Vergelijk makelaarsAmsterdamDen HaagRotterdamUtrecht

Makelaar in Heerlen

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in de omgeving Heerlen bent u op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste verkoopmakelaars in Parkstad en hebben deze op een rij gezet. Daarnaast bieden we een overzichtelijke kaart van de omgeving Heerlen waar de locatie van de verschillende makelaars in zijn aangegeven.

Wij hebben deze lijst handmatig samengesteld op basis van reviews, beoordelingen en onze eigen ervaringen. Wij hebben niet alleen naar de 10 makelaars gekeken die in Heerlen zijn gevestigd, maar naar alle 43 makelaars uit de omgeving die huizen verkopen in Parkstad Limburg.

Op deze pagina vind je dus de beste verkoopmakelaars die actief zijn in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken.

De 10 beste makelaars in de omgeving van Heerlen, de Parkstad, zijn:

Aquina Hollanders Makelaars

Dit kantoor is in 1984 opgericht door Leon Aquina en Paul Hollanders. Naast de twee oprichters bestaat het kantoor nog uit zes andere medewerkers. Op funda scoort Aquina Hollanders Makelaars gemiddeld een 8,9 voor verkoop. Het kantoor is NVM-lid.


Van Oppen | Pelzer | Simons Makelaardij

OPS Advies wordt geleid door Rody Simons en Jack van Oppen. Naast de twee directeuren zijn er nog 5 medewerkers actief bij het kantoor. Naast makelaardij houdt OPS Advies zich ook bezig met hypotheken en taxaties. Op deze manier is het kantoor in staat om klanten te helpen met alle onderdelen. OPS Advies is al sinds 1988 actief in de regio.


Rademakers Vastgoed

Rademakers Vastgoed is sinds 1997 actief in heel Zuid-Limburg. Het kantoor is daarnaast ook in gebieden over de Duitse en Belgische grens actief. Frans Rademakers is oprichter en naamgever van het kantoor.


Wooncheckpunt Makelaars

Leo Pels richtte in 2009 Wooncheckpunt Makelaars op. Het kantoor is niet alleen actief in Parkstad Limburg, maar ook in Duitsland in de steden: Kreis Heinsberg, Herzogenrath,Ubach Palenberg, Merkstein.


Mol Makelaardij

Wilbert Mol is de drijvende kracht achter Mol Makelaardij. Al 15 jaar is Wilbert actief als makelaar. Naast verkopen, houdt Mol makelaardij zich ook bezit met het taxeren van woningen.


Damen Makelaardij

Damen Makelaardij is onderdeel van Damen en bestaat al bijna 100 jaar. Damen houdt zich ook bezig met hypotheken en verzekeringen. Het kantoor is actief in heel midden en zuid Limburg. Het kantoor wordt geleid door Jos en Daniëlle Damen.


Ruijters Woningmakelaardij

Dit familiebedrijf bestaat al bijna 55 jaar. Het kantoor is actief in Heel zuid-Limburg met kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg.


Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij

Brandsma Vastgoed is door Geert Brandsma in 2010 opgericht. aanvankelijk werkte Geert zelfstandig vanuit huis, maar sinds 2016 heeft Brandsma Vastgoed een eigen locatie en wordt Geert dagelijks ondersteund door zijn vrouw Anja Brandsma-Winands. Het kantoor is lid van de NVM.


Rogier Leenaers Makelaardij

De naam geeft het al weg, acht jaar geleden richtte Rogier Leenaers zijn eigen kantoor op. De aanpak van Rogier bevalt zo goed, dat hij sinds vorig jaar ondersteund wordt door Diana Habets. Samen helpen zij de klanten met hun aan- en verkoopwensen.


Systeem Makelaardij

In 2017 is Systeem Makelaardij uitgeroepen tot woningmakelaar van het jaar. Met een opvallende aanpak garandeert Systeem Makelaardij hun dienstverlening: krijgen zij uw woning niet verkocht, betalen zij jou 500 euro. Het kantoor vertelt het verhaal van een gouden combinatie tussen de oude garde en de nieuwe ideeën. Arno Wingen, Willem Nijs en Peter van Dijk zijn samen het team die op een hele eigen manier veel aandacht voor marketing en sales van woningen hebben.


Huis verkopen in Heerlen en omgeving

Binnenkort een makelaar kiezen?

Het is niet makkelijk om uit alle makelaars, de makelaar te kiezen die het best bij jou en jouw huis past. Naast deze top 10 zijn er nog veel meer makelaars actief in Heerlen en omgeving. Hun aanpak, kosten en ervaring kan enorm verschillen. Het is daarom verstandig om beslagen ten ijs te komen.

Gemakkelijk

Het is onmogelijk om alle makelaars bij u over de vloer uit te nodigen. Via Mijn Verkoopmakelaar kun je één keer contact op te nemen met de makelaars in de omgeving Heerlen. Jij geeft aan wat jouw verkoopplannen zijn en hoe je huis er uit ziet. Vervolgens sturen makelaars uit de omgeving jou een reactie met wat ze van jouw woning vinden, hoe zij de verkoop voor jou willen aanpakken en wat ze kosten. Jij kunt vervolgens de geïnteresseerde makelaars vergelijken en de beste kiezen.

Zeker van je zaak

De makelaar van jouw voorkeur krijgt van ons dan een seintje en neemt contact met jou op om de woning te bekijken. Samen kunnen jullie bepalen hoe jullie de woning gaan verkopen.

Vul jouw postcode in:
  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel