Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrechtGroningenBredaArnhemAmersfoortEnschedeBredaDeventerTilburgNijmegenMaastrichtZoetermeerAlmereHaarlemLeiden

Makelaar in Leidschendam-Voorburg

Hieronder lees je wat je moet doen om je huis te verkopen met een makelaar in Leidschendam-Voorburg. Je vindt de top-10 van goed makelaars voor het verkopen van je woning in Leidschendam-Voorburg. Én we geven je een paar tips over wat je kunt doen, om de verkoop makkelijker te maken.

 

Over Leidschendam-Voorburg

Basisscholen: 22

Inwoners: 75.000

Buurten: Voorburg, Leidschendam, Stompwijk, Wilsveen en de Molendriegang

Winkelcentra: Winkelcentrum De Julianabaan, Westfield Mall

Parken: Zijdepark, Arentsburgh, Vreugd en Rust, Stadstuin Rusthout, Park Prinsenhof, Middenburg

Bezienswaardigheden: Kyocere stadion (ADO Den Haag), de Vliet

Potentiële kopers: Gezinnen

Pluspunten: bereikbaarheid, nieuwbouw

  

Geschiedenis van Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is ontstaan uit de 3 gemeenten: Voorburg, Veur en Stompwijk. In 1870 telden deze drie gemeenten samen 6.100 inwoners. Later, in 2002 gingen de gmeenten Voorbrug en Leidschdendam samen. 

In de periode rond 2002 veranderde er veel aan de gemeentelijke indelingen. Den Haag annexeerde de plek waar nu Leidschenveen staat en de Vlietzone. Dit na strijd met Rijswijk en Nootdorp.

  

Dit zijn de top-10 beste makelaars in Leidschendam-Voorburg:

In Den Haag zijn in totaal 91 makelaars actief. Dit is de top-10 van beste makelaars in Leidschendam-Voorburg gebaseerd op ervaringen van gebruikers van Mijn Verkoopmakelaar, beoordelingen op vergelijkingswebsites en daadwerkelijke prestaties.

 1. Emil NVM Makelaars
 2. Borgdorff Makelaars
 3. Röttgering makelaars
 4. MTV Makelaardij
 5. B&F Makelaar
 6. Hogenboorn Makelaardij
 7. Van Lieshout Kruize NVM Makelaars
 8. WVK Makelaars
 9. Smash Makelaars
 10. Fastgoed Makelaars

Doordat we de makelaars elke dag bezig zien, weten we inmiddels een beetje wie er goed zijn en wie niet. Met deze lijst hopen we onze kennis te delen en een duidelijkheid te geven over welke makelaars in Leidschendam en Voorburg wél goed zijn en welke je kunt overslaan.

   

Huis verkopen in Leidschendam-Voorburg

Ben je van plan een huis te verkopen in Leidschendam-Voorburg, dan heb je het op zich makkelijk. Er zijn veel kopers geïnteresseerd in een woning in Leidschendam-Voorburg. 

Leidschendam-Voorburg wordt gekenmerkt door eensgezinswoningen daar omheen veel water, groene buitenruimte en speelpleintjes. Dat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met lange verkooptrajecten. Een verkoop binnen een maand is geen uitzondering in Leidschendam-Voorburg.

  

De gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis in Leidschendam-Voorburg

Begin 2021 hebben we een onderzoek gedaan de gemiddelde makelaarstarieven als je je huis wilt verkopen voor een makelaarskantoor.

Kosten huis verkopen makelaar Den Haag tarief

Een makelaardij uit de omgeving Den Haag rekent gemiddeld € 3.287 voor het verkopen van een huis. Veel makelaarskantoren vragen niet een vast bedrag, maar rekenen een verkooppercentage.

Kosten huis verkopen Den Haag makelaarscourtage

Gemiddeld vraagt een makelaar in Den Haag 1,1% van de verkoopopbrengst als makelaarscourtage voor het verkopen van een huis. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

 

Makelaarskantoren in Leidschendam-Voorburg

 

Smash Makelaars

Smash Makelaars Logo

Smash Makelaars zit in de straat Tulpentuin in Voorburg en een kantoor aan de Binckhorstlaan in Den Haag. De eigenaar is Sander van Meerten. Sander heeft een historie in de Biotech en is werkzaam geweest voor de producent van het coronavaccin Janssen. De makelaardij is werkzaam in de Haaglanden.

  

Makelaars vergelijken in Leidschendam-Voorburg

Door hieronder jouw gegevens achter te laten, weten de makelaars uit Den Haag dat je misschien binnenkort jouw huis wilt verkopen. Zij laten voor jou een reactie achter met wat ze van de woning vinden, wat de verkoopkansen zijn en wat zij denken dat de woning oplevert bij een verkoop. Dat is allemaal gratis en vrijblijvend.

Kosten besparen

De makelaars zullen je ook meteen vertellen wat ze kosten. Dan heb je ook gelijk een overzicht van wat zo'n verhuizing kost. Gemiddeld zit er namelijk wel 1.700 euro verschil tussen een dure en een goedkope makelaar.

Geen gedoe

Dit is de makkelijkste manier om een goed overzicht te krijgen van welke makelaar je het beste kunt inschakelen voor een verkoop. Je hoeft ze niet 1-op-1 thuis uit te nodigen, maar hoort wel hoe de makelaars over je huis denken.

 

Veelgestelde vragen over het huis verkopen in Leidschendam-Voorburg

 • Wat is de top-10 makelaars in Leidschendam-Voorburg?

  1. Emil NVM Makelaars
  2. Borgdorff Makelaars
  3. Röttgering makelaars
  4. MTV Makelaardij
  5. B&F Makelaar
  6. Hogenboorn Makelaardij
  7. Van Lieshout Kruize NVM Makelaars
  8. WVK Makelaars
  9. Smash Makelaars
  10. Fastgoed Makelaars
 • Wat kost het verkopen van een huis in Leidschendam-Voorburg?

  Een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,1% van de opbrengst.

  Het tarief dat een makelaar in Den Haag rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op €3.287. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

 • Hoeveel makelaars zijn er actief in Leidschendam-Voorburg?

  Er zijn in Den Haag 232 makelaars actief. Niet al deze makelaars zijn ook echte gevestigd in Den Haag. Sommige makelaarskantoren werken vanuit omliggende plaatsen.

Vul jouw postcode in:
 • Gratis
 • Onafhankelijk
 • Vrijblijvend
 • Snel