Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Dordrecht

Dit zijn de 8 van de beste makelaars voor het verkopen van een huis in Dordrecht. Ook leggen wij onderaan de pagina uit hoe je er achter kan komen wat makelaars in Dordrecht kosten.

 

Top-8 beste makelaars in Dordrecht voor het verkopen van een huis

Op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen hebben we deze top-8 van makelaars uit Dordrecht samengesteld. De lijst is handmatige samengesteld uit alle makelaars die actief zijn in de Binnenstad19e-eeuwse SchilOud-KrispijnNieuw-KrispijnLand van ValkIndische- en VolgenbuurtStraat-WestStraat-OostWielwijkCrabbehofZuidhovenSterrenburgDubbeldamStadspolderVisserhoek, en Oudelandshoek.

 1. Baas Makelaardij
 2. 2M Makelaars Dordrecht
 3. Home 4 You Makelaars
 4. OZP Makelaars
 5. Nouwen Makelaardij
 6. Vijfvinkel Trossèl Makelaars
 7. Ooms Makelaars Dordrecht
 8. Waltmann Makelaar

 

  

1. Baas Makelaardij
Baas Makelaardij is de eerste op de lijst. Het kantoor staat onder leiding van Erwin Dornscheidt. Samen met Sandra helpen zij toekomstige verkopers bij de verkoop van huis in Dordrecht.

Baas Makelaardij is een NVM kantoor en is daarnaast ook certificeerd voor het doen van taxaties.

  

 

2. 2M Makelaars Dordrecht
2M Makelaars wordt aangevoerd door Tiemen Witvliet. Samen met 5 collega's help zij Drechtenaren met verkoop, aankoop en taxaties.

Van alle medewerkers hebben wij met name ervaring met Arjen Vos, makelaar en taxateur bij het kantoor.

 

 

 

3. Home 4 You Makelaars
Home 4 You is meer een uitdager in de Dordrechtse woningmarkt. Het kantoor is actief in een groter gebied en doen minder verkopen in Dordrecht. Wél is het kantoor vaak wat scherper in de kosten dan andere makelaars in Dordrecht. 

 

 

4. OZP Makelaars
OZP Makelaars is middelgroot. Met 7 medewerkers mag deze makelaar niet onderbreken in deze lijst. De leiding ligt in handen van Johan Oosterlee. 

  

 

 

5. Nouwen Makelaardij
Een echte Dordrechtse Makelaar: Nouwen Makelaardij. De aansturing wordt gedaan door Jelmer Balm. Het team bestaat uit 7 medewerkers.

Naast verkoop helpt het kantoor jou ook bij aankoop en taxaties.

   

  

6. Vijfvinkel Trossèl Makelaars
Misschien wel 1 van de bekendste makelaarskantoren van Dordrecht. En naar onze mening: in ieder geval de beste uitstraling! Daarnaast hebben ze ook een complete merchandise-lijn waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

  

   

7. Ooms Makelaars Dordrecht
De 'grote uit Rotterdam' is ook in Dordrecht actief. De gezichten van de vestiging is Dordrecht zijn Jilles de Haas, Salomé Schaap en Adriënne Lakerveld.

  

   

8. Waltmann Makelaar
120 jaar oud. Honderdentwintig. Waltmann is een van de marktleiders in Dordrecht. Wij hebben iets minder ervaring met hoe goed zij zijn, dus konden we niet goed verdedigen om het kantoor hoog te plaatsen. Maar ontbreken mocht het kantoor zeker niet!

 

Wat kost het verkopen van een huis in Dordrecht?

Meestal wil een makelaar eerst langskomen voor een gesprek, voordat hij vertelt wat hij denkt dat de woning waard is en wat hij voor kosten in rekening brengt. Vroeger was de manier om daar achter te komen om alle makelaars 1-voor-1 te bellen om een afspraak te maken.

Via Mijn Verkoopmakelaar hoef je dat niet te doen. Je hoeft niet langer moeite te doen om zelf contact met ze op te nemen.

Je laat simpelweg via Mijn Verkoopmakelaar in één keer aan alle makelaars uit de buurt weten dat je misschien wilt gaan verkopen. De makelaars sturen je vervolgens een bericht waarin zij uitleggen hoe zij jouw woning zouden verkoper, wat dat kost en wat de woning kan opleveren.

Veel van de makelaars uit deze top-8 zijn actief op Mijn Verkoopmakelaar. Zo kun je niet alleen heel makkelijk van meerdere makelaar de kosten vergelijken: je kunt er ook achter komen wie het hardste voor jou gaat lopen.

Vrijblijvend en gratis

Mijn Verkoopmakelaar is gratis. Makelaars reageren altijd vrijblijvend, zodat je ook nog altijd af kunt zien van jouw aanvraag. Dus ook als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of en wanneer je gaat verkopen, kun je jouw woning voorleggen aan de makelaars. Zo kom je er achter wat de verkoopkansen zijn van jouw woning.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel