 van makelaars in Gouda samengesteld.

 • Op de Goudse woningmarkt zijn 33 makelaarskantoren actief
 • De beste verkopende makelaarskantoren in Gouda, komen uit Gouda zelf
 • Makelaarskantoren in Gouda rekenen gemiddeld 1,2% courtage voor hun diensverlening

  

Vergelijk direct makelaars in Gouda

 • Top-10 makelaars
 • Uit Gouda
 • Per email

 

Top-10 beste makelaars van Gouda

Wij hebben de lijst handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in Gouda.

 1. Van Herk Makelaardij Gouda
 2. Klein Makelaardij
 3. Viavesta Makelaars & adviseurs
 4. Van 't Hof Makelaardij
 5. Dupree Makelaars O.G.
 6. Boer Makelaardij
 7. April Makelaars
 8. Alpha Makelaardij
 9. Lafeber Makelaardij
 10. Slingerland Makelaardij

  

Over de woningmarkt van Gouda

Belangrijkste buurten: Binnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkkersluis en Westergouwe.

Basisscholen: 34 scholen

Middelbare scholen: Antoniuscollege Gouda, Coornhert Gymnasium, De Goudse Waarden, De GSG Leo Vroman, Driestar College en het Wellantcollege

Beste koffietentjes: Paviljoen Rederij De Vrijheid, De Kleinschuur en Kruim

Grootste woonpluspunten: Reeuwijkse plassengebied, bereikbaarheid met trein en bereikbaarheid met auto

    

 

Makelaarskantoren in Gouda & Reeuwijk

Locaties van de beste makelaars in Gouda

 

  Logo Van Herk Gouda

   

  Van Herk Makelaardij Gouda

  Van Herk Makelaardij Gouda is een van de kantoren van het makelaarskantoor Van Herk. Van Herk is een van de grootste makelaarskantoren in Zuid-Holland. Landelijk staat de vastgoedorganisatie op nummer 7 van de beste verkopende makelaars in Nederland. Van Herk Makelaardij is lid van de NVM.

  De vestiging in Gouda staat onder leiding van Fred Hakstege, een rasechte makelaar. Fred komt uit Gouda. Hiervoor heeft Fred de vestiging in Capelle a/d IJssel geleid. Sinds 2020 is Fred weer terug in Gouda.

  Samen met Jeroen Slingerland en vastgoedadviseur Mark de Koning en binnendienstmedewerker Chantal Bosman is Fred verantwoordeijk voor alle aan- en verkopen in Gouda en Reeuwijk. Het kantoor zit op de hoek van de Lange Tiendeweg en het Houtmanplatnsoen.

   

  Logo Viavesta gouda

   

  Viavesta Makelaars & Adviseurs

  Viavesta is een van de grotere makelaarkantoren actief in Gouda en Reeuwijk. Dit is echt een makelaar voor een duurder segment. Het kantoor staat onder leiding van Hermy van der Waal.  Hermy richtte het kantoor op in 2000 en sindsdien gegroeid tot een belangrijk Gouds makelaarskantoor.

  In totaal kent het kantoor nu 10 medewerkers die zich bezighouden met het aankopen, verkopen en taxeren. Het kantoor is gevestigd aan Klein Amerika.

  Viavesta is naast NVM-lid, ook lid van het Qualis netwerk. Qualis is een netwerk van makelaars die actief zijn in het hogere segment. Viavesta is om die reden ook actief in Reeuwijk. Daarnaast is het kantoor ook actief in de omliggende gebieden Moordrecht, Haastrecht en Nieuwkoop.

   

  Logo Van 't Hof Makelaardij

   

  Van 't Hof Makelaardij

  Dit oer-Goudse kantoor ging in 1959 van start. Deze 'oude bekende' uit Gouda is met vestigingen in Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen inmiddels een grote speler in Zuid-Holland geworden.

  De huidige Goudse vestigingen wordt geleid door Berto Manschot. Vanuit deze vestiging wordt ook bedrijfsmatige makelaardij bedreven en financieel avies gegeven aan particulieren. Het team in Gouda voor de gewone makelaardij bestaat uit 6 medewerkers.

   

  Logo Dupree

   

  Dupree Makelaars O.G.

  Dupree is een van de bekendste kantoren in Gouda. Dupree makelaars is in 1999 opgericht door Geert Dupree. Geert is met name actief voor kantoor Reeuwijk.

  De Goudse vestiging van Dupree Makelaars staat onder leiding van Wouter Poelman. Samen met makelaar Jan van Eeden Petersman is Wouter verantwoordelijk voor alle aankopen en verkopen in Gouda. Ze worden daarin ondersteund door 5 binnendienst medewerkers.

   

  Logo Boer Makelaardij Gouda

   

  Boer Makelaardij

  Boer Makelaardij is een van de grotere makelaars in Gouda. Het kantoor is gevestigd aan de Meridiaan, op het bedrijventerrein waar ook de Goudse Brandweer zijn kazerne heeft. Carla Goedhart is samen met Robert Roos en Sebastiaan Lagendijk verantwoordelijk voor de woningverkopen in Gouda.

  Boer Makelaardij is een belangrijke financier voor veel sportverenigingen en evenementen in Gouda. Zo is Boer hoofdsponsor van sportvereniging TIOD.

   

  Gouda Klein logo

   

  Klein Makelaardij

  Klein Makelaardij is opgericht door Menno Klein. Het kantoor is begin 2019 na 10 jaar van Haastrecht naar Gouda verhuisd. Samen met zijn collega Ellen Verwaaij helpt Menno Goudse woningeigenaren met het verkopen van hun huis. Het kantoor is lid van de NVM en heeft op Funda een gemiddelde score voor verkoop van 9,1.

  Het kantoor is gevestigd aan de Lange Tiendeweg. De locatie is te herkennen aan het opvallende autootje waarmee Menno zijn klanten bezoekt. Klein Makelaardij is actief in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Oudewater en Schoonhoven.

  Logo April Makelaars

   

  April makelaars

  April makelaars is een makelaarsorganisatie die in 2006 begon in Gouda. Inmiddels is het kantoor door succes gegroeid naar Vleuten, Vianen en Leiden. Het kantoor in Gouda staat sinds 2015 onder leiding van Henk van Wijngaarden.

  Voordat Henk bij April Makelaars begon, heeft hijmeer dan 7 jaar bij Van 't Hof Makelaardij gewerkt, een andere Goudse makelaar die ook in deze lijst voorkomt.

   

  Logo Alpha Makelaars

   

  Alpha makelaardij

  Alpha Makelaardij is een Gouds makelaarskantoor onder leiding van Mirna Bredt. Nadat Mirna in 1993 bij Alpha Makelaardij is komen werken, heeft zij in 2004 het kantoor overgenomen. Haar 'damesteam' bestaat uit Willeke van Leeuwen en Linda Caenen-Asscheman (oud-medewerker van Viavesta). De drie makelaars worden ondersteund door 3 (vrouwelijke) binnendienst medewerkers.

  Het kantoor is gespecialiseerd in monumentale panden. Monumenten hebben door alle regelgeving en beperkingen een ander advies nodig dan gewone woningen.

   

  Logo Lafeber Makelaardij

   

  Lafeber Makelaardij

  Lafeber Makelaardi bestaat al ruim 40 jaar. Het kantoor was vroeger wat groter dan nu. Lafeber Makelaardij staat onder leiding van Frits Lafeber.

   

  Makelaars vergelijken in Gouda & Reeuwijk

  Door hieronder jouw gegevens in te vullen, hoor je van de Goudse makelaars wat zij van je woning vinden. Zij laten voor u een reactie achter met hun courtage, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert.

  Vrijblijvend en gratis

  Mijn Verkoopmakelaar is een gratis website. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van verkoop. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars.

  Kosten makelaars vergelijken in Gouda

  Kosten besparen

  Je krijgt van de makelaars  te horen wat zij rekenen voor jouw huis, zonder dat ze langs hoeven te komen. En dat kan behoorlijk wat geld schelen. Gemiddeld bespaart iemand via Mijn Verkoopmakelaar 1.700 euro door de makelaars te vergelijken. 

  Vul je Postcode en Huisnummer in:

  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Gratis
  • Snel

   

  Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Gouda

  • Hoeveel makelaars zijn er in Gouda actief?

   Er zijn in Gouda 33 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Gouda. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

  • Hoe hoog is de makelaarscourtage in Gouda gemiddeld?

   Een makelaar in Gouda rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,2% van de opbrengst.

   Het tarief dat een makelaar in Gouda rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €4.157. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

  • Wat is de top-10 beste makelaarskantoren in Gouda?

   1. Van Herk Makelaardij Gouda
   2. Klein Makelaardij
   3. Viavesta Makelaars & adviseurs
   4. Van 't Hof Makelaardij
   5. Dupree Makelaars O.G.
   6. Boer Makelaardij
   7. April Makelaars
   8. Alpha Makelaardij
   9. Lafeber Makelaardij
   10. Slingerland Makelaardij

  Auteur Antoine | Laatst gewijzigd op 24 juni 2021

  Bekend van

  Algemeen DagbladTelegraafTrouwQuote
  Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel